Τελέσθηκαν τα ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ του παρεκκλησίου του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου στον Κουβαρά Φυτειών

Τελέσθηκαν σήμερα υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας& Ακαρνανίας κ.κ Κοσμά και πλήθους πιστών τα ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ  του παρεκκλησίου του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου  στον Κουβαρά Φυτειών.(ιδιοκτησία τ.Νικοδήμου Ζαβογιάννη). Ακολούθησε ο μέγας εσπερινός μετ'αρτοκλασίας. 

Φωτορεπορτάζ:Αντώνης Μπενέκος

διαβαστε περισσοτερα

Παράταση κατάστασης έκτακτης ανάγκης στους Δήμους Θέρμου και Δυτικής Αχαΐας

Την παράταση κήρυξης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχών του Δήμου Θέρμου της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας και περιοχών της Δυτικής Αχαΐας της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας που επλήγησαν από πυρκαγιές.


διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΣΤΟ ΑΧΕΛΩΟΣ TV

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη στον δημοσιογράφο του Αχελώος TV κ. Παντελή Κούτσικο, κατά την διάρκεια του βραδινού δελτίου του σταθμού. Αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες του στο τιμόνι και στην ευθύνη της διοίκησης του Δήμου Ξηρομέρου, στα θέματα που καλείται η νέα διοίκηση να αντιμετωπίσει, ώστε ο Δήμος Ξηρομέρου να μπει σε μία νέα πορεία, που περιλαμβάνει καταρχήν συμμάζεμα των οικονομικών του και κατά δεύτερον, αντιμετώπιση των πολλαπλών προβλημάτων, με προτεραιότητα την καθημερινότητα των δημοτών.
Link βίντεο:
https://youtu.be/YDXvEb7JJzI

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................