Επίσκεψη Γιάννη Τριανταφυλλάκη στους επαγγελματίες του Αστακού και στην λαϊκή αγορά.

Αστακός 21.9.2023
Δελτίο τύπου
Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, σήμερα Πέμπτη το πρωί, στους επαγγελματίες του Αστακού και στην λαϊκή αγορά, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, για χαιρετισμό, ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση πάνω στο πρόγραμμα του συνδυασμού του: "ΠΛΑΙΣΙΟ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ", που εδώ και αρκετές ημέρες έχει κοινοποιηθεί καταρχήν ηλεκτρονικά.Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης είχε την δυνατότητα να ακούσει τα θέματα και τα προβλήματα των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για να εξασφαλίσουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα, αλλά και του κόσμου που έκανε τις αγορές του εκείνη την ώρα.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόγραμμα περιοδειών Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη και υποψηφίων του συνδυασμού του.

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023.
Ώρα 19:00 επίσκεψη στην Κοινότητα Βάρνακα
Ώρα 20:00 επίσκεψη στην Κοινότητα Κανδήλας

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023.
Ώρα 20:00 επίσκεψη στην Κοινότητα Μύτικα.
διαβαστε περισσοτερα

ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΈΡΟΥ...ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ.. .

ΣΤΟΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ..
Προεκλογική περίοδος.  Ατελείωτες αναρτήσεις με αλληλοκατηγορίες για το ποιος έκανε τις περισσότερες απευθείας αναθέσεις, ποιος διασπάθισε περισσότερο χρήμα μοιράζοντας έργα σε ημέτερους χωρίς διαφάνεια.
Προγράμματα επόμενης πενταετίας που υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια, μασάζ και χαιδέματα στα αυτιά των ψηφοφόρων μόνο και μόνο  να εκμαιεύσουν  ψήφους...
Προγράμματα όπως αυτά της προηγούμενης τετραετίας που εξαγγέλθηκαν προεκλογικά με στόμφο και τυμπανοκρουσίες αλλά μετά τις εκλογέςέμεινανστα αζήτητα ... 
Σπεύδουν προεκλογικά να ανακοινώσουν προγράμματα για τους αγροτικούς δρόμους που έχουν γίνει απροσπέλαστοι μετά από τέσσερα χρόνια εγκατάλειψης, λες και ανακάλυψαν τώρα ότι σε αυτό το Δήμο υπάρχουν και αγρότες και κτηνοτρόφοι που θα έπρεπε να έχουν εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στις καλλιέργειες τους!! 
Με την ανοχή και την ΠΑΓΕΡΗ  αδιαφορία των Δημοτικών  Αρχών έχει μετατραπεί το μέτωπο Μύτικα- Αστακού σε παράδεισο της αυθαιρεσίας σε μια ατέλειωτη φαβέλα 
Ότι σπέρνεις …
διαβαστε περισσοτερα

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ : Η ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΑΘΗΝΑΣ

Το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ-ΚΑθΑΡΑ ΧΕΡΙΑ»ανακοινώνει ότι: Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Αλέξανδρος Σάββας θα μιλήσει στους ετεροδημότες της Αθήνας την Κυριακή 01/10/2023 και ώρα 11:30 πμ. Η προεκλογική ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Amalia hotel, οδός Λεωφ.Βασιλίσσης Αμαλίας 10,Αθήνα. (Στάση μετρό Σύνταγμα -Στάση τραμ Σύνταγμα )
διαβαστε περισσοτερα

Περιοδεία Γιάννη Τριανταφυλλάκη και υποψηφίων του συνδυασμού του σε Αστακό. Οι δημότες έχουν αποφασίσει να συμπορευθούν για δεύτερη φορά... με την λογική, την εργατικότητα, την ελπίδα

Ημερομηνία 21/9/2023ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ
Το πρόγραμμα επισκέψεων του νυν Δημάρχου Ξηρομέρου γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου και υποψηφίων του συνδυασμού του συνεχίζεται.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» Σάββατο 23/09/2023 Ώρα 20:00 Φυτείες ( Δημαρχείο ) Κυριακή 24/09/2023 Ώρα 11:00 Μύτικας ( Κεντρικός Πεζόδρομος ) Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερα τιμητική .
διαβαστε περισσοτερα

Πρόγραμμα επισκέψεων για Σήμερα Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

διαβαστε περισσοτερα

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ : Με αέρας νίκης η περιοδεία Υποψήφιου Δημάρχου Αλέξανδρου Σάββα στην Χρυσοβίτσα , Πρόδρομο και Αγράμπελο !!!

Συνεχίζονται οι προεκλογικές περιοδείες για 3η συνεχόμενη μέρα σε Αγράμπελο - Πρόδρομο - Χρυσοβίτσα όπου οι κάτοικοι βλέπουν την ελπίδα στο πρόσωπο ενός γνήσιου και άξιου Ξηρομερίτη. 
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................