Επίσκεψη του Νηπιαγωγείου Φυτειών στο Λαογραφικό Μουσείο της Μπαμπίνης

Το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM), στην προσπάθειά του να αναδείξει τον ρόλο των μουσείων στη σύγχρονη κοινωνία, καθιέρωσε από το 1977 τη 18η Μαΐου ως Διεθνή Ημέρα Μουσείων.
διαβαστε περισσοτερα

Ορκομοσία και πτυχίο για την Κωνσταντίνα Παππά

Από χαμόγελα συγκίνησης και χαράς πλημμύρισε σήμερα η αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου ΕΚΠΑ καθώς πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των πτυχιούχων φοιτητών  στο Τμήμα πολιτικών και οικονομικών σπουδώνΣχολή Σύγχρονων Τουρκικών και Ασιατικών Σπουδών με αντικείμενα γεωπολιτική υπό του καθηγητή ΜάζηΜεταξύ των πτυχιούχων και η συγχωριανή μας Κωνσταντίνα Παππά (κόρη του Θωμά Παππά)
Καλή σταδιοδρομία Κωνσταντίνα 
διαβαστε περισσοτερα

ΡΕΝΙΑ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ -Είμαι ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ !

Υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ Κίνημα αλλαγής στο Βόρειο τομέα Αθηνών η συμπατριώτισσά μας ΡΕΝΙΑ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΕίμαι ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ !Στα δύσκολα της Παράταξης ήμουν παρούσα . Πάμε λοιπόν για μια ΑΞΙΑΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ !
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ: foto από ψηλά

Η Μπαμπίνη από ψηλά- Φωτογραφίες που μας έστειλε ο  αναγνώστης  του Μπαμπίνη ΙΝ .Αναστασίου Χρήστος
διαβαστε περισσοτερα

Μήνυμα Θανάση Παπαθανάση για την τεράστια στήριξη στο πρόσωπό του .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μήνυμα Θανάση Παπαθανάση για την τεράστια στήριξη στο πρόσωπό του .

19.5.2023
Ολοκληρώνεται το βράδυ με την κεντρική ομιλία μου στην Πλατεία Δημάδη στο Αγρίνιο μια διαδρομή 4 ετών κοντά στους συμπολίτες μου. Πολύ συγκινητική για μένα όλη η διαδρομή της τετραετούς πορείας μου στο νομό μας, στην Αιτωλοακαρνανία μας. Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια ανταπόκριση και την ολόθερμη στήριξή σας.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΠΗΛΙΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ-Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ

διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΑστακός 19.5.2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Αναγγελία ζημιών Μηδικής - Σιτηρών από βροχόπτωση στις Κοινότητες Αστακού - Καραϊσκάκη - Στρογγυλοβουνίου και Παλαιομάνινας. Παρακαλούμε όπως οι καλλιεργητές των παραπάνω Κοινοτήτων που έχουν υποστεί ζημιές σε Μηδική και Σιτηρά, να προσέλθουν στον ανταποκριτή ΕΛΓΑ στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ για δήλωση ζημιάς. Εκ του Δήμου Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

22 μικροί Συγγραφείς-Εικονογράφοι και ο Στιχοποιός παππούς 17-5-2023

http://arisbitsoris.blogspot.com
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμουhttps://www.facebook.com/profile.php?id=100057776074983 Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Τετάρτη το απόγευμα η παρουσίαση του βιβλίου της Γ τάξης «22 μικροί Συγγραφείς-Εικονογράφοι και ο Στιχοποιός παππούς»,  το οποίο δημιούργησε η Γ’ τάξη του σχολείου μας σε συνεργασία με τον ποιητή Άρη Μπιτσώρη.
διαβαστε περισσοτερα

Μονοήμερο προσκύνημα στην Ι.Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΛΕΒΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Αστακού και το Trichonida Travel, διοργανώνουν,Μονοήμερο προσκύνημα στηνΙ.Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΛΕΒΗΣΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023Πρόγραμμα Εκδρομής:
διαβαστε περισσοτερα

Στη Ναύπακτο έκλεισε τις προεκλογικές ομιλίες ο Σταύρος Καραγκούνης

Στη Ναύπακτο έκλεισε τις προεκλογικές ομιλίες ο Σταύρος ΚαραγκούνηςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣτη Ναύπακτο πραγματοποίησε την τελευταία προεκλογική ανοικτή ομιλία ο Σταύρος Καραγκούνης.
διαβαστε περισσοτερα
Πανέτοιμος ο Δήμος Ξηρομέρου με τους υπαλλήλους και τον μηχανισμό του, για τις εκλογές της Κυριακής της 21ης Μαΐου.

Πανέτοιμος ο Δήμος Ξηρομέρου με τους υπαλλήλους και τον μηχανισμό του, για τις εκλογές της Κυριακής της 21ης Μαΐου.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Ημερομηνία 18/5/2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Δήμος Ξηρομέρου με τους υπαλλήλους του και τον μηχανισμό του, είναι πανέτοιμος για τις εκλογές της Κυριακής της 21ης Μαΐου και στις τρεις δημοτικές ενότητες: Δ.Ε Αστακού, Δ.Ε. Αλυζίας και Δ.Ε Φυτειών. Έχει υπάρξει συνεννόηση με τους δικαστικούς αντιπροσώπους, για τον τρόπο και τον τόπο παραλαβής του εκλογικού υλικού (σάκοι με ψηφοδέλτια, tablet, κλπ.). Έχει ορίσει υπεύθυνους για τις τρεις Δ.Ε. για κάθε θέμα που θα προκύψει τους:
διαβαστε περισσοτερα

ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΖΩΗΣ-Γράφει ο Άρης Μπιτσώρης

ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΖΩΗΣΠλησίασαν οι εκλογές,δυο μέρες μείναν μόνοκαι γηραιό θυμόσοφοσυνάντησα στο δρόμο.Έναν αιώνα κάτοικοςτης γηραιάς ηπείρου κι έχει περάσει δια πυρόςαλλά και δια σιδήρου.Μου λέει: ¨δυο κόσμοι εκλογικά συγκρούονται, παιδί μου-και μες στο ίδιο δίλημμαξόδεψα τη ζωή μου-ο ένας υπερδιάτρητος,αμφιδιακορευμένος ο άλλος όχι αλώβητοςμα μισοϊππευμένος.Βάλτε μια πλάτη και εσείς,εγώ θα προσπαθήσωτουλάχιστον κι ο δεύτεροςνα μην τρωθεί από πίσω¨.http://arisbitsoris.blogspot.com/
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................