Μπαμπίνη: Φίλος 30χρονου μηχανοδηγού στο «Tlive» (video)

Στην Μπαμπίνη Ξηρομέρου και στο «Tlive».φίλος του 30χρονου Δημήτρη Μασσαλή, που βρίσκεται στη λίστα με τους αγνοουμένους, αναφέρει πως όλο το χωριό είναι συντετριμμένο».Δείτε το βίντεοhttps://www.agriniopress.gr
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΠΟ ΤΟ Α ΕΩΣ ΤΟ Ω: ΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ» ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΔΔΥΠΠΥ. 5Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 ΣΤΙΣ 06:15 Μ.Μ.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΗμερομηνία 2.3.2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Δήμος Ξηρομέρου από τον Σεπτέμβριο του 2020 είναι μέλος του Δικτύου Υγιών Πόλεων και στο πλαίσιο αυτό συμμετέχει στις δράσεις και στις εκδηλώσεις του δικτύου. Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ., έχει ως αποκλειστικό του σκοπό την Πρόληψη των Νοσημάτων, την Προαγωγή της Υγείας, τον Προσυμπτωματικό Έλεγχο των πληθυσμιακών ομάδων υψηλού κινδύνου και γενικότερα την προώθηση ολοκληρωμένων Πολιτικών και Δράσεων στο πεδίο της Δημόσιας Υγείας. Δραστηριοποιείται κυρίως στους τομείς της Υγειονομικής Ενημέρωσης, της Προστασίας του Περιβάλλοντος και της Προληπτικής Ιατρικής.
διαβαστε περισσοτερα

Εκδρομή Συλλόγου Γυναικών Αστακού- 11&12 Μαρτίου στην Αθήνα

To Δ.Σ. του Πολιτιστικού - Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού, σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Trichonida Travel διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην Αθήνα Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Μαρτίου 2023ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 4/3/23 με προκαταβολή 100,00 ευρώΤΙΜΗ ΓΙΑ ΌΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ  160,00 ευρώΠεριλαμβάνει:- Μετακίνηση  - Δωμάτιο δίκλινο - Θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι»  - Νυχτερινή διασκέδαση (Νατάσα Θεοδωρίδου– Γιώργος Κακοσαίος) - Επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης 
(* σε περίπτωση που δεν πάρετε όλο το πακέτο οι τιμές κατά παροχή είναι οι παρακάτω:Μετακίνηση 45,00 € /άτομο, Δωμάτιο δίκλινο 45,00 € /άτομο, Θεατρική παράσταση 20,00 € /άτομο, Νυχτερινή διασκέδαση 45,00 € /άτομο, Μουσείο Ακρόπολης 10,00 € /άτομο – οι άνω των 65 ετών είναι 5,00 € /άτομο)
Σε περίπτωση που ακολουθήσουν παιδιά θα συζητήσουμε το πακέτο μεμονωμένα με τους ενδιαφερόμενους.
ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ6944 613 595 Γιάννα Ρεπάνη Ζούλα -  6945 774 595 Πηγή Γρύλλια

   Το Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα

Μελέτη για τους τουριστικούς λιμένες της Δυτικής Ελλάδας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, εντάχθηκε στο Ε.Π «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» η δράση «Παροχή εξειδικευμένων υποστηρικτικών υπηρεσιών για την Ανάπτυξη του Θαλάσσιου Τουρισμού στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).
διαβαστε περισσοτερα

Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ- η ντροπή μας.Γράφει ο Άρης Μπιτώρης

http://arisbitsoris.blogspot.com Φεύγει ένας ντελιβεράς για την παραγγελία,με GPS το μαγαζί ελέγχει την πορεία.Ξέρει εν κινήσει αν βρίσκεται, αν έχει σταματήσειαν πήγε στον προορισμό ή αν έχει αργήσει.Σε μια οθόνη φωτεινή αναβοσβήνει στίγμαη εφαρμογή τη διαδρομή δείχνει με νι και σίγμα.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ_Αναβολή πολιτικής δραστηριότητας υποψηφίων

Τομεακή ΟργάνωσηΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΕξαιτίας του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη αναβάλλεται η πολιτική δραστηριότητα των υποψήφιων του ΚΚΕ στο νομό, για τις επόμενες μέρες με βάση το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί. 
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................