Πρόσκληση για πασχαλινό γλέντι από την Α.Ε. ΑΛΥΖΙΑΣ.

Η Α.Ε. ΑΛΥΖΙΑΣ σας προσκαλεί σε ένα αυθεντικό πασχαλινό γλέντι στις 16 Απριλίου, Κυριακή του Πάσχα, στις 10:00 μ.μ., στη Κανδήκα στου ''ΑΓΑ''. Ελάτε να ξεφαντώσουμε και να διασκεδάσουμε με καλή ελληνική και παραδοσιακή μουσική! Γλέντι, κέφι, χορός!!!
διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ: Πετράτο, ο παραδοσιακός χωριάτικος μπακλαβάς των Αγράφων(Βίντεο)

Η Στέλλα είναι μια πολύ ταλαντούχα γυναίκα, που αποφάσισε να επιστρέψει στο ορεινό χωριό της, τη Γρανίτσα στην Ευρυτανία, μετά από αρκετά χρόνια στην πόλη. Εκεί, βρήκε την ηρεμία και την αρμονία που έψαχνε και αφοσιώθηκε στην παρασκευή παραδοσιακών γλυκών της περιοχής.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Λάμπρος Δημητρογιάννης στην κοινή συνεδρίαση για την ΟΧΕ του Αμβρακικού Κόλπου

Στην Κοινή συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης και Σχεδιασμού για το σχεδιασμό δράσεων για την ευρύτερη περιοχή του Αμβρακικού Κόλπου, συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος Λάμπρος Δημητρογιάννης.Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν ο σχεδιασμός και προγραμματισμός  της υλοποίησης Προγράμματος Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ) για την περιοχή του Αμβρακικού Κόλπου, ως συνέχεια της συμφωνίας που είχαν υπογράψει τον Φεβρουάριο του 2023  από κοινού η Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ Α.Ε.) και οι έξι Δήμοι που περιβάλλουν τον Αμβρακικό Κόλπο.Στόχοι της συνεργασίας αυτής για τον Αμβρακικό κόλπο είναι:- Η εξειδίκευση στρατηγικής και η κατάρτιση αναλυτικού σχεδίου δράσης- Η βιώσιμη ανάπτυξης της περιοχής στηριζόμενη στην προώθηση των αλιευτικών και τοπικών προϊόντων- Η ανάπτυξη ειδικών μορφών τουρισμού υψηλής ποιότητας- Η δημιουργία υποδομών με σεβασμό στο ιδιαίτερο περιβάλλον της περιοχής- Η ανάδειξη του μοναδικού…
διαβαστε περισσοτερα

Eπίσκεψη και δωρεά του Θανάση Παπαθανάση στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Αγρινίου, Μεσολογγίου και Ναυπάκτου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Eπίσκεψη και δωρεά του Θανάση Παπαθανάση στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Αγρινίου, Μεσολογγίου και Ναυπάκτου.
11.4.2023
Επίσκεψη στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Αγρινίου, Μεσολογγίου και Ναυπάκτου πραγματοποίησε ο τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης.Ακολουθεί δήλωση του κ.Παπαθανάση για τη δωρεά που πραγματοποίησε στα παραπάνω Κοινωνικά Παντοπωλεία:
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΦΩΤΑΚΗ -ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Καλή Ανάσταση!
Καλό Πάσχα!

Φωτάκης Φ. ΒασίλειοςMSc Οικονομολόγος- Σ. Επιχειρήσεων Αντιδήμαρχος Οικονομικών,Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής Δήμου ΑγρινίουΔνων Σύμβουλος Τριχωνίδας Α.Ε.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ''Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ''

διαβαστε περισσοτερα

ΑΓΡΙΝΙΟ-ΤΡΙΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ''ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ ο Κλεφτοκαπετάνιος του Ζυγού''

ΤΡΙΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023 ΚΑΙ ΩΡΑ 20.30 ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ -Δημοτικό Σχολείο Φυτειών :Αποκατάσταση στέγης και μόνωση

Εργασίες συντήρησης σχολείων Δήμου Ξηρομέρου…Δημοτικό Σχολείο Φυτειών :Αποκατάσταση στέγης και μόνωση
ΠΗΓΗ: Σελίδα facebookΔημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη
διαβαστε περισσοτερα

Συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας

Συνεδρίασε σήμερα, Μ. Τρίτη 11 Απριλίου 2023,  στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας στο Μεσολόγγι, το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας μετά από πρόσκληση της Αντιπεριφερειάρχη και Προέδρου του Σ.Ο.Π.Π. Μαρίας Σαλμά. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν τον απολογισμό της χειμερινής περιόδου,  τον σχεδιασμό δράσεων πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από δασικές πυρκαγιές εν όψει καλοκαιρινής περιόδου καθώς και από σεισμικά φαινόμενα έτους 2023.
διαβαστε περισσοτερα

Ακόμα 477.750,00 ευρώ για την πληρωμή δικαιούχων στο πρόγραμμα Νέων Γεωργών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Την έγκριση διάθεσης πίστωσης ύψους 477.750,00 ευρώ για την πληρωμή 19 επιπλέον δικαιούχων του Υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020», υπέγραψε τη Δευτέρα 10 Απριλίου 2023, ο εντεταλμένος σύμβουλος και βοηθός Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος.Με την τελευταία έγκριση διάθεσης πίστωσης, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση πληρωμής των δικαιούχων του συγκεκριμένου προγράμματος, με την καταβολή της 1ης δόσης να ανέρχεται συνολικά σε 44.226.000,00 ευρώ, ποσό που καλύπτει το 70% της συνολικής προϋπολογισμένης δαπάνης.«Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι ολοκληρώθηκε η πληρωμή της πρώτης φάσης υλοποίησης του υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του ΠΑΑ 2014-2020 για την Περιφέρειά μας. Σήμερα πληρώσαμε άλλα 477.750,00 ευρώ σε 19 δικαιούχους και συνολικά 44.226.000,00 ευρώ σε 1.689δικαιούχους του προγράμματος.Οι νέοι της Περιφέρειάς μας είναι το μέλλον αυτού του τόπου που είναι κατεξοχ…
διαβαστε περισσοτερα

Σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση, με πληθωρική και ενθουσιώδη συμμετοχή συμπολιτών του στη Γαβαλού Μακρυνείας , ο Σπήλιος Λιβανός

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                      Αθήνα 11/04/2023Η μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση της Μακρυνείας τα τελευταία 20 χρόνιαΣε μία εντυπωσιακή εκδήλωση, με πληθωρική και ενθουσιώδη συμμετοχή συμπολιτών του στη Γαβαλού Μακρυνείας , ο Σπήλιος Λιβανός, π. υπουργός & βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας :Παρουσίασε τον απολογισμό του έργου του στη διάρκεια της 4ετείας,ανέλυσε το όραμα του εμβληματικού σχεδίου εκσυγχρονισμού αρδευτικών υποδομών, ΥΔΩΡ 2.0, το οποίο εκπονήθηκε και θεμελιώθηκε επί υπουργίας του και θα συμβάλει δραστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................