Επιστολή του Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας, Γεωργιου Αποστολάκη

Αγαπητοί συμπατριώτες Θέλω να απευθύνω τις πιο θερμές ευχαριστίες μου για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Δώσαμε όλοι μαζί έναν αγώνα τίμιο, ηθικό, με σεβασμό στις δημοκρατικές αρχές και αξίες που πάντα υπηρετούμε.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΑΡΔΙΤΣΑ-Ο Ερημίτης Βοσκός | Η Ζωή μακριά από τον Πολιτισμό-video

Στην ειδυλλιακή περιοχή της Θεσσαλίας, ανάμεσα στα ψηλά έλατα και την αγνή φύση, συναντήσαμε τον Θέμη, έναν ερημίτη βοσκό που έχει επιλέξει να ζει μακριά από τον έντονο πολιτισμό και τη φασαρία του κόσμου. Ο Θέμης, με τα χρόνια, βρήκε την πραγματική ευτυχία στην απλότητα της υπαίθρου και στην παρέα των ζώων που φροντίζει με αγάπη.
διαβαστε περισσοτερα

Τα αλιεύματα της Αιτωλοακαρνανίας στη έκθεση τροφίμων ANUGA, στην Κολωνία

Με εξαιρετικά αποτελέσματα ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα η συμμετοχή της καμπάνιας WESTERN GREECE SEAFOOD στην ANUGA, τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων παγκοσμίως. Η έκθεση, η οποία φιλοξενείται κάθε δύο έτη στο εκθεσιακό κέντρο της Κολωνίας, αποτελεί σημείο αναφοράς για τη διεθνή βιομηχανία τροφίμων και ποτών.
διαβαστε περισσοτερα

Δήμητρα Τσούνη Μπιτσώρη. Μόνο συγκίνηση μπορεί κάποιος να νιώσει βλέποντας φωτογραφίες και αντικείμενα των προγόνων του

15/10/2023 Μόνοσυγκίνησημπορείκάποιος να νιώσειβλέπονταςφωτογραφίες και αντικείμενα των προγόνων του. Αυτόένιωσα και εγώότανεπισκέφτηκα το Λαογραφικό Μουσείο Μπαμπίνης που έγινε με μεράκι και πολύδουλειάαπό τους συντοπίτες της μητέρας μου Αθηνάς Μπιτσώρη του Σπυρίδωνος.Ευχαριστώαπόκαρδιάς τον κύριο Πέτρο Χρυσικό και τον κύριο Σπύρο Μπενέκο για την υπέροχηξενάγηση. Σύντομα θα ανταμώσουμε.Αξίζει όλοι να το επισκεφτούμε. Η μητέρα μου ξαναγεννήθηκεόπως μου είπε και εγώένιωσαότι έχω χωριό. Με εκτίμησηΔήμητρα Τσούνη Μπιτσώρη.
ΠΗΓΗ.facebook
διαβαστε περισσοτερα

Αναλυτικά εκλογικά αποτελέσματα στον ιστότοπο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Αναλυτικά εκλογικά αποτελέσματα στον ιστότοπο της Περιφέρειας Δυτικής ΕλλάδαςΗ Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συγκέντρωσε από το Υπουργείο Εσωτερικών τα αναλυτικά αποτελέσματα (ανά Εκλογικό Τμήμα) των συνδυασμών στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές και με το πέρας της καταχώρησης, με τη χρήση εφαρμογής που αναπτύχθηκε από τη Διεύθυνση Ψηφιακής Διακυβέρνησης, τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
διαβαστε περισσοτερα

Ξεκινούν την Παρασκευή δολωματικοί ψεκασμοί για τον δάκο της ελιάς στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣΞεκινούν την Παρασκευή  δολωματικοί ψεκασμοί  για τον δάκο της ελιάς στην ΠΕ ΑιτωλοακαρνανίαςΗ Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνει την έναρξη ψεκασμών ελαιώνων από την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 στο πλαίσιο του προγράμματος δολωματικών ψεκασμών για τον δάκο της ελιάς έτους 2023 στις εξής Δημοτικές και Toπικές Κοινότητες:
διαβαστε περισσοτερα

Λένα Κολοκοτρώνη | Κλαρίνο, Τραγούδια και Χορός στο Πανηγύρι στα Βλυζιανά-βίντεο

Βλυζιανά 20/8/2023 Τραγούδι: Λένα Κολοκοτρώνη Κλαρίνο: Ταξιάρχης ΒλαχοδήμοςΕλληνικά Πανηγύρια
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ σκυφτοί, μικροί, ασήμαντοι, ραγιάδες και μοιραίοι.Γράφει ο Άρης Μπιτσώρης

https://arisbitsoris.blogspot.comΠΑΡΕΝΘΕΣΗ σκυφτοί, μικροί, ασήμαντοι, ραγιάδες και μοιραίοι Ήτανε μια παρένθεση, τετραετία χαμένηαπ’ όσες προηγήθηκαν η πιο απαξιωμένη.Στραβό το κλήμα ήτανε το έφαγε κι ο όνοςτριάντα έτη γύρισε πίσω στο Δήμο ο χρόνος.Παράδειγμα αποφυγής εντέλει εν Ελλάδιαυτό το τροτικοσμικό τετραετές σκοτάδι.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................