Ευχαριστήριο μήνυμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας, την Κυριακή  04/02/2024 στην ταβέρνα" Το Μαυρέλι " στο Κουκάκι.  Την εκδήλωση χαιρέτησαν, ο βουλευτής Αιτ/νιας κ. Παπαθανάσης Θανάσης, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Τριανταφυλλάκης Ιωάννης, ο πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. κ. Χολής Παναγιώτης και ο ειδικός Γραμματέας Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Ευθυμίου Χριστόφορος.Επίσης παρευρέθηκαν, η κα Γκούμα Πηνελόπη μέλος του Δ/Σ του Συλλόγου Μαχαιριωτών, (η οποία κέρδισε και το φλουρί της βασιλόπιτας), και ο κ. Μπίκας Θανάσης διαχειριστής του site iAitoloakarnania.  Ευχαριστούμε θερμά, τους χορηγούς μας όπως φαίνονται παρακάτω, για τη βοήθεια τους. Η άμεση ανταπόκρισή τους, η στήριξη και η ευγενική τους χορηγία, συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία του χορού μας.
1. ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ Ο ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ2. ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΜΠΕΝΕΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ3. ΕΝΔΥΜΑ (ΑΓΡΙΝΙΟ)4. CARINA (ΑΓΡΙΝΙΟ)5. ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Κ.ΠΥΡΡΟΣ6.  MITSOPOULOS SHOES7. ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΝΕΚΟΥ8.  ΚΑΦΕ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΤΑ…
διαβαστε περισσοτερα

Συμμετοχή του Δήμου Ξηρομέρου και της Επιτροπής Αγώνα, στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής των Ελλήνων. Υπεράσπιση των ακτών του Δήμου Ξηρομέρου από τον λαθεμένο σχεδιασμό της Π.Ο.Α.Υ.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea

Ημερομηνία 9-2-2024ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συμμετοχή του Δήμου Ξηρομέρου και της Επιτροπής Αγώνα ενάντια της ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτωλοακαρνανίας, στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής των Ελλήνων, στην τοποθέτηση των φορέων στην επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: «Ενίσχυση της πρότυπης κτηνοτροφίας, ρυθμίσεις για την αλιεία και τις υδατοκαλλιέργειες, διατάξεις για τη φυτοϋγεία, τα βιοκτόνα προϊόντα και την ποιότητα τροφίμων και άλλες διατάξεις για την τόνωση της αγροτικής ανάπτυξης».
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................