Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου.ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΕΡΙ 'ΑΛΛΑΓΗ ΟΔΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΣ.'

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Καλεί σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση την εβδόμη (7η) του Μηνός Μαΐου του έτους 2018 ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 19.30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, για λήψη Απόφασης στο κάτωθι θέμα: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΕΡΙ 'ΑΛΛΑΓΗ ΟΔΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΣ.'
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
διαβαστε περισσοτερα

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Σε ένα ειδυλλιακό και πανέμορφο τοπίο είναι χτισμένο το εκκλησάκι τού Αγίου Αθανασίου, με απεριόριστη θέα από όλες τις πλευρές του. Από την μία πλευρά βλέπεις το αρχαίο κάστρο ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ και από την άλλη τον κάμπο τής Χρυσοβιτσας.

διαβαστε περισσοτερα

Eπτά χωριά του Ξηρομέρου αντιδρούν στην αδειοδότηση μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα

Οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Φυτειών, Παπαδάτου, Μπαμπίνης, Μαχαιράς, Σκουρτού, Χρυσοβίτσας και Αγραμπέλων του δήμου Ξηρομέρου με ανακοίνωση τους ζητούν την απόρριψη της αδειοδότησης των τριών μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα που ενέκρινε η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας, καθώς και της νέας που τέθηκε για συζήτηση.
Παράλληλα διαμηνύουν πως    δεν πρόκειται να δεχτούν «να μετατραπεί η περιοχή  σε βιομηχανική ζώνη» και γι αυτό το σκοπό θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο που  παρέχει ο νόμος. Η ανακοίνωση:
διαβαστε περισσοτερα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παρούσα στην 2η Greek Travel Show – Ελληνικές Διακοπές 2018

Στην 2ηGreek Travel Show  – Ελληνικές Διακοπές 2018  θα συμμετέχει με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, δίνοντας έμφαση και στον εσωτερικό τουρισμό.  Πρόκειται για την τουριστική έκθεση  που οργανώνεται από 4 έως 6 Μαΐου 2018 στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών «Helexpo Maroussi» και τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, της ΕΝΠΕ καθώς επίσης  των σημαντικότερων φορέων του τουρισμού.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΈΤΟΥΣ 2018-2019

Οιεγγραφέςκαι οι επανεγγραφές των νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς Αστακού, Φυτειώνκαι στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Κανδήλαςγια το σχολικό έτος 2018-2019, θα πραγματοποιούνται  καθημερινά από10 Μαΐου μέχρι31 Μαΐου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................