ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Από γεωπόνος, κτηνοτρόφος | Ο Ανδριανός και το κοπάδι του(βίντεο)

Η κτηνοτροφία αποτελεί το σημαντικό συντελεστή της εθνικής μας οικονομίας, ωστόσο οι νέοι άνθρωποι λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια, βγαίνουν από το επάγγελμα και αρνούνται να εργαστούν στον πρωτογενή τομέα της αγροδιατροφής. Στο Λέχαιο Κορινθίας, συναντήσαμε τον Ανδριανό που εγκατέλειψε το επάγγελμα του Γεωπόνου κι έγινε ένας επιτυχημένος Κτηνοτρόφος. Μας μιλάει με αγάπη για την επιλογή του, τα όνειρά του, για τα προβλήματα του κλάδου και_ για το "ευλογημένο" αγροτοκτηνοτροφικό επάγγελμα...ΒίντεοGreek Village Life
διαβαστε περισσοτερα

Ετήσια χοροεσπερίδα και κοπή πίτας του συλλόγου Προδρομιτών Ξηρομέρου

διαβαστε περισσοτερα

Ν. Φαρμάκης: «Το ιστορικό ρεκόρ πληρωμών του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας αποτυπώνει την εικόνα προόδου του τόπου μας»

Τις θερμές ευχαριστίες του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, προς τον Διευθυντή, Χρήστο Τζομάκα, καθώς και προς το σύνολο των στελεχών του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της ΠΔΕ, με την ευκαιρία κοπής της πίτας του Ταμείου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023.
διαβαστε περισσοτερα

Λ. Δημητρογιάννης: Οι νέες δράσεις που ετοιμάζει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στον τομέα της Υδρο-οικονομίας

Τα πεπραγμένα της Περιφέρειας, καθώς και την άμεση στοχοθεσία της στον τομέα της Υδρο-οικονομίας, περιέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Λάμπρος Δημητρογιάννης, σε ημερίδα που διοργάνωσαν, το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Πράσινο Ταμείο.
διαβαστε περισσοτερα

Π Α Ν. Σ Υ. Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023.ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ – ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ»

ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ               Πατησίων 5 – Μέγαρο Τρικούπη  Τ.Κ. 104 31 Αθήνα. Τηλ. / Fax: 210 5220070www.aitoloakarnania.com.gr  email: info@aitoloakarnania.com.grΠΡΟΣΚΛΗΣΗΤο Κ.Σ. της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας (ΠΑΝ.ΣΥ) σας εύχεται Χρόνια πολλά, Καλή Χρονιά με  υγεία και ευτυχία, προσωπική και οικογενειακή και σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εορταστική εκδήλωση «ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ – ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ», που θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 και ώρα προσέλευσης  17:00-17.30 στο Ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel -Αθανασίου Διάκου 28, Αθήνα ,210 9288400(στάση Μετρό -  Ακρόπολης). ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ17.00-17.30:Προσέλευση.Καλωσόρισμα –ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ.
διαβαστε περισσοτερα

3ο Παιδικό Αποκριάτικο Καρναβάλι Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Για τρίτη φορά θα διοργανωθεί την περίοδο των Αποκρεών το  Παιδικό Αποκριάτικο Καρναβάλι.Για να είναι εφικτό να διοργανωθεί το παιδικό καρναβάλι θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 10 γκρουπ.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΑΣΤΑΚΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2023

Ημερομηνία 13-1-2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.ΑΣΤΑΚΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2023Στο πλαίσιο προγραμματισμού και οργάνωσης των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στον Αστακό κατά την διάρκεια της Αποκριάς, καλούμε τους Προέδρους των Νομικών Προσώπων του Δήμου, Συλλόγους, Φορείς, Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων και Δημότες, να προσέλθουν την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου και ώρα 05:00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου, ώστε να δηλώσουν συμμετοχή για τη σύσταση Καρναβαλικής Επιτροπής "Αστακιώτικου Καρναβαλιού 2023".
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΓΡΙΤΣΙΠΗ ΑΡΕΤΗ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................