Συνεδριάζει για τις πρόσφατες πυρκαγιές το Περιφερειακό Συμβούλιο, την ερχόμενη Τρίτη στον Πύργο

Με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη την ενημέρωση για τις πρόσφατες πυρκαγιές που έπληξαν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα την ΠΕ Ηλείας συνεδριάζει την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021 το Περιφερειακό Συμβούλιο, στον Πύργο.Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί δια ζώσης στο Διοικητήριο της Π.Ε. Ηλείας(αίθουσα συνεδριάσεων, Μανωλοπούλου 47, Πύργος) και ώρα 15:00, δυνάμει της ομόφωνης απόφασης του Σώματος που ελήφθη στην έκτακτη συνεδρίαση (23/8/2021) για αλλαγή έδρας, έπειτα από εισήγηση του Προέδρου Τάκη Παπαδόπουλου.  
-Σε άλλο αρχείο επισυνάπτεται η Ημερήσια Διάταξη


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ταχ. Δ/νση : N.E.O. Πατρών - Αθηνών 32 ΠΡΟΣ: Συνημμένο πίνακα αποδεκτών Ταχ. Κώδικας : 26 441 (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) Πληροφορίες : Β. Τσούμα - Γ. Αγγελοπούλου Τηλ. : 2613 613517, 536 E-mail : grammateia.ps.pde@pde.gov.gr Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Καλείστε όπως συμμετάσχετε στην 15η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας …
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Δελτίο τύπου
ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ηλεία, επείγει άμεσα να προστατευθεί η περιοχή από τις πλημμύρες, τις κατολισθήσεις και τη διάβρωση των εδαφών τους επόμενους μήνες. Παράλληλα να  στηριχθεί το εισόδημα των κατοίκων για να παραμείνουν στον τόπο τους. Αυτή είναι και η απαίτηση των κατοίκων και των τοπικών  των κοινοτήτων της Καυκανιάς, του Χελιδονίου, του Κρυονερίου, του Δούκα, του Λάλα και της Νεμούτας  Τις πληγείσες περιοχές επισκέφθηκε και συζήτησε με τους τοπικούς προέδρους και πολίτες κλιμάκιο της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας  με τον επικεφαλής της παράταξης-περιφερειακό σύμβουλο Βασίλη Χατζηλάμπρου.
Τα άμεσα μέτρα που απαιτούνται είναι:
1.α. Έναρξη των αντιπλημμυρικών - αντιδιαβρωτικών έργων για τη συγκράτηση των εδαφών με κορμοδέματα - κορμοφράγματα εντός των ρεμάτων, πέραν των μεγάλων αντιπλημμυρικών που αφορούν στην συγκέντρωση υδάτινων όγκων στον Αλφειό από τους ποταμούς που καταλήγουν εκεί.
β.Σ…
διαβαστε περισσοτερα

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ

Ημερομηνία, 25/08/2021 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Απολύμανση πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Δημαρχείου Ξηρομέρου, από ιδιωτικό συνεργείο, σήμερα στις 25/08/2021 μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού σε υπάλληλο του Δήμου. Εκ του Δήμου Ξηρομέρου
dimosxiromerou 
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΊΝΗ. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΉΣ ΟΔΟΠΟΙΊΑΣ

Εργασίας καθαρισμού και αποψίλωση κλαδιών σε αγροτική οδοποιία στην τ/κ Μπαμπίνης από συνεργείο του Δήμου Ξηρομέρου. Φώτο Σ. Ζ. 





διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................