Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προετοιμάζεται για τη νέα Προγραμματική περίοδο 2021-2027

Συντονισμό και ταχύτητα για τον σχεδιασμό της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027, ζήτησε ο Περιφερειάρχης ΔυτικήςΕλλάδας ΝεκτάριοςΦαρμάκηςαπό τους Γενικούς Διευθυντές και τους Προϊσταμένους των τμημάτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με τους οποίους, σήμερα Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019, είχε συνάντηση εργασίας, στη διάρκεια της οποίας δόθηκαν κατευθύνσεις για τη διαμόρφωση της πρότασης που πρόκειται να καταθέσει η Περιφέρεια.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ-ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ... ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μετά τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου και την συντριπτική νίκη της παράταξης του δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη αλλά και την παράλληλη αποδοκιμασία του σάπιου πελατειακού συστήματος που οδήγησε το Δήμο στην πλήρη πολιτική οικονομική και ηθική απαξία και χρεοκοπία, ανοίγει μια νέα εποχή.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΜΙΔΗ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ(1- 3 /11/2019)

ΑΝΑΚΟΜΙΔΗ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ(1- 3 /11/2019)  ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ KAI ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ!!!

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, το κοινοτικό συμβούλιο Βασιλοπούλου  και ο σύλλογος Βασιλοπουλιωτών "η Βελά" στα πλαίσια της πανηγύρεως του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου στο Βασιλόπουλο, σας προσκαλεί στη γιορτή κρασιού και παραδοσιακής πίτας που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 το πρωίμετά το πέρας της πανηγυρικής θείας λειτουργίας, στο προαύλιο του ιερού ναού. Ο ναός μας έχει τεμάχιο του λειψάνου του Αγίου, το οποίο θα βρίσκετε όλες τις ημέρες από Παρασκευή 01 Νοεμβρίου έως και Κυριακή 03 Νοεμβρίου σε δημόσιο προσκύνημα. Η 3η Νοεμβρίου, ημέρα κατά την οποία η εκκλησία μας εορτάζει την ανακομιδή των λειψάνων του Αγίου, είναι η ημερομηνία που κατά την παράδοση οι αμπελουργοί συνήθιζαν να ανοίγουν τα κρασιά της νέας σοδειάς και σε πολλά μέρη αποκαλείται του Αγίου Γεωργίου του μεθυστή. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................