«Ο Τελάλης» του Αγρινίου στο 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

ΠΗΓΗ: agrinionewsΤο ντοκιμαντέρ μικρού μήκους (21΄), «Ο Τελάλης» (The town crier), με πρωταγωνιστή τον Αγρινιώτη ηθοποιό Τάσο Κορόζη, εντάχθηκε στο επίσημο πρόγραμμα του 26ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στην ενότητα “Ανοιχτοί Οριζοντες”.
διαβαστε περισσοτερα

Χωριάτικη Λαχανόπιτα Αγράφων(βίντεο)

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Γεύση και παράδοση: Λαχανόπιτα στα κάρβουνα, όπως παλιά. Στη Φραγκίστα Ευρυτανίας, η κυρία Αλεξάνδρα, μια γυναίκα γεμάτη ζεστασιά και μνήμες από τα παλιά, μας μάγεψε με μια αυθεντική συνταγή: λαχανόπιτα στα κάρβουνα.
διαβαστε περισσοτερα

Συνάντηση Θανάση Παπαθανάση με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Λάζαρο Κυρίζογλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Θανάση Παπαθανάση με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Λάζαρο Κυρίζογλου Συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Λάζαρο Κυρίζογλου πραγματοποίησε οΒουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Παπαθανάσης,
διαβαστε περισσοτερα

Ο απολογισμός του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Ο απολογισμός του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη στο Περιφερειακό ΣυμβούλιοO απολογισμός πεπραγμένων του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το 2023, θα πραγματοποιηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας που συνεδριάζει την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 και ώρα 16:00.
διαβαστε περισσοτερα

Ανάδειξη τοπικών πρακτικών αστικού μετασχηματισμού συνάντηση των εταίρων του Ευρωπαϊκού έργου CHERRY, στο Βέλγιο

Ανάδειξη τοπικών πρακτικών αστικού μετασχηματισμού συνάντηση των εταίρων του Ευρωπαϊκού έργου CHERRY, στο Βέλγιο
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος συμμετείχε στην έκτη συνάντηση των εταίρων του έργου του Προγράμματος Interreg Europe CHERRY,  που πραγματοποιήθηκε στις 20 και 21 Φεβρουαρίου 2024 στην πόλη Kortrijk του Βελγίου.Κεντρικό θέμαήταν η παρουσίαση και ανάλυση «βέλτιστων πρακτικών» αστικού μετασχηματισμού στο πλαίσιο πολιτικών για την υποστήριξη πολιτιστικών και δημιουργικών επιχειρήσεων. Συνολικά παρουσιάστηκαν 18 βέλτιστες πρακτικές από τους 9 εταίρους του έργου που εκτός από την Ελλάδα προέρχονται από Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Λετονία, Ουγγαρία, Ρουμανία και Φιλανδία.
διαβαστε περισσοτερα

Θεσμική Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Άννας Μαστοράκου με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ

Θεσμική Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Άννας Μαστοράκου με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ
Συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες για την ανάδειξη και επίλυση ζητημάτων που άπτονται της πρόληψης και της προαγωγής της υγείας, η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Άννα Μαστοράκου, επισκέφθηκε, την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024, τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ., Γιάννη Καρβέλη.
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση σε ημερίδα με τίτλο: ''Εξερευνήστε τον τόπο μας''.

Πρόσκληση σε ημερίδα με τίτλο: ''Εξερευνήστε τον τόπο μας''.

Ημερομηνία 4-3-2024 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην ημερίδα με τίτλο: ''Εξερευνήστε τον τόπο μας'', όπου θα λάβει χώρα η παρουσίαση του έργου της δημιουργίας πολιτιστικής διαδρομής, με θέμα την Επανάσταση του 1821 με τίτλο: "Οι δρόμοι της Επανάστασης" και ψηφιακή ανάδειξη του πολιτιστικού και τουριστικού πλούτου του Δήμου Ξηρομέρου, το οποίο υλοποιήθηκε με χρηματοδότηση του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος Αντώνης Τρίτσης. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 | ΩΡΑ 12:00 ΑΣΤΑΚΟΣ Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημαρχείου Ξηρομέρου Οι συμμετέχοντες και οι μαθητές που θα παραβρεθούν, θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε ένα περιβάλλον 360°, με τη χρήση γυαλιών VR, με σκοπό να εξερευνήσουν τα προβαλλόμενα αξιοθέατα του Δήμου Ξηρομέρου. ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδεςΣύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (7/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας (04-03-24) έως τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης (05-03-2024) λόγω διέλευσης μετωπικής επιφάνειας από τα δυτικά προς τα ανατολικά της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις.Αναλυτικά ισχυρά φαινόμενα προβλέπονται:
διαβαστε περισσοτερα

10ο Πανελλήνιο Συνέδριο της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας 25-26/4/2024

διαβαστε περισσοτερα

ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΑΣΤΑΚΟΎ.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Σας γνωρίζουμε ότι η Θεατρική Ομάδα Μαθητών Αστακού ξεκίνησε τη φετινή προσπάθειά της για το ανέβασμα του έργου «Νεφέλες», του Αριστοφάνη, σε μετάφραση Κώστα Βάρναλη.Μια θεατρική παράσταση απαιτεί κάποια έξοδα. Γνωρίζοντας τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, παρακαλούμε όσους έχουν τη δυνατότητα και θέλουν, ας βοηθήσουν οικονομικά τη νέα αυτή προσπάθεια, επιβραβεύοντας έτσι τα παιδιά μας.Ας μην ξεχνάμε ότι η ενασχόληση των παιδιών με την Τέχνη έχει ευεργετική επίδραση σ’ αυτά και είναι πολύ σημαντική για όλους μας. Η Τέχνη δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη.
Το Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ -ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Αγαπητοί μας αιμοδότες, 
ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με το Π.Ν. Ρίου θα πραγματοποιήσει την τακτική ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ την  ΔΕΥΤΕΡΑ 4  ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, από τις 4:30 μ.μ. έως τις  8:00 μ.μ. στην αίθουσα του  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΣΤΑΚΟΥ).

Καλούμε όλους τους εθελοντές μας, αλλά και νέους αιμοδότες να στηρίξουν την προσπάθειά μας και  να συνεχίσουν να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
 Δεν πρέπει να ξεχνάμε , η ανάγκη για αίμα είναι καθημερινή και μας αφορά όλους!

Το Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................