ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ε΄ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ .

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΠΑΔΑΤΑΙΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ " Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ"

https://www.youtube.com/watch?v=vencgO_e4js&fbclid=IwAR2VeI5Qq03g1yYoCmZIxZMUwssCwfid9973I6dkFkdlRf7kChEqLZVRvoc



διαβαστε περισσοτερα

Χαρδαλιάς: Παράταση των μέτρων απαγόρευσης μέχρι τις 27 Απριλίου

Μέχρι τις 27 Απριλίου και ώρα 6 το πρωί παρατείνεται το μέτρο του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού, ανακοίνωσε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. Η ενότητα, η αποφασιστικότητα και η πειθαρχία που έχει δείξει μέχρι σήμερα συντριπτικά η ελληνική κοινωνίας, μας έχει επιτρέψει να ακολουθήσουμε μια διαφορετική πορεία από τις περισσότερες άλλες χώρες, σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς.
Περισσότερα https://www.sansimera.gr
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΤΩΡΑ.ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ (ΦΩΤΟ)

Μπαμπίνη Ξηρομέρου...ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.Έρημο χωριό (σήμερα με βροχή)θυμίζει η Μπαμπίνη Ξηρομέρου(λόγο κορονοϊου) όπως φαίνεται και στις παραπάνω φωτογραφίες οι κάτοικοι δεν κυκλοφορούν και μένουν μέσα στα σπίτια τους  καθώς τηρούν πιστά τις υποδείξεις  του υπουργείου. 

ΦΩΤΟ .Μ.Δ
διαβαστε περισσοτερα

karvasaras.gr..Έρχεται... Η εφημερίδα όλων των πολιτών.

Μία μεγάλη πρωτοβουλία που ευελπιστεί να αποτελέσει κομμάτι της καθημερινής ζωής των πολιτών του δήμου Αμφιλοχίας και όχι μόνο. Έρχεται σε αυτή την δύσκολη περίοδο να καταγράψει την καθημερινότητα και να συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Πρόκειται για μία δημοσιογραφική ομάδα από συμπατριώτες μας που θα ασχοληθεί με όλα τα γεγονότα που απασχολούν την περιοχή μας, αλλά και όχι μόνο. Στόχος της να δίνεται βήμα και στους πολίτες. Οι αναγνώστες θα μπορούν από κάθε ενότητα ξεχωριστά (Αμφιλοχίας - Μενιδίου - Ινάχου) να συμβάλουν σε αυτό.

Ευχόμαστε μία δημοκρατική και δεοντολογική πορεία.
διαβαστε περισσοτερα

Την Τετάρτη 8 Απριλίου 2020, στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό θα διεξαχθεί το πείραμα του 17ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου.

Από agrinionews.gr Xθες, Πέμπτη  2 Απριλίου 2020, η ομάδα μαθητών της Στ’ τάξης  του 17ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου Entro PI, που συμμετέχει φέτος στον διεθνή διαγωνισμό STEM «Mission Space Lab – Life in Space» προκρίθηκε στην τελική του φάση, μαζί με οκτώ   ακόμη ομάδες μαθητών από την Ελλάδα. Ο εν λόγω διαγωνισμός διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA) και συμμετέχουν μαθητές 11 – 19 ετών από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον Καναδά. Η ομάδα εργασίας αποτελείται από τους  Ευάγγελο Παπαχρήστος, Γεώργιο Τέγα, Μελίνα Μπαζώνη, Λαμπρινή Σερλεμέ, Αλεξάνδρα Χρυσανθακοπούλου, Ηλιάνα Δίπλα και Δήμητρα Τσώνη. Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο εκπαιδευτικός κ. Σωτήριος Λιάγκας. Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, η ομάδα του σχολείου  ήρθε σε επαφή με τον προγραμματισμό Η/Υ και γνώρισε τις αρχές διεξαγωγής μιας επιστημονικής έρευνας. Περισσότερα agrinionews.gr
mpampini i:Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς του 17ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου. Δ/ντρι…
διαβαστε περισσοτερα

Νίκος Ζώγας :Κρητική για πάρκο Αστακού- απολυμάνσεις λόγο κορονοϊου

Στον Δήμο Ξηρομέρου λανσάρεται η νέα μόδα του κουρέματος στα χόρτα και συγκεκριμένα στο πάρκο στον Αστακό! .Εν μέσω κρίσης αναγκάζομαι να σας πω τα αυτονόητα. Διοικήστε επιτέλους!

1) Την 25η Μαρτίου διάλεξαν να μισοκοντοκουρέψουν το πάρκο και να το αφήσουν έτσι 10 ημέρες τώρα! Εκείνη την ημέρα αντί για το χορτοκοπτικό θα μπορούσαμε να ακούμε να ηχεί ο Εθνικός μας Ύμνος, αλλά....!
2) Ένα μήνα τώρα που η Ελλάδα και όλος ο κόσμος που βιώνει την πανδημία του κορονοϊού όλοι οι Δήμοι της Ελλάδας κάνουν έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης της δημόσιας υγείας! Το υπουργείο άμεσα χρηματοδότησε όλους τους Δήμους και στον Δήμο Ξηρομέρου πίστωσε 20.000€. 
Επιτέλους Κύριοι πράξτε τα δέοντα!
Ο Δήμος διαθέτει 2 πυροσβεστικά οχήματα, 1 υδροφόρα και 1 πλυντήριο κάδων απορριμμάτων!  Απολυμάνετε πλατείες και κοινόχρηστους χώρους, απολυμάνετε τους κάδους, πλύνετε και απολυμάνετε τα αποριμματοφόρα τα οποία μεταφέρουν μικρόβια και εκθέτουν άμεσα  σε κίνδυνο τους εργαζόμενους, για να βρεθούμε στο προλαμβάνω …
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................