Πανέμορφη η πλατεία στο Μύτικα (φωτο)

facebook .Προέδρου Τ/Κ Μύτικα  Δημήτρης ΦάρροςΠανέμορφη η πλατεία στο Μύτικα (φωτο) φτάνοντας προς το τέλος των εργασιών .
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ (ΦΩΤΟ)

ΠΗΓΗ: xiromeronews.blogspot
Σήμερα Κυριακή 8 Ιανουριου πραγματοποιήθηκε η ανοικτή συγκέντρωση - συζήτηση για τις δημοτικές εκλογές απο τους ''Ενεργούς Πολίτες Ξηρομέρου''......


διαβαστε περισσοτερα

Παναγιώτης Ηλ. Χολής -Απώλεια εδαφών, εν καιρώ ειρήνης. Προσαρτώνται στον φορέα διαχείρισης της Π.Ο.Α.Υ

ΠΗΓΗ facebookPanos CholisΑπώλεια εδαφών, εν καιρώ ειρήνης. Προσαρτώνται στον φορέα διαχείρισης της Π.Ο.Α.Υ Ο δήμος Ξηρομέρου είναι δήμος ημιορεινός, κατά βάση, με λίγες πεδινές εκτάσεις και μεγάλη Ακτογραμμή 34 χιλιομέτρων , που τον χαρακτηρίζει παραλιακό δήμο των δυτικών ακτών Αιτωλοακαρνανίας. Με λίγα λόγια από τον Αστακό, έδρα του δήμου, έως τον Μύτικα και τα διοικητικά όρια με την Πάλαιρο, βρέχεται από θάλασσα και μάλιστα από τις καλύτερες και με πολλές παραλίες και ακτές που εκεί εκτονώνεται παραθεριστικά ο ντόπιος πληθυσμός και εκείνος της ενδοχώρας του Νομού μας. Η κωμόπολη του Αστακού και του Μύτικα με τα νησάκια Καστός και Κάλαμος που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής συνθέτουν το μαγικό και ζηλευτό από πολλούς, τοπίο των Δυτικών Ακτών Αιτωλοακαρνανίας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................