ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Ερώτηση για τη λειτουργία των ολοήμερων Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων την προσεχή σχολική χρονιά.

Ερώτηση  προς τον Δήμο Ξηρομέρου για τη λειτουργία των ολοήμερων Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων την προσεχή σχολική χρονιά κατέθεσε σήμερα 26 Ιουνίου ο Δημοτικός σύμβουλος της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ  Κομπλίτσης Δημήτριος.
Δείτεεδώ
διαβαστε περισσοτερα

ΚΟΛΟΒΟΣ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ: Όλη η αλήθεια για απένταξη έργων με Ντοκουμέντα!

Αποκάλυψη: Χάθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για έργα στο δήμο Ξηρομέρου Κολοβός Χρήστος και Τριανταφυλλάκης Ιωάννης Δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Το Ξηρόμερο αλλάζει»
Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ρωτήσαμε τη δημοτική αρχή γιατί το Υπουργείο Ανάπτυξης με απόφασή τουαπένταξε τέσσερα (4) έργα από το πρόγραμμα πυρόπληκτων ΣΑΕ 401 στο Δήμο μας, μετά από πρόταση της Περιφέρειας. Η δημοτική αρχή αιφνιδιάστηκε και  ζήτησε να βρεθούν τα έγγραφα και να τα επιδείξουμε.  Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Προληπτικά μέτρα και οδηγίες για την αντιμετώπιση επιπτώσεων υψηλών θερμοκρασιών - καύσωνα

Καθώς το πρώτο κύμα καύσωνα παρατηρήθηκε στη χώρα μας, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υπενθυμίζει τα μέτρα προφύλαξης για την πρόληψη επιπτώσεων από τον καύσωνα και ταυτόχρονα  ενημερώνει τον γενικό πληθυσμό και τις ευπαθείς ομάδες, παρέχοντας οδηγίες προς αποφυγή θερμοπληξίας.


Προληπτικά  μέτρα κατά την διάρκεια του καύσωνα – Γενικές οδηγίες: •             Αποφύγετε την βαριά σωματική εργασία και το βάδισμα  για πολλή ώρα κάτω από τον ήλιο. •             Παραμείνετε σε σκιερά και δροσερά  μέρη , σε χώρους με κλιματισμό και χωρίς συνωστισμό. •             Αποφύγετε την ηλιοθεραπεία , κυρίως κατά τις μεσημβρινές ώρες . •             Φοράτε καπέλο , σκουρόχρωμα γυαλιά ηλίου, ελαφριά , άνετα και ανοιχτόχρωμα ρούχα. •             Κάνετε πολλά χλιαρά ντους κατά την διάρκεια της ημέρας. •             Προτιμήστε μικρά και ελαφριά γεύματα , περιορίστε τα λιπαρά , τρώτε άφθονα φρούτα και λαχανικά. •             Πίνετε άφθονα υγρά ( νερό και χυμούς φρούτων) •             Απο…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................