Ο Ν. Φαρμάκης στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: «Αναγκαιότητα να δοθεί αποφασιστικός ρόλος στις Περιφέρειες»

Τη θεσμοθέτηση του ουσιαστικού και αποφασιστικού ρόλου των Περιφερειών σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, κατά την παρουσία του στο 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας πως αυτό δεν αποτελεί μόνο μία πολιτική και στρατηγική επιλογή του 21ου αιώνα, αλλά μία αναγκαιότητα για τον ίδιο τον πολίτη.
διαβαστε περισσοτερα

Σημεία από τη συνέντευξη του Θανάση Παπαθανάση στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Lepanto TV.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σημεία από τη συνέντευξη του Θανάση Παπαθανάση στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Lepanto TV.
26.4.2023
Συνέντευξη στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων στην τηλεόραση του Lepanto TV παραχώρησε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης.

Δείτε τα σημαντικότερα σημεία από τη συνέντευξή του:
διαβαστε περισσοτερα

Δ. Νικολακόπουλος: «Η Ναύπακτος από τους καλύτερους προορισμούς της Ελλάδας για moyntain bike

Tους αγώνες κυπέλου "SUPER CUP next generation Mountain Bike" φιλοξένησε με επιτυχία η Ναύπακτος στις 22 και 23 Απριλίου 2023 με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.  Οι πανελλήνιοι αγώνες κυπέλου ορεινής ποδηλασίας, για αθλητές και αθλήτριες μικρών κατηγοριών διοργανώθηκε από την περιβαλλοντική οργάνωση Πράσινο Μπλε και το ποδηλατικό σωματείο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Ναυπακτίας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπακτίας, με συντονιστή του κυπέλου τον mittasmtb.gr.
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΒΑΡΝΑΚΑ

Ελάτε να γιορτάσουμε την ημέρα της Πρωτομαγιάς στο ιστορικό χωριό του Βάρνακα, να γλεντήσουμε κάτω από τον ίσκιο αιωνόβιων πλατάνων και να απολαύσουμε αυτό το μοναδικό τοπίο. Η εκδήλωση ξεκινάει στις 11π.μ. και θα υπάρχει μουσική και δωρεάν φαγητό για όλους.
Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Βάρνακα
διαβαστε περισσοτερα

Σπήλιος Λιβανός από Αγγελόκαστρο : “"Στηρίζουμε τον τόπο μας με πράξεις! Μιλάμε με έργα και με ειλικρίνεια! Τα έργα εκσυγχρονσιμού των τοπικών αρδευτικών δικτύων και το μεγάλο αρδευτικό έργο 11Α κάτω Αχελώου"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                     Αθήνα 26/04/2023Σπήλιος Λιβανός από Αγγελόκαστρο : “"Στηρίζουμε τον τόπο μας με πράξεις! Μιλάμε με έργα και με ειλικρίνεια! Τα έργα εκσυγχρονσιμού των τοπικών αρδευτικών δικτύων και το μεγάλο αρδευτικό έργο 11Α κάτω Αχελώου"Πλήθος κόσμου από την τοπική κοινωνία του Αγγελοκάστρου ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Σπήλιου Λιβανού, πρώην υπουργού και Βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος, πιστός στη θέση του ότι οι πολιτικοί πρέπει να λογοδοτούν στους πολίτες, έκανε τον απολογισμό του έργου του για την 4ετή κοινοβουλευτική του θητεία και παράλληλα παρουσίασε το σημαντικό έργο του για τον εκσυγχρονισμό των τοπικών αρδευτικών δικτύων, όπως  και για το  μεγάλο αρδευτικό έργο 11 Α κάτω Αχελώου. 
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΜΑΪΟΥ. ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΦΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Ημερομηνία 26-4-2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΦΡΙΚΗ ΝΟΣΟΣ ΜΙΑ ΥΠΟΥΛΗ ΝΟΣΟΣ. ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΕΦΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ. Ο Δήμος Ξηρομέρου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου, διοργανώνουν στις 4 Μαΐου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:00 – 13:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου στον Αστακό, έλεγχο της νεφρικής λειτουργίας εντελώς δωρεάν, σε άτομα άνω των 40 ετών, από υγειονομική ομάδα της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας και Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Η εκτίμηση της νεφρικής λειτουργίας γίνεται σε λιγότερο από 2 λεπτά ανά άτομο. Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κος Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, η Χρόνια Νεφρική Νόσος (ΧΝΝ) ή Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια (ΧΝΑ) αποτελεί παγκοσμίως σοβαρό πρόβλημα υγείας του γενικού πληθυσμού, µε κακή πρόγνωση και συνεχώς αυξανόμενη συχνότητα και αποτελεί μια ύπουλη νόσο. Συμφωνα με τον Γ.Γ. της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας και Εκπαίδευσης, στην Πρωτοβάθμι…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................