3χρονο μνημόσυνο του Βασίλη Ταξ. Σάββα

Το Σάββατο 8/2/2020 και ώρα 08:00 π.μ. θα γίνει στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου το 3χρονο μνημόσυνο του Βασίλη Ταξ. Σάββα.
Η οικογένεια του σας καλεί να τιμήσουμε τη μνήμη του πολυαγαπημένου μας Βασίλη.
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ:ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Μην παρασύρεστε από τον ήλιο και τις σχεδόν ανοιξιάτικες συνθήκες που επικρατούν, θα επιστρέψει ο χειμώνας από την Τετάρτη στη βόρεια Ελλάδα και πολύ γρήγορα (μέχρι και το βράδυ της ίδιας μέρας) και στις υπόλοιπες κεντρικές και νότιες περιοχές της χώρας. Αναμένονται σταδιακά ενισχυμένοι βοριάδες έως και 8 μποφόρ από την Τετάρτη και έπειτα, πτώση της θερμοκρασίας κατά 13-15°C, χιονοπτώσεις στη βόρεια Ελλάδα όχι μόνο στα ορεινά και ημιορεινά αλλά και σε περιοχές χαμηλότερου υψομέτρου. Σε ότι αφορά στις χιονοπτώσεις από την Πέμπτη που θα απασχολήσουν κυρίως τα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα, φαίνεται ότι το κρίσιμο υψόμετρο χιονοπτώσεων θα είναι ενδεικτικά τα 200-300 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας. Η χειμωνιάτικη αυτή κακοκαιρία θα διατηρηθεί έως και περίπου και το Σάββατο, ενώ από την Κυριακή και μετά προβλέπεται βελτίωση του καιρού και άνοδος της θερμοκρασίας.
Πηγή:f/b
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ:ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Σας γνωρίζουμε ότι η Θεατρική Ομάδα Μαθητών Αστακού, την οποία ο Σύλλογός μας στηρίζει, ως φορέας, προετοιμάζει τη νέα της θεατρική παράσταση, με το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Παραμύθι χωρίς όνομα», βασισμένο στο ομώνυμο αφήγημα της Πηνελόπης Δέλτα. Προκειμένου να ανταποκριθούμε στις στοιχειώδεις απαιτήσεις του ανεβάσματος ενός πολυπρόσωπου έργου, όπως το συγκεκριμένο, καλούμε όσους μπορούν και επιθυμούν να βοηθήσουν, ως  χορηγοί, να επικοινωνήσουν μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα. Η ενίσχυση της θεατρικής ομάδας, μικρή ή μεγαλύτερη, αποτελεί συγχρόνως και μια πράξη αναγνώρισης και ενθάρρυνσης των παιδιών μας για την προσπάθειά τους να συμβάλλουν στον πολιτισμό του τόπου μας. –  Σας ευχαριστούμε εκ’ των προτέρων!

      Για κάθε σχετική πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Συλλόγου μας στα εξής τηλ. 6944 613595 και 6946 966560

Με τιμή
Το Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ:Με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας(Make Art)

Στο παιδικό τμήμα κατοχυρώθηκε νίκη με σκορ 20-0,καθώς το αντίστοιχο τμήμα της Γ.Ε.Αγρινίου δήλωσε κώλυμα και δεν πραγματοποιήθηκε ο αγώνας. 
Όσον αφορά το ΜΙΝΙ 2006 ,ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση επιβλήθηκε εκτός έδρας στο ΔΑΚ Αγρινίου του αντίστοιχου τμήματος του Π.Α.Σ Ιωνικού με τελικό σκορ 29-61.

διαβαστε περισσοτερα

ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΚΟΡΕΑΣ ΟΙ ΕΞΈΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2020...!!(ΦΩΤΟ ΜΑΚΕΑΡΤ)

Οι προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών του συλλόγου, πραγματοποιήθηκαν χθες 2/2/20 στο ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ.
 Το σύλλογό μας τίμησαν με την παρουσία τους Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, η ΔΑΣΚΑΛΑ ΛΙΤΟΠΟΥΛΟΥΙΩΑΝΝΑ και δύο ΚΟΡΕΑΤΙΣΣΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ από το πανεπιστήμιο YONGIN UNIVERSITY OF KOREA OI :
YEGEE Lee και SOEUN Kim οι οποίες βρίσκονται αυτή την περίοδο στη χώρα μας.

διαβαστε περισσοτερα
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Ανακοίνωση για τα ανείσπρακτα δημοτικά τέλη στην ύδρευση.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Ανακοίνωση για τα ανείσπρακτα δημοτικά τέλη στην ύδρευση.

Πηγή:https://www.dimosxiromerou.gr
Αστακός 2.2.2020  Ανακοίνωση. Από την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, τεχνικό κλιμάκιο του Δήμου Ξηρομέρου θα ξεκινήσει διακοπές νερού σε παράνομες υδροδοτήσεις και σε οφειλέτες των τελών ύδρευσης, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό ύδρευσης. Δεν μπορεί αυτό το φαινόμενο υπεκφυγής πληρωμής των δημοτικών τελών, που καλλιεργήθηκε για πάρα πολλά χρόνια να συνεχίζεται, καθιστώντας τον Δήμο μη βιώσιμο οικονομικά και το κυριότερο μία αδικία εις βάρος αυτών που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους, πληρώνοντας και γι αυτούς που δεν πληρώνουν, μιας και μιλάμε για ανταποδοτικά τέλη. Η δημοτική αρχή παρέλαβε μία οικονομική κατάσταση που την ήξερε και ακόμα χειρότερα, έναν Δήμο μόνο κατ' όνομα. Αυτό δεν αποτελεί άλλοθι και υπεκφυγή. Η νέα διοίκηση του Δήμου θα πράξει αυτά που επιτάσσει το καθήκον της, να δημιουργήσει ένα Δήμο νοικοκυρεμένο, με μόνιμους υπαλλήλους, με επανδρωμένες και λειτουργικές τις υπηρεσίες του, με σεβασμό στα χρήματα των δημοτών, με παροχή υπηρεσιών στο…
διαβαστε περισσοτερα

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος (μπαρπα-Μήτσος )Μασσαλής Αύριο Τρίτη και ώρα 11π.μ η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μπαμπίνης

Έφυγε σήμερα από ζωή ο συγχωριανός μας Δημήτριος (μπαρπα-Μήτσος )Μασσαλής  σε ηλικία 90 ετών ,εκφράζουμε στους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί αύριο Τρίτη 04 Φεβρουαρίου  και ώρα 11.π.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μπαμπίνης 
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................