Υπόμνημα του Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου προς τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης για το 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων

Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νικόλαος Καραπάνος, υποδεχόμενος στο επίσημο γεύμα τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπιο Παυλόπουλο χθες Κυριακή 1 Απριλίου αναφέρθηκε κατά την προσφώνησή του στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων καταθέτοντας το δίκαιο αίτημα του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας να παραμείνει ως έχει, σαν αναπόσπαστο τμήμα της ιστορίας της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.
διαβαστε περισσοτερα

Πασχαλινές ευχές από το καφέ -ψησταριά ''ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ'' Μπαμπίνη Ξηρομέρου

διαβαστε περισσοτερα

10 επιπλέον θάλαμοι, 24 κλίνες στο Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου Απ. Κατσιφάρας: «Το οφείλουμε»

Έργο σημαντικό για την Περιφερειακή Αρχή και για τον ίδιο προσωπικά χαρακτήρισε ο Απόστολος Κατσιφάρας, Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδαςτην κατασκευή της προσθήκης νέας πτέρυγας στο Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου. Η δήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 κατά τη διάρκεια επίσκεψης στον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. κ. Κοσμά,  προκειμένου να τον ενημερώσει για την έναρξη των εργασιών υλοποίησης.

διαβαστε περισσοτερα

Νέο φυλλάδιο στο Μουσείο Οικογένειας Τρικούπη

Με το σχεδιασμό και την επιμέλεια της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων, ένα νέο φυλλάδιο που αφορά την ιστορία της οικογένειας Τρικούπη βρίσκεται στη διάθεση των επισκεπτών του ομώνυμου Μουσείου της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.
διαβαστε περισσοτερα

Σε εξέλιξη  στην Αιτωλοακαρνανία η εφαρμογή του ολοκληρωμένου σχεδίου καταπολέμησης  των κουνουπιών που εφαρμόζει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Στην Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζεται το ολοκληρωμένο σχέδιοκαταπολέμησης κουνουπιών στη Δυτική Ελλάδα, που  σχεδίασε και υλοποιεί η  Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας. Πρόκειται για  ένα διετές έργο υψηλώνπροδιαγραφών, το οποίο ξεκίνησε το 2017 και συνεχίζεται και το 2018, με την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων. Σήμερα Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 σε περιοχές όπου εφαρμόζεται το πρόγραμμα βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από τον πρόεδρο της Τ/Κ Μπαμπίνης Θεόδωρο Ζαρκαδούλα

διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση του Ν.Π.Δ.Δ. "Πολιτισμός Περιβάλλον Αθλητισμός Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια του Δήμου Ξηρομέρου" για την λειτουργία των παιδικών σταθμών του Δήμου τις ημέρες του Πάσχα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Οι Παιδικοί Σταθμοί Αστακού, Φυτειών και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Κανδήλας δεν θα λειτουργήσουν κατά το χρονικό διάστημα του Πάσχα από την Μ. Πέμπτη, 05.04.2018, μέχρι και την Κυριακή του Θωμά, 15.04.2018.
Θα επαναλειτουργήσουν από 16.04.2018 ημέρα Δευτέρα.
Καλή Ανάσταση!
διαβαστε περισσοτερα

Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού: Σήμερα Μ.Δευτέρα συγκέντρωση τροφίμων για οικογένειες που έχουν ανάγκη

διαβαστε περισσοτερα

Μια βόλτα στο παρελθόν

Μια βόλτα στο παρελθόν με συγκοινωνίες της παλιάς εποχής έδωσε σήμερα την ευκαιρία σε πολλούς κατοίκους του Πειραιά ο ΗΛΠΑΠ.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος τιμά τα 192 χρόνια από την Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων

«Η έκρηξη ελευθερίας στο Μεσολόγγι, μας διδάσκει το διαρκές χρέος υπεράσπισης της πατρίδας με κάθε τίμημα »

διαβαστε περισσοτερα

Σχετικά με προηγούμενη ανάρτηση ΄΄ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ΄΄(άλλα Ξηρομερίτικα)

Το χθεσινό άρθρο εδώ ΄΄ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ΄΄(άλλα  Ξηρομερίτικα) ήταν ένα πρωταπριλιάτικο΄΄ΟΝΕΙΡΟ΄΄ του  Κομπλίτση Αποστόλη-ΑΚΑΡΝΑΝΑ(τηρουμένου του εθίμου)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ—ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................