Χάνουμε τη μαγεία του χωριού μας

Γράφει: Ο Κομπλίτσης Αποστόλης

ο ΑΚΑΡΝΑΝΑΣ

Υπάρχει τελικά φιλότιμο ή δεν υπάρχει;!! Έχω ξαναγράψει πολλές φορές για σκουπίδια που σε πολλά χωριά τα πετάνε όπου βρουν και όπου τους βολεύει ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ κάτοικοι και περαστικοί. 
διαβαστε περισσοτερα

ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ" ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ...

Γιατί κάποιοι επιμένουν σε τούτο τον τόπο να «δολοφονούν «συστηματικά το παραδοσιακό δημοτικό τραγούδι, αντικαθιστώντας το με ένα αχταρμά γυφτοανατολικοινδικόμαροκινο…..ήχο, ή για τους πλέον ευφάνταστους μπασταρδεμένο σκυλάδικο, όπου αντί μπουζούκι, χρησιμοποιούν κλαρίνο και βιολί….Από στίχους? Άστα να πάνε… 
Δείτε εδώ αναδημοσίευση http://allnews-epirus.blogspot.gr
διαβαστε περισσοτερα

Ενίσχυση πρωτοβουλιών για μια βιώσιμη και έξυπνη οικονομικοκοινωνική ανάπτυξη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Συνάντηση του Απ. Κατσιφάρα με την Υπουργό Ράνια Αντωνοπούλου

Η κοινωνική προστασία, η προώθηση της αλληλεγγύης, η στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και η κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία, έχουν τεθεί ως προτεραιότητες στη στρατηγική της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της κοινωνίας και των ίδιων των πολιτών.
διαβαστε περισσοτερα

Κλιμάκιο της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ στη περιοχή του Θέρμου μετά την φωτιά που ξέσπασε

Κλιμάκιο της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕμε επικεφαλής τον Νίκο Μωραΐτη,βουλευτή του ΚΚΕπεριόδευσε την Δευτέρα 28/8 στη περιοχή του Θέρμου μετά την φωτιά που ξέσπασε στη περιοχή και πιο συγκεκριμένα στον Ταξιάρχη Θέρμου.
διαβαστε περισσοτερα

Επισκευές στα παγκάκια στην άνω πλατεία (Γιαννακοπούλου)

Είναι μια ανώνυμη δωρεά απο ευαισθητοποιημένους πολίτες πάντα με τη συνεργασία του συλλόγου επισκεύασαν τα φθαρμένα παγκάκια στη πλατεία Γιαννακοπούλου, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια αλλά το κυριότερο να βρουν μιμητές προς όφελος της καλής εικόνας του χωριού μας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................