Σύλλογος Γυναικών Αστακού- Πρόσκληση σε Ετήσια Γενική Συνέλευση

Αστακός 12/9/2022
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Γενική Συνέλευση
Το Δ.Σ. του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού, καλεί τα μέλη του σε Ετήσια Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και ώρα 6:00 το απόγευμα στο Στέκι του συλλόγου με θέματα: 1.Απολογισμός πεπραγμένων 2.Οικονομικός απολογισμός 3.Προγραμματισμός δραστηριοτήτων επόμενου έτους
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στο στέκι του Συλλόγου μας  την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 6:00 το απόγευμα.

       Η ΠρόεδροςΗ Γραμματέας Ιωάννα Ρεπάνη Ζούλα                                      Παρθενία Ταπραντζή
διαβαστε περισσοτερα

Ασφαλτόστρωση τμήματος αγροτικής οδοποιίας στην Κοινότητα Καραϊσκάκη.

Πηγή:Σελίδα Facebook ΔημάρχουΞηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη. Ασφαλτόστρωση τμήματος αγροτικής οδοποιίας στην Κοινότητα Καραϊσκάκη.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχαριστήριο της νυν και νέας Προέδρου Κοινότητας Αστακού Αρετής Γριτσίπη.

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες. Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι. Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα εκ βαθέων να σας ευχαριστήσω που με εκλέξατε Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αστακού και να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου.
διαβαστε περισσοτερα

Μέσω του ΕΣΠΑ 2021-2027 διασφαλίζεται η συνέχιση λειτουργίας κοινωνικών δομών για πάνω από 55.000 ωφελούμενους και διατηρούνται πάνω από 250 θέσεις εργασίας

Μέσω του ΕΣΠΑ 2021-2027 διασφαλίζεται η συνέχιση λειτουργίας κοινωνικών δομών για πάνω από 55.000 ωφελούμενους και διατηρούνται πάνω από 250 θέσεις εργασίας
Σε διατήρηση σημαντικών κοινωνικών δράσεων προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς με πόρους από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2021- 2027»  εξασφαλίζει τη συνέχιση της λειτουργίας τους με συνολική χρηματοδότηση ύψους 17,88 εκ. ευρώ.  Πρόκειται για κοινωνικές παρεμβάσεις που αφορούν πάνω από 55.000 ωφελούμενους και είναι:
διαβαστε περισσοτερα

Ολοκληρώθηκε η δράση «Γνωριμία με τον Αθλητισμό 2022» για παιδιά και εφήβους ωφελούμενων ΤΕΒΑ

Ολοκληρώθηκε η δράση «Γνωριμία με τον Αθλητισμό 2022» για παιδιά και εφήβους ωφελούμενων ΤΕΒΑΟλοκληρώθηκε με σημαντική ανταπόκριση  η δράση «Γνωριμία με τον Αθλητισμό 2022» με την  συμμετοχή περίπου 450 παιδιών ωφελούμενων ΤΕΒΑ 6 – 16 ετών, που εντάσσεται στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων ΤΕΒΑ/FEAD 2018-2019 των Κοινωνικών Συμπράξεων Π.Ε Αχαΐας, Π.Ε. Αιτ/νίας, Π.Ε. Ηλείας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.  Η δράση ανέδειξε τη σημασία του αθλητισμού στη ψυχοσωματική υγεία, αλλά και στην κοινωνική ανάπτυξη και προσωπική βελτίωση των παιδιών και εφήβων που συμμετείχαν.
διαβαστε περισσοτερα

Σύλλογος Γυναικών Αστακού-Πρόσκληση σε συνάντηση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Αστακού, καλεί τα μέλη του σε συνάντηση στην καφετέρια Ostria (Νικολέτα Μαργώνη) την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 6:00 το απόγευμα.
Παρακαλούμε για την συμμετοχή όλων σας! Το Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα

Βελτιώνονται οι δρόμοι που οδηγούν σε τρεις Ιερές Μονές της Αιτωλοακαρνανίας

Σε εργασίες που βελτιώνουν τις προσβάσεις σε άλλες τρεις Ιερές Μονές της Αιτωλοακαρνανίας προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου «Βελτίωση οδών πρόσβασης προς Ιερές Μονές Παντοκράτορος Αγγελοκάστρου, Αγίου Συμεών Μεσολογγίου, Ζωοδόχου Πηγής Γαβαλούς, προϋπολογισμού 2,3 εκ. ευρώ, με χρηματοδότηση από το  Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.Στο πλαίσιο της εργολαβίας προβλέπεται η υλοποίηση παρεμβάσεων για τη συντήρηση, βελτίωση και αποκατάσταση φθορών που υπάρχουν σε τμήματα των οδών πρόσβασης προς τις Ιερές Μονές, καθώς και  άμεση επέμβαση για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών για την εξασφάλιση της οδικής ασφάλειας. Συγκεκριμένα θα γίνουν χωματουργικές εργασίες, άρση καταπτώσεων,τεχνικά έργα απορροής ομβρίων υδάτων, τάφρων, φρεατίων, εκτέλεση χωματουργικών-τεχνικών εργασιών και, αντιμετώπιση ελλείψεων  της οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης, στην αποκατάσταση κατεστραμμένων…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................