ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2023

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού, προσκαλεί τους παραγωγούς της περιοχής μας που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκθεση Τοπικών Προϊόντωντο Σάββατο 5 Αυγούστουκαι τις κυρίες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκθεση Γυναικείων Δημιουργιών στην παραλία Αστακού την Κυριακή 6 Αυγούστου,
καθώς και όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν έκθεση δημιουργιών στο στέκι μας (με έργα που δεν έχουν παρουσιαστεί παλιότερα)να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ. στα εξής τηλέφωνα:

6944613595  -  6945774595

Το Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα

Οι Παραδοσιακοί Χοροί ζωντανεύουν με Κλαρίνο | Τρελό Πανηγύρι στη Σπολάιτα(βίντεο)

Το πανηγύρι στη Σπολάιτα Αγρινίου στις 26 Ιουλίου 2023 αποτέλεσε μια λαμπερή γιορτή, καθώς πλήθος κόσμου από το χωριό και τη γύρω περιοχή συγκεντρώθηκε για να γιορτάσει την Αγία Παρασκευή.
διαβαστε περισσοτερα

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ- Συνεχίζουμε τις λαϊκές βραδιές κινηματογράφου

διαβαστε περισσοτερα

Μία πολύ επικίνδυνη φωτιά ξέσπασε σήμερα Πέμπτη 27 Ιουλίου, στις 01:30 μ.μ. στην τοποθεσία Λειβάδια στον Μαχαιρά.

Ημερομηνία 27.7.2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Μία πολύ επικίνδυνη φωτιά ξέσπασε σήμερα Πέμπτη 27 Ιουλίου, στις 01:30 μ.μ. στην τοποθεσία Λειβάδια στον Μαχαιρά.Η φωτιά είχε σύμμαχο τον άνεμο που την βοηθούσε στην επέκταση της, αλλά κάποια στιγμή που ο άνεμος ξαφνικά κόπασε, οι ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης, βρήκαν την ευκαιρία να την σβήσουν, μπαίνοντας μέσα στην περιοχή και επιχειρώντας κατευθείαν επάνω στην εστία της.
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» τον Γιάννη Σαλαγιάννη .

Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Γιάννη Σαλαγιάννη , απο τις Φυτείες Ξηρομέρου. Ο Γιάννης, ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα διατηρώντας καλλιέργειες στην περιοχή Φυτειών Ξηρομέρου . Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών Παιδιών.
διαβαστε περισσοτερα

Διαφημιστικό φυλλάδιο του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών

Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτων στην μεγάλη προσπάθεια που έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνιαγια την προβολή και διαφήμιση του Αστακού, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ,  δημιούργησε ένα καλαίσθητο 16σέλιδο φυλλάδιο ,στο οποίο προβάλλεταιη ιστορία του Αστακού από  αρχαιοτάτων χρόνων έως και σήμερα
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση - γνωστοποίηση διαγωνισμού έργου: «Αναβάθμιση υποδομών των λιμένων Αστακού και Μύτικα στο Δήμο Ξηρόμερου», συνολικού προϋπολογισμού 387.849,97 €.

Πρόσκληση - γνωστοποίηση διαγωνισμού έργου: «Αναβάθμιση υποδομών των λιμένων Αστακού και Μύτικα στο Δήμο Ξηρόμερου», συνολικού προϋπολογισμού 387.849,97 €.

https://www.dimosxiromerou.gr
Αστακός, 26.07.2023
Αρ. Πρωτ.: 396 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜOΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ, ΒΙΒΛΙΟ ΙΙ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν. 4412/2016
Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου διακηρύσσει Ανοικτό Δημόσιο Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για την επιλογή αναδόχου για την εκπόνηση της μελέτης και παροχής γενικών υπηρεσιών: «Αναβάθμιση υποδομών των λιμένων Αστακού και Μύτικα στο Δήμο Ξηρόμερου», συνολικού προϋπολογισμού 312.782,23 € (πλέον Φ.Π.Α. 24%, Φ.Π.Α. 24%: 75.067,74 €) και 387.849,97 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%), με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης τη πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά, βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 264 (Βιβλίο ΙΙ) του Ν.4412/2016, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει καθώς και με τις διατάξεις της οικε…
διαβαστε περισσοτερα

Πυρκαγιά στο Ξηρόμερο έξω από τη Μπαμπίνη

διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΑστακός 27.7.2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σήμερα ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στις Πανεπιστημιακές Σχολές της πατρίδας μας και θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τις νέες και τους νέους του Δήμου Ξηρομέρου, στο μέλλον του τόπου μας.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Μαρίας Μπεκατώρου - Καταπόδη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Αστακού).

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Μαρίας Μπεκατώρου - Καταπόδη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Αστακού).
Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Μαρία μου σε ευχαριστώ για την στήριξή σου. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Όλοι οι δρόμοι, οδηγούν στους αγώνες δρόμου στο Ν. Χαλκιόπουλο, την Κυριακή 13-8-2023 ώρα 6 το απόγευμα

Οργανωτικές λεπτομέρειες των Αγώνων Δρόμου Χαλκιοπούλων Βάλτου Αιτ/νίας.  Ο Σύλλογος Χαλκιοπουλιτών Αθήνας – Πειραιά «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ», σας περιμένει με ιδιαίτερη χαρά, να συμμετάσχετε στους λαϊκούς αγώνες δρόμου, που διοργανώνει, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιήσει από τις 10 μέχρι τις 17 Αυγούστου 2023.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ. Εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Αμφιλοχίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΗ Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας και η Κομματική Οργάνωση Αμφιλοχίας του ΚΚΕ, διοργανώνουν την Παρασκευή 28 Ιουλίου, στις 8:30μμ, στον πεζόδρομο επί της αρχής της οδού Στράτου Ανδρέα (πλησίον Τράπεζας Πειραιώς), εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Αμφιλοχίας.Θα μιλήσουν:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................