Πρόσκληση για Κούλουμα στο χωριό μας

Αγαπητά Μέλη του Συλλόγου, φίλοι και συγχωριανοί.Την Δευτέρα 18/3/2023 στις 10:30 π.μ. σας προσκαλούμε για να γιορτάσουμε τα Κούλουμα στο γήπεδο του χωριού μας.Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης θα προσφέρει γλυκά και τοπικά εδέσματα.Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν.Το Δ.Σ.
 Εν Μπαμπίνη
διαβαστε περισσοτερα

Εντυπωσιακή η παρουσίαση του βιβλίου του Γεωργίου Β.Φρούντζου ''Η θεωρία του Xάους στην Aνθρώπινη Ιστορία ''

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εντυπωσιακή η παρουσίαση του βιβλίου του Γεωργίου Β.Φρούντζου  <<Η θεωρία του Xάους στην Aνθρώπινη Ιστορία >>.Εντυπωσιακή η  πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του Γεωργίου Β. Φρούντζου <<Η θεωρία του χάους στην ανθρώπινη Ιστορία>> ,που πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαρτίου 2024 ,στην γενέτειρα του συγγραφέα στο Αγρίνιο. Η αίθουσα του βιβλιοπωλείου Βιβλιοτροποιο ,όπου και έγινε, γέμισε ασφυκτικά και με την παρουσία πολλών γνωστών μελών της Αγρινιώτικης κοινωνίας ,τόσο από τον πολιτιστικό τομέα αλλά και  από ολόκληρο   το φάσμα της πολιτικής ζωής.Ο Γεώργιος Φρούντζος  παρουσίασε το βιβλίο του ,που δίνει την απάντηση του στο ερώτημα <<τι  εινα κόσμος και τι είναι ιστορία >>μετά από μελέτη και στοχασμό άνω των 30 ετών και 15 χρόνια  συγγραφής ,με την πλούσια βιβλιογραφία των 250 βιβλίων. Την συζήτηση που ακλούθησε συντόνισε ο γνωστός και έγκυρος Αγρινιώτης δημοσιογράφος Πάνος Τσακανικας.





διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση για τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με τηλεδιάσκεψη η συνεδρίαση την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024.

Πρόσκληση για τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με τηλεδιάσκεψη η συνεδρίαση την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Αστακός, 16/3/2024 Αριθ. πρωτ.: 3774 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Καλεί σε Τακτική Μεικτή (δια ζώσης και ταυτόχρονα Τηλεδιάσκεψη) Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 21 Μαρτίου 2024, ημέρα της εβδομάδας Πέμπτη και ώρα 07:00 μ.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Ν. 5043/2023 (Α΄91) του ΥΠ.ΕΣ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................