Εργασίες καθαρισμού, καλλωπισμού και κλαδέματος στην Τ.Κ.Μαχαιράς.

ΠΗΓΗ: Σελίδα facebooκ προέδρου τ/κ Μαχαιράς Γιώργου ΜπαρμπαρούσηΕργασίες καθαρισμού, καλλωπισμού και κλαδέματος στην Τ.Κ.Μαχαιράς. Σήμερα Τετάρτη 15 Νοεμβρίου μετά από συνεννόηση με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ Σωτήρη Γερόλυμο προχωρήσαμε σε προγραμματισμένες εργασίες με συμβασιούχους του Δήμου Ξηρομέρου από την ΔΕ Φυτειών .
διαβαστε περισσοτερα

Ανατέθηκε η υπηρεσία: Τεχνική και επιστημονική υποστήριξη της Πράξης ΟΧΕ/ΒΑΑ Δήμων Ι.Π. Μεσολογγίου και Ξηρομέρου.

ΠΗΓΗ: mytikaspress.
Με απόφαση του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, που σήμερα αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και την εντοπίσαμε, έχουμε ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο: «Τεχνική και επιστημονική υποστήριξη της Πράξης ΟΧΕ/ΒΑΑ Δήμων Ι.Π. Μεσολογγίου και Ξηρομέρου», με Κωδικό ΟΠΣ 5217195 και προϋπολογισμό 37.200 €. Αφορά την πολλή σημαντική υπόθεση της ένταξης του Δήμου Ξηρομέρου για πρώτη φορά, στο αναπτυξιακό εργαλείο των Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ & ΟΧΕ - ΒΑΑ) κατά τη νέα Προγραμματική Περίοδο, που ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 (δείτε εδώ) και επιβεβαιώθηκε με τις επίσημες ανακοινώσεις, σε σχετική δημόσια εκδήλωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στις 9 Φεβρουαρίου 2023 (δείτε εδώ). Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΟΑΥ : Συζήτηση-Μνημόσυνο (; )στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου ! Γράφει-Σχολιάζει Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Ακούγεται σκληρό, αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα είναι ωμή και οδυνηρή. Η Υπόθεση ΠΟΑΥ φαίνεται να έχει, σχεδόν, τελειώσει και ελάχιστες είναι οι ελπίδες για ανατροπή της ήδη σχηματισθείσας κατάστασης, η οποία τείνει να εδραιωθεί κατά απόλυτο τρόπο.Είναι θέλημα κυβέρνησης, η οποία έχει καταστήσει σαφείς τις προθέσεις της για άνευ όρων ανάπτυξη των ιχθυοκαλλιεργειών στη χώρα, ως ένα τομέα αποδοτικό και κερδοφόρο για την ελληνική οικονομία , τις ξένες επενδύσεις και την ανάπτυξη.Όπως , όμως, όλα δείχνουν η κυβέρνηση, σε αυτή της την προσπάθεια και τον σχεδιασμό, δεν είναι μόνη, αλλά συνεπικουρείται , σιωπηρά, ή φανερά από πολλούς άλλους, της αντιπολίτευσης μη εξαιρουμένης.Δήμος , Περιφέρεια, τοπικοί πολιτικοί παράγοντες και  εκπρόσωποι του έθνους δείχνουν να μην ενοχλούνται ιδιαίτερα από τις εξελίξεις πάνω σε αυτό το καίριο ζήτημα και πολλοί από αυτούς κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και υιοθετούν την θεωρία ''απελθέτω απ εμού το ποτήριον τούτο''.
διαβαστε περισσοτερα
Ζωντανή μετάδοση της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου 2023

Ζωντανή μετάδοση της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου 2023

Ημερομηνία 15.11.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις για αλλαγές στον Δήμο Ξηρομέρου σε όλα τα επίπεδα, πιστή στις προγραμματικές της διακηρύξεις, στα πλαίσια της εμβάθυνσης της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρους ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου, θα μεταδώσει ζωντανά την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου, στις 07:00 μ.μ., το οποίο θα γίνει δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη.
διαβαστε περισσοτερα

Ένας ζεστός Νοέμβρης" | Ντοκιμαντέρ της ΚΝΕ

Τομεακή ΟργάνωσηΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100 ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΗμερομηνία 15.11.2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις για αλλαγές στον Δήμο Ξηρομέρου σε όλα τα επίπεδα, πιστή στις προγραμματικές της διακηρύξεις, στα πλαίσια της εμβάθυνσης της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρους ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου, θα μεταδώσει ζωντανά την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου, στις 07:00 μ.μ., το οποίο θα γίνει δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................