O Προοδευτικός Σύλλογος Ματαράγκας κοντά στους Πλημμυροπαθείς κατοίκους του Ζευγαρακίου

Το Δ.Σ του Προοδευτικού Συλλόγου Ματαράγκας μετά τα έντονα καιρικά γεγονότα που έπληξαν τον δήμο μας και τον Νομό μας συνήλθε σε συμβούλιο και απεφάσισε να στηρίξουμε τους κατοίκους του Ζευγαρακίου που είδαν το βιός τους να χάνεται, όταν τόνοι πέτρες, νερά, σκουπίδια, λάσπη κατέκλησαν το χωριό.
Καλεί όλους άντρες, γυναίκες και παιδιά να σταθούμε δίπλα τους.

διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνης ''Μνήμες''

Νίκος Κατσαράκης , στην Αγριλιά Μεσολογγίου όταν πήγαινε στην Παλαμαΐκή Σχολή.
Το ζεύγος Ξενοφών Τζαδήμας & Βασιλική Μασσαλή(Τζαδήμα)
foto:Βασίλης Αθανασίου
Σταυρούλα Τζαδήμα
διαβαστε περισσοτερα

Εκδήλωση με θέμα «Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσοι του Εντέρου» στο Αγρίνιο

Η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Μελέτης Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νόσων Εντέρου και τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για θέματα υγείας πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα, εκδήλωση με θέμα «Ιδιοπαθείς  Φλεγμονώδεις Νόσοι του Εντέρου» η οποία φιλοξενήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, στο πρώην κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος.
Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Καλές γιορτές από το ''Κρεοπωλείο το Ξηρόμερο'' του Κώστα Μασαλή στο Αγρίνιο

Το παραδοσιακό κρεοπωλείο τις οικογένειας Κ.Χ. Μασαλή στο Αγρίνιο ( σκόπα 2 ), με τα ντόπια και πάντα φρέσκα κρέατα και με την συσσωρευμένη πείρα πάνω στο κρέας, έρχεται να καλύψει τις καθημερινές διατροφικές σας ανάγκες και τις γευστικές σας αναζητήσεις. Με σκοπό πάντα την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας και με υπευθυνότητα απεναντί στον καταναλωτή , εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων και σας προσκαλούμε σε μια εικονική περιήγηση στο παραδοσιακό κρεοπωλείο και στις προτάσεις του "Κώστα Μασαλή".





διαβαστε περισσοτερα

Ουάου!!! Γράφει ο Χρήστος Τούμπουρος*

(Το Λαογραφικό Σημείωμα της εβδομάδας)
Ομολογώ ότι αυτή τη λέξη-κραυγή, «ουάου!!!» που εκστόμισε ομιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση των Προγραμματικών Δηλώσεων της Κυβέρνησης, πολιτικός ανήρ με προβλημάτισε αρκούντως, καθόσον ένιωσα αδύναμος ή ανίκανος να προσδιορίσω τι μέρος του λόγου είναι. Λέξη ή άναρθρη κραυγή; Γνωρίζω καλά πως η γλώσσα είναι εκφραστικός τρόπος. Υπάρχουν όμως και άλλοι. Εκφραστικός τρόπος του ανθρώπου είναι και η άναρθρη φωνή, η εκφώνηση έρρυθμων ήχων κλπ. Εκφραστικός τρόπος δεν είναι όσα -γαυγιστί- εκφέρονται ή όσα χαριτομενοειδώς απαγγέλλονται. 

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................