Εικόνες από τη σημερινή εκδήλωση του Συλλόγου Προδρομιτών Ξηρομερου

Η εκδήλωση έγινε το μεσημέρι της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 13.00 μ μ., στο παραδοσιακό φαγοποτείο Μπαϊρακτάρης.
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ-Σε προγραμματική σύμβαση με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης προχωράει ο Δήμος Ξηρομέρου για την εκπόνηση μελετών για την ενεργειακή αναβάθμιση των παρακάτω κτιρίων :

ΠΗΓΗ: Σελίδα facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη-ΔΑΚ Αστακού -Δημαρχείο Αστακού -Πρώην Δημαρχείο Κανδήλας -Πρώην Δημαρχείο Φυτειών -Λύκειο Αστακού -Λύκειο Μύτικα -Γυμνάσιο/Λυκειακές Τάξεις Φυτειών Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο και φίλο της ΕΕΤΑΑ, κο Μαραβέγια Δημήτρη, για την υποστήριξη και την συνεργασία.
διαβαστε περισσοτερα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 18 Φεβρουαρίου ο ετήσιος χορός του Μοναστηρακιωτών -Ξηρομέρου Αθήνας

Τίγκα, μέχρ απάν , γιόμσι του μαγαζί.Τό καμαμι παγκύρ.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 18 Φεβρουαρίου ο ετήσιος χορός του Μοναστηρακιωτών -Ξηρομέρου ΑθήναςΗ πρόεδρος Αθανασία Φουσέκη, προλόγισετον χορό και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του. πλήθος κόσμου διασκέδαση έως τις 6 το πρωίΠαρευρέθηκανΝίκη Φούνταπρώηνβουλευτής , Θ. Κασόλας Δημοτικός σύμβουλος& υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας , Β. Σώζος περιφερειακός σύμβουλος& υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Δημήτρης Στεργίου πρόεδρος  ΟΠΣΥΞ ,  Αλέκος Σάββας  πρώην πρόεδρος ΠΑΝΣΥ ,Δημήτρης Πανταζής Δημοτικός σύμβουλοςκαι ο πρόεδρος της Τ/Κ Κατούνας κ.ΚαφρίτσαςΕυχαριστούμετους Γιάννη Κατσίγιαννη και Κώστα Σαφέτη για την φιλική συμμετοχή ., Ευχαριστούμε την διεύθυνση του κέντρου για την εξυπηρέτηση.Σύλλογος Μοναστηρακιωτών -Ξηρομέρου Αθήνας
διαβαστε περισσοτερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός και η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αστακιωτών

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός και η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αστακιωτών, σήμερα Κυριακή μεσημέρι   19/02/2023 στο μουσικό μεζεδοπωλείο «ΠΑΜΕ ΨΥΡΡΗ»
διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ_Περιοδείες υποψηφίων βουλευτών

Τομεακή Οργάνωση ΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr



ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Περιοδείες θα πραγματοποιήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ, σε πόλης, χωριά και χώρους δουλειάς της Αιτωλοακαρνανίας. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ10:30 πμ, η Σοφία Καζαρίδη-Πατούλα, γραμματέας του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και ο Βασίλης Νικάκης, γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσουν στη λαϊκή αγορά στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου.
διαβαστε περισσοτερα

ΧΟΡΟΣ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ 2023( Αλληλεγγύη στο πολιτιστικό κίνημα) (φωτο -βιντεο)

Η διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς του τόπου μας σημαντικό ρόλο έχει η συνεργασία και η αλληλεγγύη μεταξύ των πολιτιστικών συλλόγων ώστε να αναδειχθεί καλύτερα ο πολιτισμός και η παράδοσή μας.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea

Αστακός, 18/2/2023Αριθ. πρωτ.: 1698 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ H ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Καλεί σε τακτική δημόσια συνεδρίαση, δια ζώσης, την 22η Φεβρουαρίου 2023, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 06:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................