ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ από την ΕΝΩΣΗ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΙΛΙΟΥ(φωτο)

Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 στην πλατεία Παλιννοστούντων στο Ίλιον.το 15ο ''ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΌ ΣΕΡΓΙΆΝΙ''. από την ΈΝΩΣΗ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΙΛΙΟΥ .
διαβαστε περισσοτερα

ΑΓΡΙΝΙΟ: Ενημέρωση πολιτών από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρείασε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου,με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς ,σας προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση για την Πρόληψη και Θεραπεία Καρδιαγγειακών Παθήσεων,την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 ,ώρα19:30,στο Παπαστράτειο Μέγαρο.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση της "Κίνησης Πολιτών & Φορέων για την (ανα)σύσταση Δήμου Ορεινού Βάλτου" μετά την επιτυχημένη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Κ. Πουλάκη.

διαβαστε περισσοτερα

Φθινοπωρινή Ισημερία

Αστρονομικό φαινόμενο, κατά το οποίο η ημέρα και η νύχτα έχουν περίπου την ίδια διάρκεια. 
διαβαστε περισσοτερα

Αγιασμός στο Κ.Δ.Α.Π. Κανδήλας

Τελέστηκε με ευλάβεια την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018 ο καθιερωμένος αγιασμός στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Κανδήλας παρουσία των γονέων και των μικρών μαθητών που φιλοξενούνται στη δομή.
διαβαστε περισσοτερα

Στηρίζουμε τους συμπατριώτες μας ΚΡΕΑΤΟΛΙΧΟΥΔΙΕΣ το ''ΨΗΣΤΗΡ''Ι στη Βόνιτσα

Στη Βόνιτσα ο συμπατριώτης μας Ανδρέας Μπαλάσκας διατηρεί το ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ -ΚΡΕΑΤΟΛΙΧΟΥΔΙΕΣ το ''ΨΗΣΤΗΡΙ'' σε ένα όμορφο και φιλόξενο ,οικογενειακό περιβάλλον την άψογη εξυπηρέτηση σας περιμένουν να δοκιμάσετε υπέροχες Ξηρομερίτικες γεύσεις κρεατικών μοναδικής ποιότητας πάντα φρέσκα. Νικόλαου Στράτου 13 Βόνιτσα Τηλ.2643 023657
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................