Μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων

Απόστολος Κατσιφάρας: Το μέλλον της Δυτικής Ελλάδας ακουμπά στη νεολαία της – Μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση της βαθμολογίας των υποψήφιων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
διαβαστε περισσοτερα

4ο Academy Boxing Cup ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ. συμμετέχει ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΓΜΑΧΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΠΥΓΜΑΧΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ30/6/2017.!!

διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε.Ενημέρωση για την εγκατάσταση μονάδων βιορευστών στις Φυτείες του Δήμου Ξηρομέρου

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νικόλαος Μπαλαμπάνης ενημέρωσε το Σώμα ότι η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας επανεξέτασε το ζήτημα της εγκατάστασης μονάδων βιορευστών στις Φυτείες, έπειτα από νέα στοιχεία που κατατέθηκαν σε αυτήν.
διαβαστε περισσοτερα

Βελτιώσεις δρόμων και αντιπλημμυρικά έργα που ξεπερνούν τα 25,5 εκατ. ευρώ δημοπρατούνται σύντομα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έπειτα από τις αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου( έργα Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας)

Το αμέσως επόμενο διάστημα πρόκειται να ξεκινήσουν οι διαγωνιστικές διαδικασίες από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε μια σειρά έργων που ο συνολικός προϋπολογισμός τους ξεπερνά τα 25,5 εκατ. ευρώ. Το  Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα τον τρόπο δημοπράτησης τους κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.  Πρόκειται για τα έργα που αφορούν τις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας. Ειδικότερα: Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2019 - ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

_______________________________________________________________
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2019 28/6/2019 Τα αποτελέσματα των γραπτών βαθμολογιών
των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα ανακοινωθούν
σήμερα μετά τις 13:00 εδώ. 

Για την ιστοσελίδα του Υπουργείου πατήστε εδώ.
διαβαστε περισσοτερα

Πανελλήνιες 2019: Σήμερα το μεσημέρι ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων
Αντίστροφα μετρούν οι υποψήφιοι των πανελληνίων 2019, καθώς όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, σήμερα Παρασκευή 28 Ιουνίου θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των γραπτών τους. Συγκεκριμένα, σήμερα μετά τις 1 το μεσημέρι προγραμματίζεται να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των πανελληνίων 2019, σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας.
διαβαστε περισσοτερα

ΘΥΡΡΕΙΟ: ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΣΤΟ ΠΕΡΓΑΝΤΙ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ Την Παρασκευή 28.6.19 στις 21.00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Θυρρείου, ανοικτή γενική συνέλευση των κατοίκων ως προς τη λήψη αποφάσεων και περαιτέρω ενεργειών σχετικά με το Αιολικό Πάρκο που επιχειρείται στο Περγαντί και στα όρια της κοινότητας μας.  Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη


katounanews
διαβαστε περισσοτερα

Σταύρος Καραγκούνης: «Στα λόγια εμείς απαντάμε με έργα και πράξεις»

Δήλωση του υποψηφίου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, κ. Σταύρου Καραγκούνη, με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τις υποδομές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας»
διαβαστε περισσοτερα

ΚΟΒ Ακτίου Βόνιτσας του ΚΚΕ : Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε χώρους δουλειάς, δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες (ΦΩΤΟ)

Σε δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες, όπως στο Κέντρο Υγείας, το ΚΕΠ, το Δημαρχείο και την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, περιόδευσε το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Νίκο Μωραΐτη. Στις συνομιλίες με τους εργαζόμενους διαπιστώθηκε για μια ακόμη φορά η συνεχιζόμενη υποστελέχωση των υπηρεσιών ενώ ο Ν. Μωραΐτης τόνισε την ανάγκη να φτάσει παντού η συζήτηση για το πιο είναι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών της 7ης Ιούλη για το λαό καθώς και την ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ ως τη μόνη προϋπόθεση να δυναμώσει ο λαός τη δική του φωνή και μέσα στη βουλή αλλά και στο κίνημα.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................