Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης…Τιμητική πλακέτα στην οικογένεια Βασιλείου Κατσαράκη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης ''Χριστόδουλος Παμπλέκης'' με την ευκαιρία ονομασίας οδού Βασιλείου Κατσαράκη Ιατρού σε κεντρικό δρόμο της  Μπαμπίνης  απένειμε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του  για την πολύχρονη προσφορά του στην Μπαμπίνη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Ξηρομέρου . Την πλακέτα παρέλαβε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου ΚώσταΜασαλή η κόρη του Ιατρού Μαριάνθη Κατσαράκη  η οποία ευχαρίστησε συγκινημένη τον Πρόεδρο και τον Πολιτιστικό Σύλλογο για την τιμή προς το πρόσωπο του πατρός της  Βασίλειο Κατσαράκη.








διαβαστε περισσοτερα

Ονομασία οδού προς τιμήν του Iατρού ''Βασίλη Κατσαράκη'' στην Μπαμπίνη

«Βασιλείου Ν. Κατσαράκη Ιατρού» αναγράφει από χθες το πρωί Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014,ο κεντρικός δρόμος της Μπαμπίνης Ξηρομέρου, ως ένδειξη τιμήςγια το έργο, την προσφορά, την προσωπικότητα και την δεδηλωμένη αγάπη του για τηνΜπαμπίνη του γιατρού Βασίλη Κατσαράκη.         Ο Δήμος Ξηρομέρου σε μια σεμνή τελετή έδωσε το όνομα του μεγάλου ευεργέτη Βασίλη Κατσαράκη στο κεντρικό δρόμο του χωριού ώστε να παραμείνει αιωνίως ζωντανή η μνήμη του και η ζωή και το έργο του να παραμείνουν φωτεινό παράδειγμα και παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές για το μέλλον του τόπου μας........

      Την εκδήλωση χαιρέτησαν με ομιλίες ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μπαμπίνης Θόδωρος Ζαρκαδούλας, η Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Κωστούλα Κουμανδράκη - Σαμαρά, και απο την οικογένεια του Κατσαράκη ο εγγονός τουΝίκος Αθανασίου, οι οποίοι απέδωσαν με τις ομιλίες τους την ελάχιστη οφειλόμενη τιμή στον Βασίλη Κατσαράκη, για την τεράστια προσφορά στον τόπο του.



Η Αντιδήμαρχος πολιτισμού Κωστούλα Κουμανδράκη Σαμαρά στην ομ…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................