ΗΠΕΙΡΟΣ. Από την Πείνα και τη Φτώχεια στη Χαρά και την Ευημερία | Σπάνιες Ιστορίες ζωής(Βίντεο)

ΗΠΕΙΡΟΣ "Μια ζωή γεμάτη αναμνήσεις" Στο βάθος των ορεινών αγκαλιών- στις ανεμοδαρμένες κορυφές στα Όρη του Βάλτου στην Ήπειρο, βρίσκεται το χωριό Γιαννιώτι. Σε αυτόν τον πανέμορφο και ορεινό κόσμο του Γιαννιώτι Άρτας, συναντήσαμε δύο ζωντανές μνήμες, τον παππού Λάμπρο και τη γιαγιά Ευτυχία που στέγασαν στην αγκαλιά τους, 86 και 84 χρόνια ζωής αντίστοιχα.
διαβαστε περισσοτερα

Τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά του Δ.Σ., της συνεδρίασης, της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου 2023.

Στα πλαίσια της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρης ενημέρωσης των δημοτών, στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτώνται από την αρχή της παρούσας δημοτικής περιόδου καιγια πρώτη φορά, τα ηχητικά πρακτικά καθώς και τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά, όλων των Δημοτικών Συμβουλίων, όπως ήταν και η προγραμματική δέσμευση της παρούσας δημοτικής αρχής. Όλα τα Δημοτικά Συμβούλια της περιόδου Σεπ 2019 - 2023 μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.  Στο βίντεο στο YouTube, αναφέρονται επιλέγοντας ''ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ'', όλα τα θέματα συζήτησης και έχει προστεθεί χρονική σήμανση, ώστε να μπορείτε εύκολα να μεταβαίνετε απ' ευθείας στο θέμα που θέλετε να ακούσετε. ------------------------ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ανακοινώσεις, ερωτήσεις και θέματα προ ημερησίας διάταξης. 18:18 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση σε ειδική συνεδρίαση για την εκλογή των μελών του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής.

Πρόσκληση σε ειδική συνεδρίαση για την εκλογή των μελών του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Αστακός, 29.12.2023
Αριθ. Πρωτ.: 16207 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΡΟΣ: 1. Δήμαρχο, κ. Τριανταφυλλάκη Ιωάννη
2. Τα Τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου (όπως Πίνακας Αποδεκτών)
ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σε ειδική συνεδρίαση για την εκλογή των μελών του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής». Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα Αστακού την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 07:00 μ.μ., σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί Δια Ζώσης, με θέμα ημερήσιας διάταξης «Εκλογή των μελών του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής», σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 64 και 74 του Ν. 3852/2010 (Α΄ 87). Ο Προεδρεύων Σύμβουλος Μακρής Σωτήριος
διαβαστε περισσοτερα

Ορκίστηκαν σήμερα οι 9 από τους 10 εναπομείναντες δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι.

ΠΗΓΗ:mytikaspress Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή, στο Γραφείο του Δημάρχου Ξηρομέρου και ώρα 13:45, η προβλεπόμενη από το άρθρο 37 του Ν. 4804/21 ορκωμοσία Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων, που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στην ορκωμοσία της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου 2023. Από τους συμβούλους ορκίστηκαν όλοι, πλην του κ. Αλέξανδρου Σάββα, ο οποίος με δημόσια δήλωση του, 4 ημέρες μετά τις εκλογές, στις 12 Οκτωβρίου, γνωστοποίησε την παραίτηση και την αποχώρηση του από το Δημοτικό Συμβούλιο της νέας δημοτικής περιόδου 2024-2028 (δείτε εδώ). Την θέση του αναμένεται να πάρει ο κ. Τόγιας Χρήστος του Κωνσταντίνου.
διαβαστε περισσοτερα

Την προσεχή Τετάρτη (3/1) η πρώτη συνεδρίαση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου

Την προσεχή Τετάρτη (3/1) η πρώτη συνεδρίαση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου 
Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 15.00, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.Τη συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 32 & Αμερικής, ισόγειο)  συγκαλεί ο Χαράλαμπος Μπονάνος ως πλειοψηφών Περιφερειακός Σύμβουλος της Αχαΐας, ως μεγαλύτερης Περιφερειακής Ενότητας, ο οποίος θα είναι και ο προεδρεύων.Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται δύο θέματα, η εκλογή και συγκρότηση του Προεδρείου, όπως επίσης η ψήφιση των τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Περιφερειακής Επιτροπής.  Επισυνάπτεται η σχετική πρόσκληση.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank