Η ενορία του Αγίου Νικολάου Αστακού διοργανώνει προσκυνηματική εκδρομή στις 30 Σεπτεμβρίου, ημέρα Σάββατο, στην Ιερά Μονή Οσίου Παταπίου Λουτρακίου και στην Παναγία Τρυπητή.

Ιερός Ναός Αγίου ΝικολάουΑστακούΑνακοίνωσηΗ ενορία του Αγίου Νικολάου Αστακούδιοργανώνει προσκυνηματική εκδρομή στις30 Σεπτεμβρίου, ημέρα Σάββατο, στην ΙεράΜονή Οσίου Παταπίου Λουτρακίου και στην
διαβαστε περισσοτερα

ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΩΤΑΚΗΣ: Το ζήτημα για μια Δημοτική αρχή δεν είναι να μιλάει για προβλήματα ,αλλά να αντιμετωπίζει προβλήματα

διαβαστε περισσοτερα

Στον Κουβαρά ο υποψήφιος δήμαρχος Ξηρομέρου Αλέξανδρος Σάββας, μετέβη στο τόπο της πυρκαγιάς

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ξηρομέρου Αλέξανδρος Σάββας, μετέβη στο τόπο της πυρκαγιάς, που ξέσπασε σήμερα σε ποιμνιοστάσιο στον οικισμό Κουβαρά Φυτειών. Παρακολούθησε και ενημερώθηκε κατά την εξέλιξη κατάσβεσης για το μέγεθος της εκτιμώμενης καταστροφής, από τον επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων κατάσβεσης, καθώς και από τους οικείους του ιδιοκτήτη, ο οποίος έχει τραυματισθεί και είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αγρινίου.Εξέφρασε την λύπη του για το γεγονός, καθώς και τη συμπαράστασή του και ευχήθηκε στην οικογένεια του τραυματισθέντα, καλή και ταχεία ανάρρωση.Από το γραφείο Τύπου και επικοινωνίας.
διαβαστε περισσοτερα

Φωτιά ξέσπασε σήμερα πρωινές ώρες σε κτηνοτροφική μονάδα συμπατριώτη μας στον Κουβαρά.

Ημερομηνία 19/9/2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Μία αρκετά μεγάλη φωτιά ξέσπασε σήμερα πρωινές ώρες Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου, σε κτηνοτροφική μονάδα συμπατριώτη μας στον Κουβαρά.
διαβαστε περισσοτερα

«ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ

«ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ»ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ

Ο Συνδυασμός «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αλέξανδρο Σάββα , για την διευκόλυνση τις μετακίνησης των ετεροδημοτών μας, ώστε να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα, θα δρομολογήσει τουριστικά λεωφορεία από την Αθήνα προς τον Δήμο μας (Δημοτικές Ενότητες Αστακού, Αλυζίας και Φυτειών) και την επιστροφή τους στην Αθήνα.
Η αναχώρηση των λεωφορείων θα γίνει από την πλατεία Καραϊσκάκη (στάση Μετρό Μεταξουργείο) μπροστά από την έξοδο του Μετρό.

Ημερομηνίες αναχώρησης:
διαβαστε περισσοτερα

Επίσκεψη Ενωτικής Πρωτοβουλίας στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο Χρυσανθόπουλο Λάμπρο και Κιούση Αθανάσιο και στελέχη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και είχαν συνάντηση με τους ιατρούς, τους υγειονομικούς και όλο το προσωπικό. Συζήτησαν και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στην λειτουργία αλλά και για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας.
διαβαστε περισσοτερα

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Με σημαντική ανταπόκριση ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η αποστολή της στους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Θεσσαλία. Η ανταπόκριση των πολίτων από την Αιτωλοακαρνανία, την Αχαΐα και την Ηλεία, καθώς και των τοπικών επιχειρήσεων, στο κάλεσμα του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη ήταν συγκινητική.
διαβαστε περισσοτερα

Περιοδείες Λαϊκής συσπείρωσης Ξηρομέρου

Tους εργαζόμενους στις ιχθυοκαλλιέργειες τής avramar επισκέφτηκε κλιμάκιο τής λαϊκής συσπείρωσης Ξηρομέρου με υποψήφιους καί επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη κομπλιτση την τρίτη το πρωί στις 5.30π.μ στο λιμάνι του Αστακού με την διακήρυξη της Λαϊκής συσπείρωσης καί το κάλεσμα του εργατικού κέντρου για συμμετοχή στην απεργία ενάντια στο αντεργατικο έκτρωμα της κυβέρνησης της Ν.Δ καί συζήτησε με τούς εργαζόμενους.

διαβαστε περισσοτερα

Περιοδείες Λαϊκής συσπείρωσης Ξηρομέρου

Τετάρτη 20-9-23 επίσκεψη στις υπηρεσίες της Δ Ενωτητας φυτειών 11.30π.μ  Πηγάδια 7.30μ.μ Στρογγυλοβούνι 8.μ.μ Παλαιομάνινα 9 μ.μ// Πέμπτη 21-9-23 κλιμάκιο της Λαϊκής συσπείρωσης Ξηρομέρου θα παραβρεθεί στην  Απεργιακή συγκέντρωση  που κήρυξαν τα σωματεία  μέλη και το εργατικό κέντρου Αγρινίου στις10 π.μ Στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου  Ενάντια στο αντεργατικο έκτρωμα της κυβέρνησης . //Παρασκευή 22-9-23 Παπαδάτου 7.30μ.μ  φυτείες8.30μ.μ συζήτηση με τούς χωριανούς για τα προβλήματα της περιοχής . Κυριακή 24-9-23 βλυζανα 7μ.μΚαραϊσκάκη βασιλόπουλο 8.μ.μ.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόγραμμα Επισκέψεων σε Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας

Πρόγραμμα Επισκέψεων σε Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου 
Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας
 Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023
διαβαστε περισσοτερα

Με εργαζόμενους και γιατρούς συναντήθηκε την Δευτέρα το πρωί αντιπροσωπεία της λαϊκής συσπείρωσης Ξηρομέρου

Με εργαζόμενους και γιατρούς συναντήθηκε την Δευτέρα το πρωί αντιπροσωπεία της λαϊκής συσπείρωσης Ξηρομέρου με υποψήφιους της Λαϊκής συσπείρωσης και επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη κομπλιτση στο κέντρο υγείας Αστακού
διαβαστε περισσοτερα

Πρόγραμμα επισκέψεων για Σήμερα Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ .Πρόγραμμα επισκέψεων για Σήμερα Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΣΣΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ.Μια ξεχωριστή υποψηφιότητα κεντρικού τομέα Αθηνών-Με το συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά,

Η ψυχή μου, ο τόπος μας και οι άνθρωποί του.
ΓΙΑΣΣΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣΥποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κεντρικού τομέα ΑθηνώνΟΓΚΟΛΟΓΟΣ- ΠΑΘΟΛΟΓΟΣΔιευθυντής Β’ Ογκολογικής Κλινικής ΙασώΕίναι αδύνατο να φανταστεί κανείς τον Δυτικό Πολιτισμό και ειδικότερα τον Ευρωπαϊκό  χωρίς να έρθει στο μυαλό του το "ελληνικό θαύμα" σε όλη του τη τελειότητα: γλυπτική, αρχιτεκτονική, λογοτεχνία, φιλοσοφία, επιστήμηΟυμπέρτο Έκο
διαβαστε περισσοτερα

Τομεακοί απολογισμοί. Τομέας ύδρευσης Δήμου Ξηρομέρου

https://xiromerodinamielpidas.blogspot.comΈνας από τους πιο σημαντικούς τομείς στην καθημερινότητα των πολιτών, είναι ο τομέας της ύδρευσης και το ζητούμενο είναι να γίνει μία αντικειμενική σύγκριση και αποτίμηση, για να δούμε, είχαμε βελτίωση και θετική πορεία ή πισωγύρισμα και αρνητικό πρόσημο;
διαβαστε περισσοτερα

Βράβευση του δικού μας Αστακιώτη Μάριου Μάντζαρη, πρωτοετή φοιτητή από φέτος, στην Σχολή Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ο.Π.Α).

Σε μια λιτή τελετή στα γραφεία της Ένωσης Αγρινίου, βραβεύτηκαν 6 μαθητές που αρίστευσαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις από αγροτικές περιοχές της Αιτωλ/νίας, παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Θωμά Κουτσουπιά.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................