Αποκριάτικο πάρτι στον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα.

Αποκριάτικο πάρτι στον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα.
Την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 11 το πρωί στον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα, αποκριάτικο πάρτι με πολλές εκπλήξεις.Με στολισμένο το πεζόδρομο από την προηγούμενη ημέρα με μέριμνα του Δήμου Ξηρομέρου, μουσική, χορός, τραγούδι, χαρά, κέφι, κεράσματα και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.
διαβαστε περισσοτερα

Το «Δίκτυο Ανθεκτικών Πόλεων» γεννιέται με 91 ιδρυτικά μέλη – Δήμους (φωτορεπορτάζ Χρήστος Μπόνης)

Το «Δίκτυο Ανθεκτικών Πόλεων» γεννιέται
με 91 ιδρυτικά μέλη – Δήμους
Κατά τη διάρκεια του 3ου FORUM ΣΠΑΥ 2024 γεννήθηκε το «Ελληνικό Δίκτυο Ανθεκτικών Πόλεων», το πρώτο Δίκτυο Πόλεων για την Πολιτική Προστασία, την Ανθεκτικότητα και την Αειφορία.
Οι 91 Δήμαρχοι – Ιδρυτικά Μέλη του Ε.Δ.Α.Π. υπέγραψαν την επίσημη διακήρυξη το μεσημέρι της Τρίτης 12 Μαρτίου 2024 και ώρα 12:00 στο κατάμεστο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» στην Αργυρούπολη.
Εντυπωσιακή ήταν η στιγμή που κατά την υπογραφή συμπληρώθηκαν επιπλέον 6 Δήμαρχοι που δήλωσαν επί τόπου την πρόθεση να ενταχθούν στο Δίκτυο.

διαβαστε περισσοτερα

Από τα φώτα της Αθήνας στα βουνά της Ευρυτανίας για να γίνει κτηνοτρόφος-video

#Eυρυτανία#ελλάδα#ιστορίεςζωής"Δεν αλλάζω με τίποτα την ζωή μου στο χωριό": Ο Δημήτρης και η επιστροφή στις ρίζες. Στα Τοπόλιανα Ευρυτανίας, συναντάμε τον Δημήτρη, ο οποίος άφησε πίσω του την ρουτίνα της Αθήνας για να ασχοληθεί με την κτηνοτροφία, το επάγγελμα που κληρονόμησε από τους γονείς του.
διαβαστε περισσοτερα

Υπογράφτηκε η σύμβαση για τις εργασίες αναβάθμισης στο γήπεδο του Παναιτωλικού

Υπογράφτηκε η σύμβαση για τις εργασίες αναβάθμισης στο γήπεδο του ΠαναιτωλικούΤην έναρξη εργασιών για την αναβάθμιση γηπέδου Παναιτωλικού σηματοδοτεί η υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου στην οποία προχώρησε σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, παρουσία του Αντιπεριπεφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Θανάση Μαυρομμάτη, του προέδρου της ΠΑΕ Παναιτωλικός Γεράσιμου Μπελεβώνη, του Γιώργου Σωτηρόπουλου, μέλους ΔΣ και του  προέδρου του Ερασιτέχνη, Παναγιώτη Στεργίου.
διαβαστε περισσοτερα

Κυρίαρχη η παρουσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στη FOODEXPO 2024

Κυρίαρχη η παρουσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στη FOODEXPO 2024Κέρδισε τις εντυπώσεις η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην έκθεση FOOD EXPO 2024 που συμμετείχε σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη. Η ΠΔΕ βρέθηκε στην μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με 30 επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού κλάδου που μέσα από το κοινό τους περίπτερο κατάφεραν να αναδείξουν τα ποιοτικά προϊόντα, αξιοποιώντας στο μεγαλύτερο βαθμό την επιδότηση που έλαβαν από την ΠΔΕ.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ Γ.Σ. ΠΑΝΣΥ

διαβαστε περισσοτερα

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΚΑΡΑ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΚΑΡΑ Επίσημη πρεμιέρα στην Αθήνα κάνει την Τρίτη 12 Μαρτίου, στις 8.30 μ.μ. στα WestCity Cinemas στο Περιστέρι (Κωνσταντινουπόλεως 82Β, πλατεία Μπουρναζίου) το OPERATION STAR του σκηνοθέτη Βασίλη Τσικάρα.
διαβαστε περισσοτερα
Πρόγραμμα «Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς» υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ. 3η συνάντηση την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 06:15 μ.μ

Πρόγραμμα «Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς» υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ. 3η συνάντηση την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 06:15 μ.μ

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία 10.3.2024 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Δήμος Ξηρομέρου από τον Σεπτέμβριο του 2020 είναι μέλος του Δικτύου Υγιών Πόλεων και στο πλαίσιο αυτό συμμετέχει στις δράσεις και στις εκδηλώσεις του δικτύου. Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ., έχει ως αποκλειστικό του σκοπό την Πρόληψη των Νοσημάτων, την Προαγωγή της Υγείας, τον Προσυμπτωματικό Έλεγχο των πληθυσμιακών ομάδων υψηλού κινδύνου και γενικότερα την προώθηση ολοκληρωμένων Πολιτικών και Δράσεων στο πεδίο της Δημόσιας Υγείας. Δραστηριοποιείται κυρίως στους τομείς της Υγειονομικής Ενημέρωσης, της Προστασίας του Περιβάλλοντος και της Προληπτικής Ιατρικής.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................