Μήνυμα Γυμνασίου και Λυκείου Παλαίρου για την τραγωδία στα Τέμπη

Δεκάδες διαμαρτυρίες πραγματοποιούνται σε πολλές πόλεις της Ελλάδας για την τραγωδία στα Τέμπη. Χιλιάδες κόσμου ξεχύθηκαν στους δρόμους της Αττικής και όχι μόνο. Ανάμεσά τους μαθητές, οι οποίοι εκφράζουν την οδύνη τους με συμβολικές κινήσεις και στα σχολεία τους. Σε μία συμβολική κίνηση προχώρησαν το Γυμνάσιο και Λύκειο Παλαίρου.  Οι μαθητές σχημάτισαν με τις τσάντες τους τη λέξη « Έφτασες ; », και το σήμα του πένθους με τα κορμιά τους.
enmpampini.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023-ΜΕ 400 ΛΕΞΕΙΣ- Γράφει ο Γιώργος Δ, Ζαρέντης

ΜΕ  400 ΛΕΞΕΙΣ
Δράττομαι της ευκαιρίας του καλωσορίσματος των μέχρι τώρα νέων υποψηφιοτήτων, να μοιραστώ κι εγώ μαζί με όλους αυτούς που ένοιωσαν μια ικανοποίηση για το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές  από νέα,  για τα κοινά, άτομα στον  πασίγνωστο πια και πολύπαθο  συνάμα Δήμο Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ_Πρόγραμμα υποψηφίων 13-3 έως 19-3

Τομεακή ΟργάνωσηΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣυνεχίζουν τις περιοδείες τους υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη του Κόμματος, για να φτάσει το μήνυμα σε κάθε γωνιά του νομού, για «Δυνατό ΚΚΕ παντού» και στις επερχόμενες εκλογές. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
διαβαστε περισσοτερα

Δράσεις ευπρεπισμού στην Κοινότητα ΑΣΤΑΚΟΥ

Πηγή: Σελίδα Facebook ΠροέδρουΚοινότητας Αστακού Αρετή Γριτσίπη.

Δήμος Ξηρομέρου - Κοινότητα Αστακού. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την πόλη μας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................