ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ-Ο Δήμος μας χρειάζεται συνέχεια, ελπίδα και όραμα.

 


Φίλες και φίλοι ,

Την τετραετία που μας πέρασε, η δημοτική μας παράταξη με επικεφαλής τον Δήμαρχο μας Γιάννη Τριανταφυλλάκη και τους συνεργάτες του, αιρετούς και εργαζόμενους, και κυρίως με την στήριξη και την βοήθεια των Ξηρομεριτών , κατάφερε να θέσει τις βάσεις για έναν ισχυρό, λειτουργικό, σύγχρονο και αποτελεσματικό Δήμο Ξηρομέρου.

Στην προσπάθεια μας αυτή δεν έλειψαν τα εμπόδια και οι δυσκολίες ειδικά τα πρώτα χρόνια, όμως με εργατικότητα, αφοσίωση, ανιδιοτέλεια, προσήλωση και ευθυκρισία εργαστήκαμε για να δώσουμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα του Ξηρομέρου, να εξυγιάνουμε οικονομικά το Δήμο μας, να στηρίξουμε την ανάπτυξη της τόπου, να αναβαθμίσουμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες στους δημότες μας, να ενισχύσουμε τις υποδομές, να στηρίξουμε τους αδύναμους συνδημότες μας, τον πολιτισμό, τις εκπαιδευτικές, τις αθλητικές και κτιριακές υποδομές.
Ο Δήμος μας χρειάζεται συνέχεια, ελπίδα και όραμα. Έχουμε ήδη εξασφαλίσει την χρηματοδότηση και τους πόρους για σημαντικά έργα και παρεμβάσεις σε όλες τις Κοινότητες μας.
Έχουμε την τεχνογνωσία, τη θέληση, την επάρκεια και τη δύναμη να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως Δημοτική Αρχή για την επόμενη κρίσιμη και καθοριστική για το Ξηρόμερο πενταετία.
Αλλάζουμε τον τόπο μας και το αποδεικνύουμε στην πράξη!
Σε αυτή την πορεία σας καλούμε να πορευτούμε μαζί!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την ΝΕΑ ΝΙΚΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !!
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................