Αρνητική γνωμοδότηση από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για την εξέταση της δημιουργίας πιλοτικού θαλάσσιου πλωτού φωτοβολταϊκού σταθμού, στην θέση Άγιος Νικόλαος, μέσα στον κόλπο του Αστακού.

Πηγη: mytikaspress
Με επίσημο έγγραφο της Διεύθυνσης Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής που ήρθε σε γνώση μας, έχουμε αρνητική γνωμοδότηση για το θέμα της εξέτασης δημιουργίας πιλοτικού θαλάσσιου πλωτού φωτοβολταϊκού σταθμού, στην θέση Άγιος Νικόλαος, μέσα στον κόλπο του Αστακού, το οποίο δικαίως ξεσήκωσε τις καθολικές διαμαρτυρίες των Αστακιωτών και όλου του Δήμου Ξηρομέρου. Αιτία της αρνητικής γνωμοδότησης, η παρεμπόδιση ναυτιλιακών δραστηριοτήτων, διότι στον κόλπο του Αστακού δραστηριοποιείται σημαντικός αριθμός αλιευτικών σκαφών. Για το θέμα του συγκεκριμένου πιλοτικού πλωτού φωτοβολταϊκού εντός του κόλπου του Αστακού, λάβαμε όλοι γνώση, με επίσημο δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης της πλειοψηφίας του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκκη ''ΞΗΡΟΜΕΡΟ. ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ'', στις 27 Ιουλίου 2022 (δείτε εδώ).
διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ_Συγκέντρωση με το Νίκο Παπαναστάση στο Λουτρό Αμφιλοχίας

Τομεακή ΟργάνωσηΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.grΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΜε σύνθημα «Τόλμησε στον αγώνα μαζί με το ΚΚΕ. “Ασπίδα” για το τώρα, ελπίδα για το αύριο», η Κομματική Οργάνωση Αμφιλοχίας διοργανώνει συγκέντρωση, στο Λουτρό, τη Δευτέρα 26 Σεπτέμβρη, στις 8μμ, στο καφέ-ψησταριά «Πλάτανος». Θα μιλήσει ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank