ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ-Άλλη μια ευχάριστη είδηση για τον τόπο μας .

Άλλη μια ευχάριστη είδηση για τον τόπο μας .Εκσυγχρονισμός του ΚΥ Αστακού από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας , δηλαδή χρηµατοδοτείται εξ ολοκλήρου από την Ε.Ε., ενώ τα αντίστοιχα έργα για κάθε ένα από τα 168 Κέντρα Υγείας του ΕΣΥ προϋπολογίζονται στα 1-2 εκατ. ευρώ, µε εξαίρεση ορισµένα µεγάλα Κέντρα Υγείας.
διαβαστε περισσοτερα

Η υποψηφιότητα του Λευτέρη Κατσαούνη, με τον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη, στο γενικό ψηφοδέλτιο της Δ.Ε. Αλυζίας.

40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην αυτοδιοίκηση και σε όλα τα γεγονότα και εκδηλώσεις της τοπικής κοινωνίας.40 χρόνια δημιουργίας.40 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς.40 χρόνια αγώνες, για αθλητισμό, πολιτισμό, περιβάλλον. Επειδή πιστεύω ότι ακόμα μπορώ να προσφέρω στα κοινά του τόπου μας και για να συνεχίσουμε τη θετική πορεία που χαράξαμε με τον Δήμαρχό μας Γιάννη Τριανταφυλλάκη, ζητάω την ψήφο σας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ: Η ΓΝΩΣΗΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ
διαβαστε περισσοτερα

Ν. Παπαναστάσης: Είμαστε αισιόδοξοι για την ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις εκλογές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣΕίμαστε αισιόδοξοι για την ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις εκλογές Την αισιοδοξία του για την ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στις 8 Οκτώβρη, εξέφρασε ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας το απόγευμα της Πέμπτης 5 Οκτώβρη 2023 σε εκπομπή του ρ/σ Κανάλι ΈναΥπογράμμισε
διαβαστε περισσοτερα

Παναγιώτης Ηλ. Χολής. Η κρίσιμη πενταετία . Τα μεγάλα και τα μικρά στοιχήματα.

Η κρίσιμη πενταετία .Τα μεγάλα και τα μικρά στοιχήματα. Είναι παραδεκτό από τους περισσότερους ότι η πενταετία 2023-2028.είναι η ποιο κρίσιμη πενταετία για την προοπτική του δήμου μας. Είναι η πενταετία που πρέπει να υλοποιηθούν όσα σχεδιάστηκαν και μελετήθηκαν από την παρούσα δημοτική αρχή και όσα άλλα θα σχεδιαστούν στο μέλλον.
διαβαστε περισσοτερα
Πανέτοιμος ο Δήμος Ξηρομέρου με τους υπαλλήλους και τον μηχανισμό του, για τις εκλογές της Κυριακής της 8ης Οκτωβρίου

Πανέτοιμος ο Δήμος Ξηρομέρου με τους υπαλλήλους και τον μηχανισμό του, για τις εκλογές της Κυριακής της 8ης Οκτωβρίου

Ημερομηνία 5/10/2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Δήμος Ξηρομέρου με τους υπαλλήλους του και τον μηχανισμό του, είναι πανέτοιμος για τις εκλογές της Κυριακής της 8ης Οκτωβρίου και στις τρεις δημοτικές ενότητες: Δ.Ε Αστακού, Δ.Ε. Αλυζίας και Δ.Ε Φυτειών. Υπηρεσίες του Δήμου θα λειτουργήσουν το Σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου, με στόχο τη διευκόλυνση των ψηφοφόρων και την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.
διαβαστε περισσοτερα

Απόψε στις 20.30 η κεντρική πολιτική εκδήλωση του Κώστα Καρπέτα στην Πάτρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
5/10/2023


Απόψε στις 20.30 η κεντρική πολιτική εκδήλωση του Κώστα Καρπέτα στην Πάτρα
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» Κώστας Καρπέτας μιλά απόψε Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 στις 20.30 στην Πάτρα, έξω από το εκλογικό κέντρο της παράταξης στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου.
διαβαστε περισσοτερα

Στην Τ.Κ. Κανδήλας σήμερα ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου ο Αλέξανδρος Σάββας

διαβαστε περισσοτερα

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Γράφει ο Αποστόλης Κομπλίτσης Ακαρνάνας Και μετά την Κυριακή τι;

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Γράφει ο Αποστόλης ΚομπλίτσηςΑκαρνάνας

Και μετά την Κυριακή τι;Πάλι Γαλατάδες; Πάλι αχθοφόροι- νεροκουβαλητές; Όποιος ξένος ή ντόπιος παρακολουθούσε μέσα από το διαδίκτυο τα γινόμενα περί εκλογών στον Δήμο Ξηρομέρου εύκολα διαπίστωνε ότι για την ρημάδα την εξουσία πρέπει να «έπεσαν» πολλά χρήματα και πολλά ταξίματα στο τραπέζι..!!! Μέχρι πριν δυόμιση μήνες όλοι μιλούσαν για τον πολιτικό πολιτισμό και τις ανθρώπινες αξίες.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 8ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 8ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΑγαπητοί συνδημότες,Στις 8 Οκτώβρη καλούμαστε να πάρουμε μέρος στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Οι εκλογές αυτές είναι πολιτικές, γιατί αφορούν τη ζωή, το μέλλον και τα δικαιώματα όλων μας. Γι’ αυτό ακριβώς παίρνουμε μέρος και δίνουμε μαχητική απάντηση απέναντι στη μοιρολατρεία, στην απογοήτευση, στο συμβιβασμό, στη λογική του «δεν γίνεται τίποτε, όλοι είναι το ίδιο κλπ», δυναμώνοντας τις δυνάμεις, ενισχύοντας τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια.
διαβαστε περισσοτερα

Δύναμη Πολιτών- Δελτίο Τύπου για την συγκέντρωση στην Κατούνα

Η Μεδεώνα απόψε σφράγισε τη μεγάλη νίκη της ερχόμενης Κυριακής! 
Η Κατούνα αποφάσισε, η παρουσία σας ήταν συγκλονιστική!
Συνεχίζουμε μαζί!
διαβαστε περισσοτερα

Δύναμη Πολιτών- Πρόσκληση για την ομιλία στην Παλαιρο

διαβαστε περισσοτερα

Συνεχίστηκαν οι προεκλογικές ομιλίες του Συνδυασμού μας Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά χέρια στις Φυτείες

Αστακός, 05/10/2023ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣυνεχίστηκαν οι προεκλογικές ομιλίες του Συνδυασμού μας Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά χέρια στις Φυτείες.Οι κάτοικοι υποδέχτηκαν με θέρμη τον Υπ. Δήμαρχο Ξηρομέρου και πρώην Ανώτατο Δικαστικό κ. Αλέξανδρο Σάββα και τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους του.Στο κάλεσμα του κ. Σάββα και του «Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια» ανταποκρίθηκαν οι κάτοικοι της Τ.Κ. Φυτειών, σε μια μοναδική σε παλμό συγκέντρωση. Ο κ. Σάββας στην ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο της Δημοτικής Αρχής την τελευταία τετραετία  και παρουσίασε το όραμά του και τους βασικούς άξονες του προγράμματός του για την τετραετία 2024  – 2028 Η Αλλαγή πλεύσης στον Δήμο Ξηρομέρου έρχεται και από τις Φυτείες!ΑπότογραφείοΤύπουκαιεπικοινωνίας.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΡΘΡΟ ΝΩΝΤΑ ΜΩΡΑΪΤΗ: Τουριστική ανάπτυξη για ποιον;

ΑΡΘΡΟ ΝΩΝΤΑ ΜΩΡΑΪΤΗ: Τουριστική ανάπτυξη για ποιον;
Η Λαϊκή Συσπείρωση ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ σας καλεί να αποτελέσει κριτήριο του ψήφου σας  και η θέση μας γύρω από το ζήτημα της τουριστικής ανάπτυξης, καθώς η πολιτική της Δημοτικής Αρχής παραδίδει τις ακτές και θάλασσες  βορά στα επιχειρηματικά συμφέροντα (επένδυση Βαρκό, παραλιακό μέτωπο Παλαίρου-Πογωνιάς, Μαρίνα Παλαίρου) και ταυτόχρονα σιγοντάρει το κυβερνητικό αφήγημα για την τουριστική ανάπτυξη, όπως και οι υποψήφιοι δήμαρχοι της ΝΔ,  του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ που η πολιτική που υλοποιούν τα κόμματα τους δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο, όσον αφορά  για τους εργαζόμενους στον Τουρισμό, που δουλεύουν ήλιο με ήλιο, με εξοντωτικούς ρυθμούς, κομμένα ρεπό, απλήρωτες υπερωρίες και χαμηλούς μισθούς αλλά και τασυμφέροντα των μικρών επιχειρήσεων και των επαγγελματιών του κλάδου.
διαβαστε περισσοτερα

Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Τ.Κ. Αστακού ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ (ΑΝΝΑ) : Η Στήριξη σας θα είναι τιμή για μένα

H Συμμετοχή στις Αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μια μεγάλη προκλης επειδή η Τοπική Aυτοδιοίκηση δεν είναι απλός εθελοντισμός αλλά συμμετοχή του κάθε πολίτη στον σχεδιασμό για το μέλλον του Δήμου.
διαβαστε περισσοτερα

Προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Αλέξανδρου Σάββα στην Τ.Κ. Μύτικα

https://xiromero-neamera-katharaxeria.blogspot.com/2023/10/blog-post_5.html
διαβαστε περισσοτερα

Δύναμη Πολιτών-Video: Ανάπλαση Μαρίνας Παλαιρου

Στη Δύναμη Πολιτών ξέρουμε να διεκδικούμε και να κάνουμε πράξη το όραμά μας. Να μην μένουμε σε κενά λόγια, αλλά να προχωράμε σε έργα
διαβαστε περισσοτερα

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ-Με επιτυχία και σε μια ζεστή και ουσιαστική συζήτηση με τους κατοίκους του Μύτικα

Με επιτυχία και σε μια ζεστή και ουσιαστική συζήτηση με τους κατοίκους του Μύτικα  την Τετάρτη το βράδυ πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής συσπείρωσης Ξηρομέρου στο Μύτικα και στο καφενείο του Τζεφρώνη.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................