Περισσότερες foto-video: Aπό χορευτικά συγκροτήματα στις Γιορτές Τριχωνίδας

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ''ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ''












διαβαστε περισσοτερα

Γιορτές Τριχωνίδας με την συμμετοχή του Πολ. Συλ. Παναιτωλίου " Χρήστος Καπράλος"

Ταυτόχρονα με τις εργασίες του Β forum για την Ανάπτυξη της Λίμνης Τριχωνίδας στον χώρο του Αρχοντικού της Λίμνης στο Καινούργιο Θεστιέων,  λειτουργεί εκθεσιακός χώρος, όπου πανελλαδικές και τοπικές επιχειρήσεις παρουσιάζουν τις δράσεις τους, τα προϊόντα τους, καθώς και κάθε άλλου είδους δραστηριότητα, που σχετίζεται με την λειτουργία και προβολή της επιχείρησης τους..
Επίσης στο διήμερο των εκδηλώσεων 4 και 5 Ιουνίου, λαμβάνουν μέρος και οι "ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΟΣ"  με συνδιοργάνωση από τον πολιτιστικό και αθλητικό όμιλο Τριχωνιδος ΄΄ΟΙ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΕΣ΄΄ με καλεσμένους συλλόγους από διάφορες περιοχές. Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

"Μετακομίζουν" σε ενιαίο χώρο τα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων

Ξεκινά μετά από χρόνια καθυστερήσεων το έργο της κοινής εγκατάστασης των ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» το πακέτο Γιούνκερ άναψε το «πράσινο φως» στο σχέδιο μετεγκατάστασης των σταθμών ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων σε ενιαίο χώρο στον Ελαιώνα. Το κόστος του έργου αναμένεται να φτάσει τα 300 εκατ. ευρώ. Σε αυτά περιλαμβάνεται το επιχειρηματικό σχέδιο, οι μελέτες κατασκευής, υλοποίησης και λειτουργίας του νέου Κεντρικού Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσει την 1 Σεπτεμβρίου του 2017, με τις εγκαταστάσεις να γίνονται σε έκταση 66,4 στρεμμάτων που ανήκουν στην Αττικό Μετρό Α.Ε. Σε αυτό το χώρο έχει προβλεφθεί και η κατασκευή άλλων εγκαταστάσεων, όπως χώρων εστίασης, εμπορικών καταστημάτων, ξενοδοχειακή μονάδα, αλλά και χώροι πολιτισμού.
Parapolitika.gr
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................