Πρόσκληση του Θανάση Παπαθανάση στην κεντρική του ομιλία στο Αγρίνιο

Πρόσκληση του Θανάση Παπαθανάση στην κεντρική του ομιλία στο Αγρίνιο
Σας προσκαλώ στην κεντρική μου ομιλία στην πλατεία Δημάδη στο Αγρίνιο την Παρασκευή 19/05 και ώρα 20:30 μ.μ.Θα χαρώ πολύ να σας δω από κοντά.Με εκτίμηση,Θανάσης ΠαπαθανάσηςΥποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΝΔ
διαβαστε περισσοτερα

Αιτωλοακαρνανία: Η χωριάτικη γαλατόπιτα της κυρίας Μαρίας | Ένα απόλυτο γευστικό ταξίδι πίσω στις ρίζες μας!(video)

Η κυρία Mαρία στό γραφικό χωριό Παραβόλα Αιτωλοακαρνανίας, μοιράζεται την πολύτιμη συνταγή της για μια παραδοσιακή γαλατόπιτα. Με γνήσια ζεστασιά και πάθος μας ταξιδεύει στο χρόνο, χρησιμοποιώντας υλικά που καλλιεργεί η ίδια και μας ετοιμάζει με δεξιοτεχνία την χωριάτικη γαλατόπιτα.
διαβαστε περισσοτερα

Στην κάλπη να αγνοήσουμε τα θεατρικά διλλήματα Γράφει ο Γιώργος Παληγεώργος*

Στην κάλπη να  αγνοήσουμε τα θεατρικά διλήμματα  Γράφει ο Γιώργος Παληγεώργος*Βρισκόμαστε λίγα 24ωρα πριν την κάλπη των εθνικών εκλογών της 21ης Μάη και οι μνημονιακοί μονομάχοι ξιφουλκούν τάχα για τις πολιτικές τους διαφορές αλλά στην ουσία αγωνιούν για την πολιτική τους επιβίωση.
διαβαστε περισσοτερα

Σπήλιος Λιβανός : Το Αγρίνιο μίλησε και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πρωτιάς!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                 Αθήνα 17/2023Σπήλιος Λιβανός : Το Αγρίνιο μίλησε και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πρωτιάς! Σε μία συγκλονιστική συγκέντρωση, με πρωτοφανή για την πόλη του Αγρινίου παρουσία κόσμου, που από νωρίς και παρά την αλλαγή τοποθεσίας της τελευταίας στιγμής λόγω των απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών, κατέκλυσε το Παπαστράτειο Μέγαρο, την πλατεία Παναγοπούλου (Συντριβάνι) και τους γύρω δρόμους, με παλμό και ενθουσιασμό που θύμισε άλλες εποχές, το Αγρίνιο έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πρωτιάς της Νέας Δημοκρατίας και του Σπήλιου Λιβανού!
διαβαστε περισσοτερα

Επείγουσα ενημέρωση για τους πληγέντες από τις πλημμύρες του 2021 στην Αιτωλοακαρνανία από τον Θανάση Παπαθανάση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επείγουσα ενημέρωση για τους πληγέντες από τις πλημμύρες του 2021 στην Αιτωλοακαρνανία από τον Θανάση Παπαθανάση

17.5.2023
*Εκ του Γραφείου Τύπου του υπ.Βουλευτή ΝΔ Αιτωλοακαρνανίας, Θανάση Παπαθανάση
Θετική εξέλιξη για τους πληγέντες από τις πλημμύρες του 2021 στην Αιτωλοακαρνανία!
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση για την προεκλογική ομιλία του υποψηφίου βουλευτή ΠΑΣΟΚ Πάνου Τρυφιάτη

διαβαστε περισσοτερα

Εκδήλωση Σταύρου Καραγκούνη Αγρίνιο

Δελτίο τύπουΜια πολύ όμορφη εκδήλωση έγινε στο Αγρίνιο από τους φίλους του υποψηφίου βουλευτή Σταύρου Καραγκούνη. Στον πεζόδρομο Βότση συγκεντρώθηκαν πολλοί φίλοι του Σταύρου Καραγκούνη που άκουσαν μια χειμαρρώδη ομιλία και στη συνέχεια απόλαυσαν τις μουσικές του συγκροτήματος της Δανάης Παπαδοπούλου.
διαβαστε περισσοτερα

Με 171.326 ευρώ χρηματοδοτούνται 14 δικαιούχοι για την «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ύδατος» του ΠΑΑ – Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της ΠΔΕ ανακοινώνει ότι αναρτήθηκαν οι πίνακες αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου των αιτήσεων ενίσχυσης που κατατέθηκαν από Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα για ένταξη στη Δράση 4.1.2 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ύδατος» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020,  στο πλαίσιο της υπ. αριθμ. 1710/7-5-2021 Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης.
διαβαστε περισσοτερα

Η χώρα των πουλιών», εκπαιδευτική θεατρική παράσταση σε Αμαλιάδα, Πάτρα, Μεσολόγγι με ελεύθερη είσοδο

Η χώρα των πουλιών»,  εκπαιδευτική θεατρική παράσταση σε Αμαλιάδα, Πάτρα, Μεσολόγγι με ελεύθερη είσοδο Ν. Κοροβέσης: Πολιτισμός για όλη την οικογένεια ! Την θεατρική παράσταση «Η Χώρα των Πουλιών», μια διασκευή του Γιάννη Καλατζόπουλου από τις «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, που απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, σε παιδιά και… έξυπνους μεγάλους, διοργανώνει και παρουσιάζει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο του προγράμματος των πολιτιστικών της εκδηλώσεων για το 2023 και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Αποστόλη Σόμπολου με το συνδιασμό του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

Πηγή Σελίδα Facebook. Αποστόλης ΣόμπολοςΑγαπητοί συνδημότεςΦίλες και Φίλοι,Μετά από την πρόταση του Δημάρχου μας Γιάννη Τριανταφυλλάκη ,αποφάσισα να συμπορευτώ και να ενώσω τις δυνάμεις μου με σκοπό να συνεχίζουμε από κοινού τον αγώνα για την βελτίωση του Δήμου και των Κοινοτήτων μας 
Με εκτίμησηΣόμπολος Αποστόλης του Γεωργίου
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................