Αναγγελία για την προεκλογική συγκέντρωση του Γιάννη Τριανταφυλλάκη στους ετεροδημότες της Αθήνας.

23.4.2019 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
Την Κυριακή 19 Μαΐου και ώρα 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, επικεφαλής του συνδυασμού «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα». Η εκδήλωση θα γίνει στο Ξενοδοχείο Divani Caravel (Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Καισαριανή - Στάση Μετρό Ευαγγελισμός).
διαβαστε περισσοτερα

Μοναστηράκι Ξηρομέρου:Πανοραμική θέα από τον Άγιο Γεώργιο (φωτο )

Η θέα από τη περιοχή αυτή είναι μαγευτική. Μπορούμε να ατενίσουμε όλη την ευρύτερη περιοχή, μιας και έχει οπτική επαφή με το Θύρρειο, τη περιοχή των Παλιαμπέλων, τηΒόνιτσα, τη Πάλαιρο, και το παλιό χωριό της Πλαγιάς.

Ιστορία 

διαβαστε περισσοτερα

Μοναστηράκι Ξηρομέρου: Mικροί μεγάλη εν δράση

Ένα θαυμαστό παράδειγμα εθελοντικής προσφοράς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μοναστηρακίου Ξηρομέρου ''ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ'' σε συνεργασία με το Σύλλογο ''ΑΓΑΠΩ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ '' του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
 Την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 πραγματοποίησαν  με συμμετοχή των μικρών παιδιών φύτεμα λουλουδιώνγια το καλλωπισμό του χωριού.
Μετά το πέρας τις εθελοντικής εργασίας στους μικρούς φίλους μοιράστηκαν γλυκά και αναψυκτικά  Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μοναστηρακίου Ξηρομέρου ευχαριστεί   τον Σύλλογο "ΑΓΑΠΩ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" για την ανταπόκρισή του στη πρόσκληση του Συλλόγου μας








διαβαστε περισσοτερα

Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ιδεών για την ανάπλαση της παραλίμνιας περιοχής στη Τριχωνίδα προκηρύσσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

«Μελέτη Στρατηγικής Χωροταξικής Ανάπτυξης της Περιοχής της Λίμνης Τριχωνίδας » είναι ο τίτλος Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ιδεών με απονομή βραβείων που προκηρύσσει το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με στόχο να αναδειχθούν οι καλύτερες δυνατές προτάσεις ιδεών για την ανάδειξη της παραλίμνιας περιοχής της Τριχωνίδας και τη σύνδεσή της με τις όμορες Τοπικές Κοινότητες.

διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Λευτέρη Κατσαούνη.Με τον συνδυασμό «Ξηρόμερο, Δύναμη Ελπίδας, Ανατροπή Τώρα»Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου 
Ελευθέριος Δ. Κατσαούνης 
τηλ. 6973999750
Αγαπητοί συνδημότες.
Θα μου επιτρέψετε να κάνω μια αναδρομή στο παρελθόν και να αναλύσω τους λόγους που με έκαναν να ασχοληθώ ξανά , μετά από μια πενταετή απουσία, με την τοπική αυτοδιοίκηση ενεργά.
Το έτος 1980, νέος τότε, αφού είχα τελειώσει τις σπουδές μου στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε., είχα αποφοιτήσει από τη σχολή βασικού προσωπικού των ΕΛΤΑ και είχα εκπληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις, αποφάσισα να φύγω από την Αθήνα, να εγκατασταθώ μόνιμα και να εργασθώ στον Μύτικα. Στη συνέχεια ήρθαν και τα αδέρφια μου. Κάναμε οικογενειακώς αποκέντρωση, προσφέροντας από τότε μέχρι και σήμερα σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία μέσα από τη θέση που κατείχε ο καθένας μας.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας κας Σίμου Ρούλας στην Δ.Ε. Φυτειών.

Καλοσωρίζουμε στον συνδυασμό και στο ψηφοδέλτιο μας στην Δ.Ε. Φυτειών την κα Σίμου Ρούλα του Ελευθερίου, απόφοιτη εργοθεραπείας από την Παπαδάτου.
Σε ένα ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ, όπου συνειδητά επιλέχτηκε να φτιαχτεί στο μεγαλύτερο ποσοστό του, ώστε να υπάρχουν νέα και φρέσκα πρόσωπα, με όρεξη και διάθεση προσφοράς στα κοινά και στο τόπο μας. Αξίζουμε πολύ καλύτερα και ΟΛΟΙ μαζί ενωμένοι και δυνατοί θα τα καταφέρουμε. Ορόσημο στην προσπάθεια μας η 26η Μαΐου... για να φέρουμε την ελπίδα στο Ξηρόμερο.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Παναγιώτης Κατσούλης Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Αποστόλη Κατσιφάρα

Αναρτήθηκε από mpampinh inστις 12:23 μ.μ.Δεν υπάρχουν σχό
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές για καλό Πάσχα από το ψητοπωλείο-μεζεδοπωλείο ''ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ''

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................