Ευχαριστήριο μήνυμα του νεοεκλεγέντα προέδρου τ/κ Μπαμπίνης Δημήτρη Μπενέκο

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα και την εκλογή μου ως Πρόεδρος της Τ.Κ Μπαμπίνης θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΝΕΚΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ/Κ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ

Πηγή:https://xiromeronews.blogspot.com
Δήμος Ξηρομέρου: Αυτοί είναι οι νέοι πρόεδροι των Κοινοτήτων.Μπορεί ακόμη να μην έχουν επικυρωθεί επίσημα τα αποτελέσματα, έχουν γίνει γνωστά έστω και ανεπίσημα τα ονόματα των νέων προέδρων που εκλέγονται στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου. Από το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου θα γίνει γνωστή η επίσημη σταυροδοσία των δημοτικών εκλογών, μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει οι νέοι πρόεδροι των Κοινοτήτων είναι:

01.
διαβαστε περισσοτερα

Νίκος Βλαχοδήμος | Τραγούδια και Χορός στο Πανηγύρι των Βλυζιανών

Βλυζιανά 20/8/2023 Τραγούδι: Νίκος Βλαχοδήμος Κλαρίνο: Ταξιάρχης ΒλαχοδήμοςΕλληνικά Πανηγύρια
διαβαστε περισσοτερα

Από τα Χωράφια στα Κεντήματα | Η ιστορία Ζωής της γιαγιάς Δήμητρας-video

Στο ορεινό χωριό Τρίστενο Φωκίδος, η συνάντησή μας με την 88χρονη γιαγιά Δήμητρα ήταν μια αξέχαστη εμπειρία. Καθώς καθόμασταν στο παραδοσιακό πέτρινο σπιτικό της, μας άνοιξε την πόρτα προς το παρελθόν, μιλώντας μας για τα σκληρά παιδικά χρόνια της.
διαβαστε περισσοτερα

Δύναμη Πολιτών-Ευχαριστήρια επιστολή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Αγαπητοί συμπατριώτες!
 Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας, απευθύνουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλους εσάς τους συνδημότες και τις συνδημότισσες του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, για την #συμμετοχή σας στις εκλογές, για την #στήριξή σας που μας έδωσε μια ξεκάθαρη #νίκη παρά τις αντιξοότητες, καθώς και για το μήνυμα που στείλατε ότι θα συνεχίσουμε και ΠΑΛΙ #ΜΑΖΙ.
διαβαστε περισσοτερα

Νεκτάριος Φαρμάκης: «Το μέλλον έχει μόνο ένα χρώμα: Της προκοπής!»

08-10-2023
Νεκτάριος Φαρμάκης: «Το μέλλον έχει μόνο ένα χρώμα: Της προκοπής!»

Στην πρώτη δήλωσή του μετά την επιβεβαίωση του εκλογικού αποτελέσματος για τις Περιφερειακές Εκλογές στη Δυτική Ελλάδα, ο επανεκλεγείς Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, ανέφερε τα εξής:
«Απόψε είναι μια βραδιά συγκίνησης και άπειρων "ευχαριστώ" προς τους 700.000 πολίτες της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηλείας.Η κοινωνία της Δυτικής Ελλάδας, το 2019 έκανε το πρώτο βήμα.Σήμερα όμως έκανε το δεύτερο και πιο αποφασιστικό.Οι πολίτες μας έδωσαν την ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε ακόμα πιο γρήγορα προς το μέλλον.Την εντολή αυτή θα τιμήσουμε, με διαρκή προσπάθεια, με έργο και αποτελέσματα.Και κυρίως, με ενότητα!Γιατί το μέλλον έχει μόνο ένα χρώμα. Το χρώμα της προκοπής.Και η Δυτική Ελλάδα έχει μόνο μια κατεύθυνση: Μπροστά!».Όπως πρόσθεσε ο κ. Φαρμάκης, μετά το Εκλογικό Κέντρο της Πάτρας, θα επισκεφθεί τα αντίστοιχα Εκλογικά Κέντρα του Πύργου και του Αγρινίου, σημειώνοντας ότι «από αύριο επιστρέφουμε …
διαβαστε περισσοτερα

Δημόσια δήλωση και ευχαριστήριο του νυν και νέου Δημάρχου Ξηρομέρου, γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη

Ημερομηνία 8 Οκτ 2023 ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγαπητοί πολίτες του Ξηρομέρου, ένα μεγάλο προσωπικό ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την μεγάλη τιμή που μου κάνατε, να με αναδείξετε για 2η συνεχόμενη φορά Δήμαρχο του Ξηρομέρου. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ, όλους όσους δούλεψαν για το συνδυασμό μας ανιδιοτελώς και εθελοντικά και ήταν πολλοί.
διαβαστε περισσοτερα

Δημόσια δήλωση υποψήφιου Δημάρχου κ. Αλέξανδρου Σάββα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέλω προσωπικά εγώ ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες μου,να σας ευχαριστήσουμε  θερμά όλους τους συνδημότες μας, για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και την στήριξη σας στον τίμιο αγώνα που κάναμε όλο αυτό το διάστημα.                     Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
                             Αλέξανδρος Σάββας 
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ- ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................