ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στις δεκαεννιά (19η) του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 12.00 σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα της έδρας του Δήμου μας, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα ημερησίας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010:
1. Έγκριση 1ου Πρακτικού για την εκτέλεση του έργου «Αγροτική Οδοποιία από Τ.Κ. Μπαμπίνης έως Άγιο Γεώργιο Δήμου Ξηρομέρου».
διαβαστε περισσοτερα

Οι ομορφιές του Ξηρομέρου- ΑΣΤΑΚΟΣ-ΦΩΤΟ .Τιμολέων Τσαμποδήμος

Όμορφες εικόνες από την ΒΕΛΟΥΤΣΑ, αλλά και από τον όμορφο κόλπο πού απλώνεται μπροστά της.


διαβαστε περισσοτερα

Κάλεσμα από τον ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Α.Ο.ΛΥΓΙΑΣ

διαβαστε περισσοτερα

Με 14 εκατομμύρια ευρώ η Περιφέρεια ενισχύει την αντιπλημμυρική θωράκιση της Αιτωλοακαρνανίας

Με τρεις μεγάλες εργολαβίες συνολικού προϋπολογισμού 14 εκατ. ευρώ η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενισχύει την αντιπλημμυρική θωράκιση της Αιτωλοακαρνανίας, όπου υπάρχουν περισσότεροι από 200 χείμαρροι και ποταμοί.
διαβαστε περισσοτερα

Αποχαιρετισμός στον Βασίλη Μασαλή(video)

Αποχαιρετισμός στο Βασίλη Μασαλή με το παρακάτω βίντεο (Εκδηλώσεις Συλλόγου Μπαμπίνης). Τον φίλο ,συγγενή  συγχωριανό τον οικογενειάρχη  τον άνθρωπο που τον διέκρινε το ήθος και η λεβεντιά 

Όταν χόρευε ο Βασίλης πάλλονταν η καρδιά του Ξηρομέρου και
χαιρόσουν να τον βλέπεις να χορεύει . Οι χορευτικές του φιγούρες ήταν αληθινή μετουσίωση σε έργο τέχνης.  Αυτό δείχνει και το βίντεο. 
Καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε Βασίλη

διαβαστε περισσοτερα

ΞΗΡΟΜΕΡΟ Δύναμη Ελπίδας. Ανατροπή τώρα - Βιολογικός σφαγείων Αστακού

Ακόμη περιμένουμε τον Δήμαρχο να δημοπρατήσει τον βιολογικό των σφαγείων Αστακού. Προχειρότητα, λάθη, κακός προγραμματισμός και στο τέλος εμπαιγμός.
διαβαστε περισσοτερα

Βασίλης Φεύγας: Όλοι μαζί να διεκδικήσουμε τα έργα υποδομής για να πάει ο τόπος μας μπροστά! Συνάντηση με το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας

Ενημερωτική συνάντηση με τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Λίνο Μπλέτσα, τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Κανάτα, τον Γενικό Γραμματέα κ. Θεόδωρο Χούση, τον Πρώην Αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη Ψυλλιά, τον πρώην Γενικό Γραμματέα κ. Κώστα Παπαθανασίου και τον Πρόεδρο της Αντιπροσωπείας  και Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μίμη Σκορδόπουλο είχε ο Υποψήφιος Βουλευτής και Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας.
διαβαστε περισσοτερα

υποψήφιος δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας θα είναι ο Νώντας Μωραΐτης

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη  η σύσκεψη της ΚΟ Ακτίου – Βόνιτσας του ΚΚΕμε ομιλητές τον Τίμο Παπανικολάου, υποψήφιο δήμαρχο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο δήμο Αγρινίου και μέλος της ΕΟΕ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και τον Νώντα Μωραΐτημέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
διαβαστε περισσοτερα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει για έκτη συνεχή χρονιά το «Let’s Do it Greece» - Στις 7 Απριλίου οι δράσεις εθελοντισμού

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έχουν τεθεί και φέτος οι  δράσεις του «Let’s Do it Greece 2019»,που θα πραγματοποιηθούν σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία την Κυριακή 7 Απριλίου. Η φετινή εκστρατεία «Let’s Do it Greece 2019» με θέμα #oικογένεια, τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδαςσυμμετέχει και στηρίζει ενεργά το «Let's do it Greece» ανελλιπώς από το 2013, διευκολύνοντας και προβάλλοντας τις δράσεις εθελοντών και φορέων στη Δυτική Ελλάδα. Στόχος είναι η διάδοση του υγιούς εθελοντισμού, η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση της κοινωνίαςκαι η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των εθελοντών και των φορέων, με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που Περιμένεις». Ομάδες, σύλλογοι, παρέες και οποιαδήποτε συλλογικότητα επιθυμεί να συμμετέχει στην προσπάθεια με τη δική της δράση, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο Χάρτη Δράσεων στο σύνδεσμο https://www.letsdoitgreece.org/participations/new Την εκστρατεία θα υποστηρίξει πανελ…
διαβαστε περισσοτερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Αστακιωτών: Προγραμματισμός για δρομολόγηση λεωφορείο για τον Αστακό το τετραήμερο της αποκριάς

Σας ενημερώνουμε ότι το τετραήμερο της αποκριάς θα δρομολογήσουμε λεωφορείο για τον Αστακό.  Παρακαλώ όσοι ενδιαφέρεστε δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα που θα σας δώσουμε την επόμενη ημέρα για να έχουμε μια εικόνα του αριθμού των εκδρομέων . Φυσικά θα σας ανακοινώσουμε και το κόμιστρο αλλά είμαστε σε διαπραγμάτευση με δυο τουριστικά γραφεία για να ελαχιστοποιήσουμε το ποσόν.  Μέχρι την ήμερα που θα σας δώσουμε τα τηλέφωνα μπορείτε να δίνεται την απάντηση σας και στο f/b (προς στιγμή γράψτε το δικό μου Χ. ΜΠΟΝΗΣ==6977267078)
διαβαστε περισσοτερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ ''ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ'' .ΕΚΔΡΟΜΗ ΙΜ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ- ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ- ΕΔΕΣΣΑ- ΝΑΟΥΣΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: Αναχώρηση από τις Φυτείες το Σάββατο 3 Μαρτίου και ώρα 7:00 πμ. από το π. Δημαρχείο Φυτειών με προορισμό την Ι.Μ Παναγίας Σουμελά, όπου θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα στον Ιερό Ναό.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................