ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ

Σήμερα Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 13:30 κόψαμε την Βασιλόπιτα τού Συλλόγου μας. Ο Πάτερ Παναγιώτης Χαντζής ευλόγησε και έκοψε και την Βασιλόπιτα. 

διαβαστε περισσοτερα

Αγρίνιο: Η υποδοχή του λειψάνου του Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου του εξ Ιωαννίνων (φωτο & video)

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγρινίου η υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρος Γεωργίου του εξ Ιωαννίνων.
Το ιερό λείψανο προσκόμισε στο Αγρίνιο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος και το υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, επικεφαλής του κλήρου , επισήμων και των πιστών , στα προπύλαια του Ιερού Ναού.

Δείτε εδώ
.
διαβαστε περισσοτερα

Ο 'Τζιμάκος' έφυγε και δεν κάνει πλάκα

Ο Τζιμης Πανούσης της μουσικής, του ραδιοφώνου, του κινηματογράφου, του θεάτρου αλλά κυρίως της σάτιρας. Κι αν η δεύτερη τον χαρακτήρισε οριστικά, η πρώτη ήταν η μεγάλη του αγάπη.
Το τραγούδι με το ιδιαίτερο ύφος του, με τις Φροϋδικές αναφορές την κοινωνική κριτική, τις βωμολοχίες εξαιτίας των οποίων τραβήχτηκε πολλές φορές στα δικαστήρια. Μέχρι το τέλος της ζωής του σήμερα 13 Ιανουαρίου του 2018 , κάθε του εμφάνιση ήταν γεγονός και πυροδοτούσε αντιδράσεις σπάζοντας τους κανόνες του political correct με την περσόνα που είχε ενδυθεί. Είτε στη σκηνή, είτε στο τραγούδι είτε στο ραδιόφωνο και τη θεατρική σκηνή είτε στα τηλεοπτικά παράθυρα όλοι τον υπολόγιζαν σαν μια ωρολογιακή βόμβα. Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Στις 4 Φεβρουαρίου 2018 η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας &συνεστίαση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ στη ταβέρνα ''ΑΓΓΕΛΟΣ '' στο Χαϊδάρι

Σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίταςτου Συλλόγου μας και στη συνεστίαση  που θα γίνει την Κυριακήτο μεσημέρι στις4 Φεβρουαρίου 2018στη μουσική ταβέρνα''ΑΓΓΕΛΟΣ''Στρ. Καραϊσκάκη 1, Ιερά Οδός Χαϊδάρι, (Στάση Μετρό Αγία Μαρίνα) τηλ: 2105326009 στο Χαϊδάρι .
Σε ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον με καλό φαγητό και καλή μουσική σας περιμένουμε να ανταμώσουμε   και να περάσουμε λίγες ώρες ξενοιασιάς μακριά από το άγχος της καθημερινότητας.
διαβαστε περισσοτερα
Μαχητική κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στο κόμβο Κουβαρά από την Ο.Α.Σ. Αιτ/νίας (Φωτό)

Μαχητική κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στο κόμβο Κουβαρά από την Ο.Α.Σ. Αιτ/νίας (Φωτό)

Μαχητική κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 13 Ιανουαρίου στο κόμβο Κουβαρά από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων του νομού. Πλήθος αγροτών και κτηνοτρόφων ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας στο πλαίσιο των αποφάσεων της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων. Στο συλλαλητήριο συμμετείχε και η Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Αιτ/νίας. Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη:Θύμησες..... ποδόσφαιρο στις αλάνες

Γράφει: Ο Αποστόλης Κομπλίτσης ''O ΑΚΑΡΝΑΝΑΣ'' Στο σημερινό μου άρθρο θέλω να κάνω μία αναδρομή ποδοσφαιρική για την πρώτη ομάδα ποδοσφαίρου στο χωριό μας . Κάνω μια προσπάθεια να καταγράψω ότι θυμάμαι και ότι πληροφορία μπόρεσα να συγκεντρώσω από συγχωριανούς μας ,να καταγράψω και να αποδώσω ελάχιστο φόρο τιμής για όλα εκείνα τα παιδιά παρ όλη τη φτώχεια και τις δυσκολίες της ζωής ,πολλά παιδιά χωρίς παπούτσια αλλά γεμάτα θέληση και αγάπη για το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο. 

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................