Την αναστολή διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος αντλιοστασίων ΓΟΕΒ- ΤΟΕΒ Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας ζητούν με επιστολή στον πρόεδρο της ΔΕΗ η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αιτωλ/νίας Χριστίνα Σταρακά και ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ Αχελώου Κων/νος Βήττας.

Την αναστολή διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος αντλιοστασίων ΓΟΕΒ- ΤΟΕΒ Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας & ειδική ρύθμιση εξόφλησης οφειλών τους ζητήσαμε με επιστολή στον πρόεδρο της ΔΕΗ η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αιτωλ/νίας Χριστίνα Σταρακά και ο πρόεδρος του ΓΟΕΒΑχελώου Κων/νος Βήττας.
Η επιστολή έχει ως εξής:
διαβαστε περισσοτερα

Κοινή συνέντευξη τύπου για τα έργα του ΕΣΠΑ της ΟΧΕ Μεσολογγίου

Κοινή συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει αύριο Παρασκευή 24 Μαΐου 2018, στις 10.30 το πρωί, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος και η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, στο Μεσολόγγι.
Θέμα της συνέντευξη τύπου θα είναι η πορεία των έργων του ΕΣΠΑ της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) Μεσολογγίου.
διαβαστε περισσοτερα

Τον προστάτη τους Άγιο Νικόλαο τίμησαν οι κάτοικοι στο Στάνο Αμφιλοχίας.

Τον προστάτη τους Άγιο Νικόλαο τίμησαν οι κάτοικοι της Τ.Κ. Στάνου του Δήμου Αμφιλοχίας.Μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας ακολούθησε γλέντι με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια.



Από ARTTV
διαβαστε περισσοτερα

Για την πόλη Nis Της ΣΕΡΒΙΑΣ Αναχωρεί σήμερα το βράδυ ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Αναχωρεί σήμερα το βράδυ ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ για μια ακόμη αποστολή εκτός Ελλάδος.. 

διαβαστε περισσοτερα

Επιπλέον 21 νέοι αγρότες εντάσσονται στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του ΠΑΑ 2014-2020 – Συνολικά 1.441 οι δικαιούχοι στην ΠΔΕ

Την απόφαση ένταξης επιπλέον 21 νέων δικαιούχων αγροτών στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020», που θα ενισχυθούν με το συνολικό ποσό των 372.000 ευρώ, υπέγραψε την Δευτέρα 21 Μαΐου 2018 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.
διαβαστε περισσοτερα

Παρεμβάσεις 8,2 εκ € για 17 έργα αγροτικής οδοποιίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

17 έργα αγροτικής οδοποιίας προϋπολογισμού 8,2 εκ € εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 (ΠΑΑ 2014-2020), με απόφαση που υπέγραψε σήμερα Πέμπτη 24 Μαΐου 2018, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας  Απόστολος Κατσιφάρας.  Πρόκειται για προτάσεις που  υποβλήθηκαν από τους Δήμους της Περιφέρειας, στο πλαίσιο της πρόσκλησης που εξέδωσε η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Τα έργα θα αρχίσουν να υλοποιούνται το αμέσως επόμενο διάστημα, από τους Δήμους.
διαβαστε περισσοτερα

Δημοτικά-Νηπιαγωγεία: Δημοσιεύτηκαν οι ιδρύσεις, προαγωγές, υποβιβασμοί, συγχωνεύσεις και καταργήσεις

Δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ οι ιδρύσεις, προαγωγές, υποβιβασμοί, συγχωνεύσεις και καταργήσεις Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων. Δείτε εδώ το ΦΕΚ
http://www.aftodioikisi
διαβαστε περισσοτερα

Έπαινος για την κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου !!!!

Η Συμμετοχή της Κοινωφελούς Επιχείρησης στην εθελοντική περιβαλλοντική δράση «Let’sdoitGreece 2018»  Ως Αναγνώριση της περιβαλλοντικής δράσης και την συμμετοχή στην εν λόγο δράση ήρθε και ο Έπαινος για την Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου . Να σας θυμίσουμε ότι η  Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου είχε ολόκληρη την εβδομάδα δραστηριότητα.  ενεργό ρόλο στη δράση είχαν τα 3 Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Αστακού-Κανδήλας-Φυτειών, που πραγματοποίησαν ενημερωτικές δράσεις, δεντροφυτεύσεις, καθαρισμούς, παιχνίδια με θέμα το περιβάλλον κ.α. στο χώρο λειτουργίας τους, δίνοντας στα παιδιά τη χαρά της δημιουργικότητας, τον παλμό του εθελοντισμού και ένα σημαντικό υπόβαθρο ώστε να σέβονται και να αγαπούν το περιβάλλον.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Σύλλογος Παπαδαταίων Ξηρομέρου Αιτωλ/νίας «ο Άγιος Νικόλαος» διοργανώνει επίσκεψη – ξενάγηση στη Βουλή των Ελλήνων την Κυριακή 10/06/2018 και ώρα 16:00

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΑΙΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» ΠΑΤΗΣΙΩΝ 5,  104 31 ΑΘΗΝΑ Τηλ. 6972660909 – 6944946873 e-mail: papadatounews@gmail.com

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Ο Σύλλογος Παπαδαταίων Ξηρομέρου Αιτωλ/νίας «ο Άγιος Νικόλαος»  διοργανώνει επίσκεψη – ξενάγηση στη Βουλή των Ελλήνων την Κυριακή 10/06/2018 και ώρα 16:00  Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου θα ξεναγηθούν στην αίθουσα της Ολομέλειας, της Γερουσίας και σε άλλους χώρους, καθώς θα γίνει και ενημέρωση για την οργάνωση και τη λειτουργία της Βουλής. Τόπος συνάντησης η είσοδος της Βουλής επί της οδού  Βασ. Σοφίας και ώρα 15:45 Παρακαλούμε πολύ δηλώστε την συμμετοχή σας έγκαιρα  στα τηλέφωνα: 6972660909 και 6944946873. Κατά την επίσκεψη είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα.
Σύλλογος Παπαδαταίων Ξηρομέρου Αιτωλ/νίας «Ο Άγιος Νικόλαος»


διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................