Ο λόγος στις τοπικές κοινωνίες: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Σαββάτο 2 Μαρτίου 2024, η 2η ημέρα της διημερίδας: «Υδατοκαλλιέργειες στις ελληνικές ακτές: Κατάληψη χωρίς όρια;» (φωτογραφίες και video).

Φωτογραφίες: Γάκιας Τσέλιος - Σπύρος Μπενέκος.
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, η 2η ημέρα της διημερίδας: «Υδατοκαλλιέργειες στις ελληνικές ακτές: Κατάληψη χωρίς όρια;» με διοργανωτές το Επιμελητήριο Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητος, τους Δήμους Ξηρομέρου, Επιδαύρου, Ερέτριας και Κύμης-Αλιβερίου και το Πανελλήνιο Δίκτυο για την Προστασία του Θαλάσσιου Περιβάλλοντος από τις Υδατοκαλλιέργειες στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων – Αμφιθέατρο “Αντώνη Τρίτση” (Ακαδημίας 50, Αθήνα), με τη συμμετοχή ειδικών επιστημόνων, φορέων, ΟΤΑ και εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών.
διαβαστε περισσοτερα

Μέσα σε μια ιδιαίτερη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγραμπελιωτών « Η ΑΓΡΑΜΠΕΛΗ»

ΠΗΓΗ: Αγράμπελη Πολιτιστικός Σύλλογος ΑγραμπελιωτώνΜέσα σε μια ιδιαίτερη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγραμπελιωτών « Η ΑΓΡΑΜΠΕΛΗ». Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Παρασκευή 1-3-2024 στην ταβέρνα « Η Στάνη του Βλάχου» ιδιοκτησίας του συγχωριανού μας Μπαμπάνη Σ. Παναγιώτη στην Πετρούπολη, παρουσία αρκετού κόσμου , μελών, συλλόγων, φίλων και υποστηρικτών.Χαιρετισμό απηύθυναν
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ στο μεζεδοπωλείο ''Ο ΜΑΧΑΛΑΣ''

ΠΗΓΗ:facebook
διαβαστε περισσοτερα

Ελληνικός Σαρακατσάνικος Ποιμενικός Σκύλος | Ο Προστάτης του Κτηνοτρόφου(βίντεο)

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Γνωρίστε τον Σαρακατσάνικο Ποιμενικό Σκύλο: Ομιλίες, παρουσιάσεις, επιδείξεις Στις 28 Φεβρουαρίου 2024, στο χωριό Βαλαώρα Ευρυτανίας, πραγματοποιήθηκε μια άκρως ενδιαφέρουσα θεματική εκδήλωση με τίτλο "Γνωρίστε τον Σαρακατσάνικο Ελληνικό Ποιμενικό Σκύλο". Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Αγράφων σε συνεργασία με τον "Ελληνικό Ποιμενικό Όμιλο Σαρακατσάνικου Σκύλου" (Ε.Π.Ο.Σ.Σ.).
διαβαστε περισσοτερα

Αύριο Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 η κοπή πίτας του Συλλόγου Ρουμελιωτών και Φίλων της Ρούμελης Ιλίου-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

διαβαστε περισσοτερα

ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΑΣΤΑΚΟΎ.Σας περιμένουμε, να γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας το Σάββατο 9 Μαρτίου στην ταβέρνα "Μερατζούλα", στο Βασιλόπουλο.

Σας περιμένουμε, να γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας τοΣάββατο 9 Μαρτίου στην ταβέρνα "Μερατζούλα", στο Βασιλόπουλο.Παρακαλούμε να γίνουν έγκαιρα οι κρατήσεις σας για την σωστή προετοιμασία.

Το Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ              ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ 
Υπενθυμίζουμε προς τους φίλους συμπατριώτες μας ότι η τελεσίδικης ημερομηνία  για δηλώσεις συμμετοχής στην εκδρομή που προγραμματίζουμε για τις Απόκριες στον Αστακό λήγει την  11η  Μαρτιου ημέρα Δευτέρα Επίσης ενημερώνουμε και τους φίλους μας συμπατριώτες των γειτονικών  τοπικών διαμερισμάτων Καραϊσκάκη- Βασιλόπουλο  ότι  υπάρχει η δυνατότητα   της αποβίβασης όσων επιθυμούν να ταξιδέψουν  μαζί μας  και στα δυο αυτά τοπικέ διαμερίσματα χωριά καμιά  οικονομική  υποχρέωση
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................