Όταν η Ήπειρος πάει Βρυξέλλες

Η κομπανία του Δόκιμου Χαραλάμπους μαζί με τον ΛάζαροΤσαμπά συμμετείχαν στο Φεστιβάλ "Είμαστε Έλληνες" στις Βρυξέλλες στις 10 Ιουνίου 2017. Μετά το τέλος της μουσικής παράστασης "βγήκανε μια βόλτα και στις Βρυξέλλες"...!!


διαβαστε περισσοτερα

Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η Δημοπράτηση του Έργου «Κατασκευή εσωτερικού δικτύου Ύδρευσης οικισμού Αστακού»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η Δημοπράτηση του Έργου «Κατασκευή εσωτερικού δικτύου Ύδρευσης οικισμού Αστακού»

Γίνεται γνωστό σε όλους τους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου και ιδιαίτερα της πόλης του Αστακού ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με την αριθ. 2349/ 15-06-2017 απόφαση έκανε δεκτό το αίτημα της Δημοτικής Αρχής και ενέκρινε την Δημοπράτηση του έργου «Κατασκευή εσωτερικού δικτύου Ύδρευσης οικισμού Αστακού» προϋπολογισμού 1.500.000€. Το έργο αυτό χρηματοδοτείται από Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 2014-2020». Άλλη μια δέσμευση του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής γίνεται πραγματικότητα.
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Η απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας επισυνάπτεται και φαίνεται ακολούθως:
διαβαστε περισσοτερα

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ

Το πρώτο  μετάλιο για τον Κένταυρο Αστακού (Χάλκινο)  από 

την ΠΑΠΑΖΩΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ στο 

Πανελλήνιο κύπελο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ"   που

 διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και φιλίας.

θερμά συγχαρητήρια 

διαβαστε περισσοτερα

Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες η εφημερίδα "ΕΝ ΜΠΑΜΠΙΝΗ"

Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το νέο φύλλο της εφημερίδας "ΕΝ ΜΠΑΜΠΙΝΗ"που εκδίδεται με τη φροντίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης "ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΜΠΛΕΚΗΣ" Θα διαβάσετε θέματα που απασχόλησαν το τελευταίο
 καιρό το χωριό μας
διαβαστε περισσοτερα

Η Ένωση Αιτωλοακαρνάνων Αττικής «Η ΦΛΟΓΑ» διοργανώνει 2ήμερες παραδοσιακές εκδηλώσεις στο ΠΑΛΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ στο ΓΑΛΑΤΣΙ (ΒΕΪΚΟΥ).

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................