ΣΤΟΝ ΕΜΠΕΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΕΜΠΛΑΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ» - ΣΤΟΝ ΕΜΠΕΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΕΜΠΛΑΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

«Στη δική μας αντίληψη δεν υπάρχουν πρώτης και δεύτερης κατηγορίας πολίτες, ούτε πρώτης και δεύτερης κατηγορίας έργα. Αντίθετα, γνωρίζοντας τα πολύ σημαντικά προβλήματα οδικής πρόσβασης που υπάρχουν στη Δυτική Ελλάδα, αλλά και πόσο σημαντική είναι η έννοια της προσβασιμότητας ιδιαίτερα για τους πολίτες των ορεινών περιοχών, καταβάλλουμε προσπάθεια ώστε να προωθηθούν το ταχύτερο δυνατό όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις. Οι ορεινές και πιο απομακρυσμένες περιοχές του τόπου μας έχουν κάθε δικαίωμα να στηριχθούν και να αναπτυχθούν. Και εμείς έχουμε κάθε υποχρέωση να είμαστε κοντά τους…».
Αυτά δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων, Θαν…
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

«Να μην λείπει το αίμα από κανένα νοσηλευτικό ίδρυμα και από κανέναν συμπολίτη μας που το έχει ανάγκη…» «Μαζί θα συνεχίσουμε να εκπέμπουμε ισχυρά μηνύματα για τη ζωή, την υγεία, την κοινωνική αλληλεγγύη. Και μαζί, θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου αυτό το πολύτιμο δώρο ζωής, το αίμα, να μην λείπει από κανένα νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής μας και από κανέναν συμπολίτη μας που το έχει ανάγκη» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης εθελοντικής αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 στο Αγρίνιο, όπου και παρουσιάστηκε η νέα κινητή μονάδα αιμοληψίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.
διαβαστε περισσοτερα

Ν.Π.Δ.Δ.ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ :ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  Καλεί το Διοικητικό Συμβούλιο σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση την Δέκατη Όγδοη (18η) του Μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αστακού) για λήψη Αποφάσεων στα κάτωθι θέματα:
διαβαστε περισσοτερα

Εθελοντική ομάδα δράσης Αστακού. Κάλεσμα σε εθελοντική δράση

Η εθελοντική ομάδα δράσης Αστακού, σε συνεργασία με το Σύλλογο Χοβολιωτών και τη στήριξη του Δήμου, καλεί όλα τα μέλη της και μη να συμμετάσχουν στη δράση που θα πραγματοποιηθεί στον περιφερειακό δρόμο του Αστακού την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 3 μ.μ. Οι αφετηρίες των ομάδων θα είναι η ταβέρνα του Καρακώστα και ο Άγιος Γεώργιος.      Σας περιμένουμε όλους!
διαβαστε περισσοτερα

ΠΟΙΗΜΑ ΣΤΟΝ ''ΕΡΩΤΑ'': Του Θανάση Μπενέκου

Σήμερα του Αγ. Βαλεντίνου (γιορτή των ερωτευμένων ) ο Θανάσης (Μπαρμπα Νάσος )Μπενέκος μας έστειλε το παρακάτω ποίημα για τον έρωτα . 
ΠΟΙΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ Όσοι γνωρίσατε έρωτα στον κόσμο τον απάνω σας ερωτώ για πέστε μου και εμένα τι να κάνω.
Σεις που γνωρίσατε έρωτα πέστε τι να κάνω να αποφύγω τις πληγές που δεν μπορώ να γιάννω
Ω θεέ μου τι ζητώ εγώ άπιαστες ελπίδες στα στήθη μου καρφώθηκαν του έρωτα λεπίδες
Και στην καρδιά μου φτάσανε και αλύπητα ξεσκίζουν και τα μυαλά μου άθελα σε σκέψεις τα βυθίζουν
Για σε τα υποφέρω αυτά σκληρόκαρδη κοπέλα και τα μυαλά μου πια θα δω μια μέρα στον αέρα.
με δίκασε η μοίρα μου εσύ μη με δικάζεις και από τα στήθη μη ζητάς τα σπλάχνα μου να βγάζεις.

Αθανάσιος Σπ. Μπενέκος Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................