Χρήστος Μπόνης*Προτάσεις για τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας

Πάντα μετά από μια εκλογική αναμέτρηση είτε σε τοπικό επίπεδο είτε σε Εθνικό ξεκινά μια νέα εποχή.  Για να δοθούν λύσεις στα χρόνια προβλήματα  χρειάζεται πέραν των άλλων προϋποθέσεων και  μια  υπέρβαση . Η υπέρβαση που χρειάζεται ο τόπος μας  είναι μια  και  μοναδική . Είναι ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΟ τουρισμός θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας  θα ανοίξει δρόμους για μελλοντικά σχέδια πολλών νέων ανθρώπων ,παράλληλα δε θα υπάρξει έστω και σε μικρό ποσοστό μια μείωση της ανεργίας
διαβαστε περισσοτερα

«Όχι» στην κατάργηση της νεοϊδρυθείσας Νομικής Σχολής Πατρών από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

Υπέρ της ίδρυσης και λειτουργίας Νομικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Πατρών τάχθηκε σήμερα Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας κατά τη συνεδρίασή του.
Συγκεκριμένα, το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία τα ακόλουθα: 
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΣΤΟ ΝΕΌΚΤΙΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΆΚΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΤΟΥΝΑΣ

Σήμερα Τρίτη 17/07/2019 τελέσθηκαν τα Θυρανοίξια και Πανηγυρική θεία Λειτουργία στο νεόκτιστο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στον Οικισμό Αγίου Νικολάου Κατούνας δίπλα από το Μοναστήρι. 
Το εκκλησάκι κτίστηκε από Δωρεά της Κυρίας Αθανασίας Αστερη. 
Η τελετή των Θυρανοιξίων έγινε σήμερα ανήμερα της εορτής της Αγίας από τον Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Τριάντη και Ιερέων της περιοχής μας, Αναστασίου Παναγιώτη, Δημήτριο Χέλμη του διάκου Χρυσόστομου Κελεπούρη και η γερόντισσας Μαρίας του Μοναστηριού που βρίσκεται δίπλα. 
Αρκετοί πιστοί από τον Άγιο Νικόλαο και τα γύρω χωριά παρακολούθησαν με ευλάβεια την Τελετή.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση του Συλλόγου Γυναικών Αστακού για συνάντηση των μελών του την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 και ώρα 8:00 μ.μ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Αστακού, καλεί τα μέλη του σε συνάντηση στην καφετέρια του Μπουκουβάλα Δημήτρη, στην παραλία Αστακούτην  Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 και ώρα 8:00 μ.μ.
Παρακαλούμε για την συμμετοχή όλων σας! Το Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση για Γενική Συνέλευση των μελών της δημοτικής παράταξης «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα».

Αστακός 17.7.2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.


Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 18 Ιουλίου και ώρα 08:30 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στο Δημαρχείο στον Αστακό, όπου θα πραγματοποιήσουμε την Γενική Συνέλευση των μελών της παράταξης μας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank