Athens Rum & Whiskey Festival 2017

Είμαστε πάλι εδώ! H Αθήνα γιορτάζει το 2ο φεστιβάλ ρουμιού! Φέτος θα έχει παρέα και το ουίσκι!
Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε, να γνωριστείτε καλύτερα με αυτά τα δύο μεγάλα αποστάγματα δοκιμάζοντας μερικά από τα πιο αξιόλογα προϊόντα που υπάρχουν στην ελληνική και διεθνή αγορά, στους φιλόξενους χώρους του Ζαππείου Μεγάρου.
Θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια, συγκριτικές γευσιγνωσίες και συζητήσεις με βάση την ιστορία, την παραγωγή και πορεία των αποσταγμάτων, από γνωστούς επαγγελματίες της βιομηχανίας που θα δώσουν το παρόν και θα μοιραστούν τις γνώσεις τους μαζί μας.
Τα μπαρ της Αθήνας επίσης θα συμμετέχουν δημιουργικά σ’ ένα κλίμα γιορτής! www.facebook.com/athensrumfestival/
διαβαστε περισσοτερα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ φωνάζουν «Ζω» και στηρίζουν την εθελοντική αιμοδοσία

Τηλεοπτικό σποτ για τη διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας με τη συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Ανδρών, δημιούργησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και την στήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) και του Κέντρου Αίματος του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΑΛΕΣΜΑ... Η ΟΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/9 ΚΑΙ ΩΡΑ 11 Π.Μ. ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ

ΘΕΜΑ : ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ Συνάδελφοι αγρότες και  κτηνοτρόφοι βιώνουμε τα αδιέξοδα τις συνέπειες της αντιαγροτικής – αντικτηνοτροφικής πολίτικης της ΕΕ και όλων των ελληνικών κυβερνήσεων που μας οδηγούν στο βίαιο ξεκλήρισμα. Οι έμποροι και οι γαλακτοβιομηχανίες  με μεθόδους καρτέλ ρίχνουν τις τιμές στα προϊόντα μας στο όνομα της "οικονομίας της αγοράς και του νόμου προσφοράς και ζήτησης". Οικονομία της αγοράς είναι η ασυδοσία των εμπόρων -με την συμφωνία της εκάστοτε κυβέρνησης- να αγοράζουν σε εξευτελιστικές τιμές τα προϊόντα και να τα πουλάνε σε πολλαπλάσια τιμή στην κατανάλωση κερδοσκοπώντας σε βάρος αγροτών - κτηνοτρόφων - λαϊκής κατανάλωσης.

διαβαστε περισσοτερα

Το «τελευταίο αντίο» στο ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΑΠΤΗ (απο την ΜΠΑΜΠΙΝΗ) στο Κοιμητήριο της Ν. Σμύρνης

Η αγαπημένη του σημαία του ΜΙΛΩΝΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ τον συνόδεψε στην "τελευταία κατοικία" του.
-Σύσσωμη η οικογένεια του Μίλωνα Νέας Σμύρνης, συγγενείς, φίλοι και πολλοί Ξηρομερίτες από την γενέτειρα του, έδωσαν το παρών στην κηδεία του Δημήτρη Ράπτη, όπου του είπαν το τελευταίο "αντίο".
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές του Δημάρχου για τη Νέα Σχολική Χρονιά

Τα σχολεία ξεκίνησαν, η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς είναι μία νέα αφετηρία, γεμάτη στόχους, όνειρα και προσδοκίες, στον δύσκολο αλλά και συναρπαστικό δρόμο της γνώσης. Σ' αυτό το νέο ξεκίνημα όλοι εμείς, οι σχολικές επιτροπές και εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντα στη διάθεσή των σχολείων μας, για να υποστηρίξουμε τους στόχους σας και κάθε δημιουργική σας προσδοκία. Το σχολείο ως πολύτιμος αρωγός για την ανάπτυξη της δημοκρατικής συνείδησης και την ελεύθερη σκέψη, σφυρηλατεί τους χαρακτήρες των παιδιών, καλλιεργώντας την πνευματική και κοινωνική τους προσωπικότητα.  Η παιδεία είναι η ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας, προετοιμάζοντας σωστούς αυριανούς πολίτες. Πολλές ευχές στο σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας και ιδιαίτερα στα πρωτάκια του κάθε σχολείου. Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, στους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους κηδεμόνες μια ουσιαστική και παραγωγική σχολική χρονιά γεμάτη μόρφωση, πρόοδο, δημιουργία και επιτυχίες!
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ
διαβαστε περισσοτερα

READLAND: Κέντρο μελέτης σχολικών μαθημάτων και υποστήριξης μαθησιακών δυσκολιών

Νέο κέντρο μελέτης σχολικών μαθημάτων και υποστήριξης μαθησιακών δυσκολιών  READLAND

Με μεγάλη χαρά σας συστήνουμε το νέο μας χώρο, το νέο μας δημιούργημα:

διαβαστε περισσοτερα

Για το ΔΗΜΗΤΡΗ: Του Άρη Μπιτσώρη

Ο Άρης Μπιτσώρης αποχαιρετά (και μαζί του όλη η Μπαμπίνη) με τους παρακάτω στοίχους του ,συγχωριανό μας Δημήτρη Ράπτη,που έφυγε για το στερνό ταξίδι


ΓΙΑ  ΤΟ  ΔΗΜΗΤΡΗ
Μαύρο μαντίλι φόρεσε σήμερα η Νέα Σμύρνη και το μαντάτο το πικρό έφτασε στη Μπαμπίνη.
Πάει ο Δημήτρης, έφυγε για το στερνό ταξίδι• μία ρουλέτα είν’ η ζωή και τυχερό  παιχνίδι.
Ήτανε παλαιάς κοπής ατόφιο παλικάρι του γνήσιου αθλητισμού κολόνα κι αγκωνάρι.
Με ήθος, με συνέπεια που σήμερα σπανίζουν• τα λάβαρα του Μίλωνα μεσίστια κυματίζουν.
Καλό ταξίδι Μήτσο μας φίλε και πατριώτη μες στις καρδιές μας πάντοτε
διαβαστε περισσοτερα

Νίκη του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού επικρατώντας με 0-2 σε αγώνα κυπέλλου επί της ΠΑΙΑΝΙΑΣ στο γήπεδο της Μάστρου

ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 2017-2018 ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 0-2

διαβαστε περισσοτερα

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ:Ολοκληρώθηκε η λαχειοφόρος αγορά του SCOOTER SYM ORBIT 50 που πραγματοποιήθηκε με την κλήρωση του λαϊκού λαχείου στις 5/9/2017

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ

Ολοκληρώθηκε η λαχειοφόρος αγορά του SCOOTER SYM ORBIT 50 που πραγματοποιήθηκε με την κλήρωση του λαϊκού λαχείου στις 5/9/2017. Ο τυχερός αριθμός που κληρώθηκε είναι ο 554 και ο κάτοχός του είναι ο κ. Λεωνίδας Καραγιώργος. Του ευχόμαστε να το χαρεί και να είναι πάντα τυχερός στη ζωή του.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................