Για πρώτη φορά Πρόγραμμα Δολωματικής Δακοκτονίας τριετούς διάρκειας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Πρόγραμμα Δολωματικής Δακοκτονίας τριετούς διάρκειας σχεδίασαν και υλοποιούν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Ήδη προχωρά η διενέργεια των Ηλεκτρονικών Ανοικτών Διαγωνισμών και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, έπειτα από την υπογραφή της διακήρυξης του έργου από τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής και αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής και ΔιοίκησηςΠαναγιώτη Σακελλαρόπουλο, σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρο Βασιλόπουλο, στο πλαίσιο του προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της ελιάς για τα έτη 2020-2021 -2022.
διαβαστε περισσοτερα
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2020.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2020.

Αστακός 7.4.2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Με σημερινή της απόφαση, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, ενέκρινε τον Προϋπολογισμό 2020 του Δήμου Ξηρομέρου. Επισυνάπτεται συννημμένα το έγγραφο της έγκρισης. ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2020 ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.pdf207 kB
https://www.dimosxiromerou.gr/
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ:Πεζοπορία στα ''φτελίδια'' με το φακό του Γιώργου Ι.Μασσαλή

Πεζοπορία σήμερα μέχρι τα φτελίδια για να θυμόμαστε τη λιμνούλα που σχημάτιζε ο Γερομπόρος και κάναμε πολλές φορές μπάνιο , τα πηγάδια με το κρυστάλλινο νερό τους , τα δρουτσούλια που πίναμε νερό και δεν παθαίναμε τίποτα , την καλλιέργεια του καπνού , τα κελαιδίσματα των πουλιών , τον ήχο των κουδουνιών απ' τα αιγοπρόβατα.


διαβαστε περισσοτερα
Σημαντική βλάβη στο εσωτερικό δίκτυο της ύδρευσης του Αστακού.

Σημαντική βλάβη στο εσωτερικό δίκτυο της ύδρευσης του Αστακού.

Από https://www.dimosxiromerou.gr/
Αστακός, 7.4.2020 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Αστακού, ότι παρουσιάστηκε σημαντική βλάβη στο εσωτερικό δίκτυο της ύδρευσης της πόλης του Αστακού, στη θέση «Περιβόλια». Ήδη από την πρώτη στιγμή συνεργεία του Δήμου Ξηρομέρου εργάζονται προς αποκατάσταση της βλάβης, ώστε η ύδρευση στην πόλη του Αστακού να επανέλθει όσο πιο σύντομα γίνεται. Ζητούμε την κατανόηση σας για την ταλαιπωρία. Εκ του Δήμου Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Ελλάδας στηρίζει τις πρωτοβουλίες και κινητοποιήσεις που έχουν αποφασιστεί από την ΟΕΝΓΕ , τα σωματεία και τους φορείς της περιοχής μας για αύριο 7 Απρίλη μέρα πανελλαδικής δράσης για την υγεία του λαού.
Η φωνή των μάχιμων υγειονομικών γίνεται φωνή όλων μας! Διεκδικούμε:
διαβαστε περισσοτερα

Γεωργούλας Κώστας : Της Χαλιμάς τα παραμύθια

Κύριοιτου Δήμου Ξηρομέρου, Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σας ρωτάμε ευθέως : Έχετε να μας δείξετε μια αντίστοιχη φωτογραφία η απόφαση ανάλογη με τους γειτονικούς Δήμους Μεσολογγίου , Αγρινίου, Ναυπάκτου κλπ που έκαναν έγκαιρα απολυμάνσεις σε όλους τους δημόσιους χώρους? Δυστυχώς ΟΧΙ . 

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................