Η ζωή στη φάρμα με τον Κώστα και τα πρόβατά του(Βίντεο)

Ο Κώστας είναι ένας περήφανος κτηνοτρόφος Σαρακατσάνικης καταγωγής, ακολουθώντας τα βήματα του παππού και του πατέρα του. Η κτηνοτροφία δεν είναι εύκολη δουλειά, αλλά είναι ένας τρόπος ζωής που ο Κώστας έχει αγκαλιάσει με όλη του την καρδιά. Γνωρίζει τις δυσκολίες αυτού του επαγγέλματος εκ των έσω, αλλά αυτό δεν τον πτοεί. Αντίθετα, ανταποκρίνεται στις προκλήσεις κάθε μέρα, φροντίζοντας το κοπάδι του με υπομονή και αγάπη.
διαβαστε περισσοτερα

Πέμπτη 4 Μαΐου. Προεκλογική ομιλία του ΣΠΗΛΙΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

διαβαστε περισσοτερα

Επίσκεψη του Θανάση Παπαθανάση στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου

Δελτίο Τύπου
Επίσκεψη του Θανάση Παπαθανάση στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου03/05/23Επίσκεψη στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου (Κλιμάκιο Φύλαξης Αγρινίου) πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Παπαθανάσης.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τριποτσέρη Κωνσταντίνου με τον συνδιασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

Πηγή.facebook.Κώστας ΤριποτσέρηςΑγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, έχω αποφασίσει να συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.
διαβαστε περισσοτερα

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο επισκέφτηκε σήμερα ο Σπηλιος Λιβανος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                     Αθήνα 03/05/2023Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο επισκέφτηκε σήμερα ο Σπηλιος Λιβανος, πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ. Κατά τη συνάντηση στο γραφειο του Αρχιεπισκοπου στην Ιερά Σύνοδο, συζητηθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με έμφαση σε ζητήματα κοινωνικής αλληλεγγύης.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση του Θανάση Παπαθανάση στη συνάντηση φίλων στο Δημαρχείο Θέρμου .

‘’Σας προσκαλώ στη συνάντηση φίλων στο Δημαρχείο Θέρμου την Πέμπτη 04/05 και ώρα 19:30 μ.μ. Θα είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα να σας δω από κοντά.’’
Θανάσης ΠαπαθανάσηςΥποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας #ΑνεβάζουμετηνΑιτωλοακαρνανία_Ψηλά!
διαβαστε περισσοτερα

Μαρία Σαλμά: «Τα παιδιά είναι το μέλλον» - «ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ» στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η  Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, ξεκινούν μια σειρά δημιουργικών εργαστηρίων για παιδιά και εφήβους ωφελούμενων ΤΕΒΑ, ηλικίας 6 έως 16 ετών, με τίτλο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ» στο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του ΕΠ ΕΒΥΣ Ι του ΤΕΒΑ.
διαβαστε περισσοτερα

Η θεατρική παράσταση «Η Χώρα των Πουλιών» σε Αμαλιάδα, Πάτρα και Μεσολόγγι

Μια εκπαιδευτική θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε Αμαλιάδα, Πάτρα και Μεσολόγγι.  «Η Χώρα των Πουλιών», είναι μια διασκευή του Γιάννη Καλαντζόπουλου πάνω στην πιο ποιητική κωμωδία του Αριστοφάνη. Η παράσταση αφηγείται το πιο παλιό και το πιο ευγενικό όνειρο του Ανθρώπου να ξεπεράσει τον εαυτό του και να πετάξει πάνω από τα στραβά κι ανάποδα του κόσμου μας, σε μια χώρα ιδανική, γεμάτη χαρά και ομορφιά.
διαβαστε περισσοτερα

Αθλητική ημερίδα για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στη Δυτική Ελλάδα

foto. Αρχείου..agriniara.grΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αθλητική ημερίδα για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στη Δυτική Ελλάδα
Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία ΑΜΙΛΛΑ (AMILLA), με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνει αύριο Πέμπτη, 4 Μαΐου 2023, στην Πάτρα, αθλητική ημερίδα, με τίτλο: «Ποδόσφαιρο γένους θηλυκού στην Δυτική Ελλάδα».Στόχος είναι η συγκεκριμένη αθλητική ημερίδα να αναλύσει τα προβλήματα του γυναικείου ποδοσφαίρου στη Δυτική Ελλάδα, αλλά και να αναδείξει προσωπικότητες που έχουν διαπρέψει στο γυναικείο ποδόσφαιρο της χώρας.

διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΛΗΓΕΩΡΓΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ  ΠΑΛΗΓΕΩΡΓΟΥ


Η συμμετοχή μου στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, στην πνευματική και πολιτιστική ζωή συνεχίζεται. Αυτή τη φορά μετά από πρόταση συντρόφων, συνοδοιπόρων και πολλών φίλων και μετά από σχετική απόφαση της εκλογικής επιτροπής, συμμετέχω ως υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας στο ψηφοδέλτιο του ΜΕΡΑ 25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ, στις εκλογές, στις 21 Μάη 2023.
διαβαστε περισσοτερα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ - ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Αστακός, 3.5.2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας T.K. 300 06 Τηλ.: 26463 60500 /46 Fax: 2646042531 e - mail: info@dimosxiromerou.gr ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Ενημερώνουμε και εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου, ότι εκδόθηκε σήμερα Τετάρτη 3 Μαΐου, επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού - Ιδιαίτερο προειδοποιητικό σήμα, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), το οποίο έχει δημοσιευτεί στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ 03-05-2023.pdf201
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΠΟ ΤΟ Α ΕΩΣ ΤΟ Ω: ΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ» ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΔΔΥΠΠΥ. 7Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΙΟΥ 2023 ΣΤΙΣ 06:15 Μ.Μ.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΗμερομηνία 3.5.2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Δήμος Ξηρομέρου από τον Σεπτέμβριο του 2020 είναι μέλος του Δικτύου Υγιών Πόλεων και στο πλαίσιο αυτό συμμετέχει στις δράσεις και στις εκδηλώσεις του δικτύου. Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ., έχει ως αποκλειστικό του σκοπό την Πρόληψη των Νοσημάτων, την Προαγωγή της Υγείας, τον Προσυμπτωματικό Έλεγχο των πληθυσμιακών ομάδων υψηλού κινδύνου και γενικότερα την προώθηση ολοκληρωμένων Πολιτικών και Δράσεων στο πεδίο της Δημόσιας Υγείας. Δραστηριοποιείται κυρίως στους τομείς της Υγειονομικής Ενημέρωσης, της Προστασίας του Περιβάλλοντος και της Προληπτικής Ιατρικής.
διαβαστε περισσοτερα

Επικοινωνία Σπήλιου Λιβανού με τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Αγρινίου κ. Βασίλη Φέζο, σχετικά με τις οφειλόμενες αποζημιώσεις για τις καταστροφές από το χαλάζι κατά το έτος 2022.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                     Αθήνα 03/05/2023Επικοινωνία Σπήλιου Λιβανού με τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Αγρινίου κ. Βασίλη Φέζο, σχετικά με τις οφειλόμενες αποζημιώσεις για τις καταστροφές από το χαλάζι κατά το έτος 2022. 
Tην επίσπευση των διαδικασιών για την έκδοση των πορισμάτων εκτίμησης, τόσο για τις περιοχές του Δήμου Αμφιλοχίας (Φλωριάδα, Κεχρινιά, Στάνος, κλπ) όσο και για τις υπόλοιπες περιοχές του νομού που επλήγησαν από τις χαλαζοπτώσεις το φθινόπωρο του 2022 ζήτησε ο Σπήλιος Λιβανός, πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Πολιτικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ από τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Αγρινίου κ. Βασίλη Φέζο, στη διάρκεια επικοινωνίας τους.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ Άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων, άλλα δε Θεός κελεύει. (Β).

Άλλαι μενβουλαί ανθρώπων,άλλαδεΘεόςκελεύει.(Β). Όταν μετά από μια αδικαιολόγητη καθυστέρηση στο Νοσοκομείο Αγρινίου για 11 ώρες που αν δεν με μετέφεραν οι δικοί μου με Ιδιωτικό Ασθενοφόρο και συνοδό στον Ευαγγελισμό , όπου ο Άξιος Διευθυντής της Α Χειρουργικής Κλινικής με χειρούργησε σε βαριά κατάσταση σηψαιμίας και με μοναδική επιστημονική γνώση, τεράστια εμπειρία και χειρουργική ακρίβεια Ρομπότ κατάφερε, να με κρατήσει στην ζωή ( πράγματα για τα οποία θα μιλήσω αναλυτικά αργότερα μετά τις επανορθωτικές εγχειρήσεις, αν επιζήσω  αφού κοιτάζω κατάματα τον θάνατο και δεν τον φοβάμαι  ) , η ζωή μου άλλαξε ριζικά .
διαβαστε περισσοτερα

Πέμπτη 4 Μαϊου. Προεκλογική ομιλία του Σταύρου Καραγκούνη

Ο Σταύρος Καραγκούνης καλεί στη συγκέντρωσή του στο Νεοχώρι.
Στον τόπο καταγωγής της μητέρας του, στις Οινιάδες και συγκεκριμένα στο δημοτικό κατάστημα Νεοχωρίου καλεί τους συγχωριανούς του ο Σταύρος Καραγκούνης. Την Πέμπτη 4 Μαϊου, στις 8 το βράδυ καλεί ο Σταύρος Καραγκούνης σε προεκλογική ομιλία στο δρόμο για τις κάλπες .  Θα γίνει αναλυτική αναφορά στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τους αγρότες και θα γίνουν αναπτυξιακές προτάσεις για την περιοχή από τον Σταύρο Καραγκούνη, που τη γνωρίζει καλά μιας και τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στο Νεοχώρι. Σας περιμένουμε Η ομάδα επικοινωνίας
διαβαστε περισσοτερα

Την Παρασκευή στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου(Μπραχάμι) το τελευταίο αντίο στον συγχωριανό μας Θωμά Δημοσθένη Κυριαζή

Την Παρασκευή 5 Μαΐου στις  10.30 π.μ θα πουν το τελευταίο αντίο συγγενής και φίλοι στον συγχωριανό μας Θωμά Δημοσθένη Κυριαζή. Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Άγιο Δημήτριο (Μπραχάμι) θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία και η ταφή στο κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου.
διαβαστε περισσοτερα

Σημεία από τη συνέντευξη του Θανάση Παπαθανάση στο Newsbomb.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σημεία από τη συνέντευξη του Θανάση Παπαθανάση στο Newsbomb.gr
2.5.2023Συνέντευξη στο Newsbomb.gr παραχώρησε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης.

διαβαστε περισσοτερα

Καλαϊτζή-Οφλίδη Λένα: Τα πατσατζίδικα της Ανατολής στη Θεσσαλονίκη της Δύσης

http://arisbitsoris.blogspot.com/2023/05/blog-post.html?m=1Στο πλαί­σιο της 19ης Δι­ε­θνούς Έκ­θε­σης Βι­βλίου Θεσ­σα­λο­νί­κης οι εκ­δό­σεις Επί­κε­ντρο σας προ­σκα­λούν στην πα­ρου­σί­α­ση του βι­βλίου της Λέ­νας Κα­λα­ϊ­τζή-Οφλί­δη:Τα πατσατζίδικα της Ανατολής στη Θεσσαλονίκη της ΔύσηςΓια το βι­βλίο θα μι­λή­σουν οι:Θω­μάς Κο­ρο­βί­νης, συγ­γρα­φέ­αςΆρης Μπι­τσώ­ρης, συγ­γρα­φέ­αςΔη­μή­τρης Τσα­ρού­χας, ιδι­ο­κτή­της του ιστο­ρι­κού πα­τσα­τζί­δι­κου Αφών Τσα­ρού­χακαι η συγ­γρα­φέ­ας του βι­βλίου Λέ­να Κα­λα­ϊ­τζή-Οφλί­δη.Τη συ­ζή­τη­ση θα συ­ντο­νί­σει ο Άκης Σα­κισ­λό­γλου, δη­μο­σι­ο­γρά­φος.Πα­ρα­σκευή 5 Μα­ΐου 2023, 8:00-9:00 μ.μ.Αίθου­σα ΠΕ­ΝΤΖΙ­ΚΗΣ, Πε­ρί­πτε­ρο 15 (Εγκα­τα­στά­σεις ΔΕΘ, Θεσ­σα­λο­νί­κη)
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................