Η megArt gallery για τον Ιούλιο 2018 πραγματοποιεί την εικαστική έκθεση με τίτλο FOS .Συμμετέχει και η εικαστικός (Ξηρομερίτισα Γεωργία Μακρυγιάννη)

Η megArt gallery για τον Ιούλιο 2018 πραγματοποιεί την εικαστική έκθεση με τίτλο FOS και προσκαλεί τους εικαστικούς να δημιουργήσουν με οδηγό το Φώς της καρδιάς και της έμπνευσης ! Φώς στη ψυχή, Φώς στη Τέχνη, Φώς στη δημιουργία, Φώς στην Ελλάδα ! Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 4 έως τις 31 Ιουλίου. Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες είναι:
διαβαστε περισσοτερα

''ΖΑΡΚΑΔΙΑΝ''.Το Ξηρομερίτικο αλλαντοπωλείο

Αν μένεις κοντά στην Ομόνοια η αν δουλεύεις στην ευρύτερη περιοχή , αποκλείεται να μην ξέρεις τον ΖΑΡΚΑΔΙΑΝ μια αυθεντική γωνιά με παραδοσιακά αλλαντικών προϊόντα τόσο από το Ξηρόμερο και την Αιτ/νια όσο και την υπόλοιπη Ελλάδα
διαβαστε περισσοτερα

Κατατέθηκε στη Βουλή ο «Κλεισθένης 1» -Όλο το νομοσχέδιο

Οι βασικές αλλαγές που φέρνει το νομοσχέδιο είναι τρεις: — Καθιερώνεται η απλή αναλογική για την εκλογή δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων — Μειώνεται η θητεία των αιρετών από πέντε σε τέσσερα χρόνια — Αποσυνδέονται οι αυτοδιοικητικές εκλογές από τις ευρωεκλογές, με αποτέλεσμα η θητεία των αιρετών αντί για 1.9 να ξεκινά 1.1. Αυτό έχει ως παρενέργεια η παρούσαν θητεία να παραταθεί κατά τέσσερις μήνες (από 31.8.2019 σε 31.12.2019) και οι εκλογές να γίνουν αντί για τον Μάιο στις 13 Οκτωβρίου 2019. Πρόκειται για θέμα αγκάθι, για το οποίο, όπως έχει αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, αναμένεται να υπάρξει προσφυγη δημάρχων στο ΣτΕ.
Περισσότερα εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Αναβάλλεται η επιδότηση θρυμματιστών κλαδιών - Δ.Τ της ΟΙκολογικής Δυτικής Ελλάδας

Να μην αναβληθεί η επιδότηση αγοράς και χρήσης θρυμματιστών στην δεντροκαλλιέργεια.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ :Γιορτή Ανάδειξης & Προώθησης Τοπικών Προϊόντων Δήμου Αμφιλοχίας

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................